O A11 του iPhone X συντρίβει τον ανταγωνισμό στο Geekbench

iphone x a11 geekbench, O A11 του iPhone X συντρίβει τον ανταγωνισμό στο Geekbench

To iPhone X πέρασε από το Geekbench και έδειξε ότι είναι το πιο γρήγορο κινητό αυτή τη στιγμή αφήνοντας όλες τις ανταγωνιστικές συσκευές πίσω. Η Apple έχει βάλει μέσα το A11 Bionic chipset, που διπλασίασε το single-core σκορ συγκριτικά με το περσινό A10 Fusion.

Ο A10 Fusion ήταν ήδη μπροστά από Snapdragon 835 και Exynos 8895 Octa. Επίσης, το ενδιαφέρον είναι πως ο A11 Bionic, έχει το υψηλότερο multi-core σκορ, πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε Apple chip.

Το A11 Bionic chip της Apple διαθέτει εξαπύρηνο επεξεργαστή με δυο high-powered πυρήνες και τέσσερις power-efficient. Η κύρια διαφορά από τον A10 Fusion, είναι η δυνατότητά του να τρέχει ταυτόχρονα και τους έξι πυρήνες. Ο A10 Fusion μπορούσε να τρέχει μόνο μια συστοιχία τη φορά, είτε τους γρήγορους είτε τους αποδοτικούς πυρήνες.

iphone x a11 geekbench, O A11 του iPhone X συντρίβει τον ανταγωνισμό στο Geekbench

Τέλος, το iPhone X διαθέτει μνήμη RAM 3GB που είναι αρκετή για το iOS, ίδια ποσότητα με iPhone 7 Pluss και iPhone 8 Plus, ενώ τα iPhone 8 και iPhone 7 είναι στα 2GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mac

Αν έτρεχε Android όμως 😂😜

wave

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις! Εξωπραγματικές επιδόσεις.

DucatiJim

Μπραβο στην apple! Δουλεύει αθόρυβα , βγάζει θηρία κ τα τηλέφωνα της λειτουργούν όπως την πρώτη μερα!!!
Το 5s κ το 6 που έχω τρέχουν σφαίρα κ η η υποστήριξη απο την εταιρία κορυφαία! Κάτι Samsung s6 k lg κτλ πήραν μια αναβάθμιση κ τέλος!
Το 5s 5 ετών τηλέφωνο κ δουλεύει τελεια!

Chris_BMW

Ένταξη θερίζει .. Διπλάσιο(!) Single Core απο τον ανταγωνισμό ,Ενω πλέον έχει ξεφύγει τρέλα κ στο multi..
Επίσης είδα βίντεο απο το 9 to 5 Mac στο YouTube όπου τεστάρει 3 -4 φορές το face id και πραγματικά δουλεύει άριστα κ αστραπιαία .

Το αφήνουμε λοιπόν να δούμε πως θα πάει τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του και καλα να είμαστε μετά τα Χριστούγεννα το χτυπάμε ..

Λευτερης

Με αυτα τα νουμερα ελπιζω να καταλαβουν οι οπαδοι της Apple οτι το optimization του iOS ειναι μυθος. Τα iPhone παντα ειχαν ισχυροτερους επεξεργαστες απο τα αντιστοιχα Ανδροιδ. Το iphone 7 εχει διπλασιο single core score και χανει απο πολλα με SD835 στο ανοιγμα εφαρμογών πλην των παιχνιδιων. Αυτο ειναι το αντιθετο του optimization

Optimus

Έχετε υπόψιν ότι τα μεν τρέχουν C# και τα δε Java;
Αυτό και μόνο έχει τεράστια διαφορά ταχύτητας, ακόμα και σε ίδιους επεξεργαστές.

John

Όσοι έχουν λεφτά θα πάρουν το iphone X , το iphone 8/8 plus είναι για τους φτωχούς.

Don mitso mou

Iphone 8 και x έχουν ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή!!!!!!!

techgeek

Δικός της επεξεργαστής, δικια της GPU, το iOS έχει λαμπρό μέλλον. Το android απλά αγωνίζεται με μετριότητες της qualcomm και θα τρέχει κάθε χρόνο να φτάνει το smoothness του iOS πριν 4-5 χρονια.

CSt90

Χαχαχαχαχαχαχα

John

@techgeek
Είναι τόσο κορυφή το IOS που δεν μπορεί να δει το PC το iphone σαν εξωτερικό σκληρό ενώ για να βάλεις ένα mp3 για ήχο κλήσης πρέπει να έχεις κάνει μεταπτυχιακό στο MIT. Δεν σε πάω καν στο hardware που ανακαλύψατε τις AMOLED , τα μικρά bezels , την αναγνώριση προσώπου και την ασύρματη φόρτιση το 2017.
Γελάνε και τα δέντρα με την τεχνολογική εξέλιξη της Apple.

Γκέραλντο Αλιάι

Ωρέα αυτά αλλά είναι 1000 – 1200 ευρώ ωρέα ; Οκ ο καθένας κάνει ότι θέλει με το πορτοφόλι του.

ilias

Οπως εχω ξαναπεί. Για να λειτουργήσουν μαζι διαφορετικού τύπου επεξεργαστές πρέπει να χρησιμοποιεί την DynamIQ τεχνολογία της ARM.

Είναι ο πρώτος, μέχρι τώρα, επεξεργαστής με την τεχνολογία αυτή. Δουλεύουν ταυτόχρονα και οι 2 μεγάλοι και οι 4 μικροί πυρήνες. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά εδώ. Τα “τυπου” 8-πυρηνα που είχαμε μέχρι τώρα δεν λειτουργούσαν έτσι, ήταν πάντα 4+4 που λειτουργούσαν σαν μια τετράδα κάθε φορα. Και γι’αυτό πάντα, παρόλο που υπήρχαν 8 ή και 10 πυρήνες τα σκορ ήταν σχετικά μικρά.

Σε λιγο καιρό πλατφόρμες όπως αυτή της Qualcomm θα υιοθετήσουν την DynamIQ τεχνολογία και θα δούμε πολύ μεγαλύτερα score απο αυτα εδω, σε Multitasking πάντα.
Γιατί πολύ απλα, εταιρίες όπως η Qualcomm με τους Snapdragon ή η Samy με τα Exynos πάντα χρησιμοποιούν πολλούς πυρήνες.

Fotis

Το επόμενο κινητό μου.

manosz

Συντρίβει τον ανταγωνισμό ε;;; πω πω τι λες ρε παιδί μου..ανατρίχιασα…!!! Θα το πετάξω το p9 να πάρω αυτό που τα συντρίβει όλα!!!!!!!!

Blats

Απλα εντυπωσιακά νούμερα!!δεν την συμπαθώ την Apple σαν εταιρία….αλλα της βγάζω το καπέλο σε αυτο τον τομεα( επεξεργαστη)

Ιωάννης jb

Κορυφή… Αλλά αυτό το design ρε παιδί μου πάλι ίδιο.. Και το επετειακό άστα να παν

Nikopoup

Ευκολα διπλάσιο σκορ από τον A11. Ίσως τώρα ξεκινήσουν τα iPhone να έχουν δύο εφαρμογές μαζί ανοιχτές στην οθόνη..

Georgerapp

Τώρα δηλαδή επιμένουμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο;android εχω αλλα η apple κάνει 2 πράγματα σωστά,marketing και σχεδιασμός cpu gpu.
Ένταξη νούμερα ειναι αλλά θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουμε ότι κάτι δείχνουν;

bezilys

Τι να την κάνεις τόσο υσχει άμα σε περιορίζει το ios…..

χρηστος

Καλα αυτα ειναι για γελια. Και ποια εταιρια δεν κλεβει στα νουμερα; Βεβαια ξεχνατε κατι εδω μεσα. Οταν ειναι “δικο σου” το λογισμικο, κανεις ο,τι θες..

keysmith

Πολύ καλό hardware αλλά με τέτοιο λειτουργικό με περιορισμούς, αλήθεια αξίζει;
– ΟΧΙ

Πάρτε ένα adnroid με διπλή κάμερα και το 1/4 της τιμής και καλύτερα θα ήσαστε.

Ντ. Ζ

Τι να το κάνεις με τόσο περιορισμό; Σαν να έχεις μπουγκατι με 1000 άλογα και κόφτη στα χιλιόμετρα. Μόνο παιχνίδια παίζεις. Τα άλλα τα κάνεις με 500 βήματα κ 1000 περιορισμιυς

Fotis

Να σας πω κάτι android fanboys γιατί δεν ανοίγετε ένα δικός σας φορουμ με όνομα androidfans για να βγάζετε τα νεύρα σας εκεί που το μήλο σας πάτησε κάτω για άλλη μια φορά.

Sint

2 ερωτησεις
Αφού οι πυρήνες δε δουλεύουν ένας ένας, τι αξία έχει το single?
Που είναι άλλες συσκευές όπως το mate 9 με 6000+? Το mate 10 λέγεται ότι χτυπάει 9χιλιαρικα.

Παπαροκας tiamat

αφου βγαζει τετοια δυναμη αναλογη ενος mc book θα επρεπε να παιζει παιχνιδια επιπεδου ps3 στυλ gran turismo και god of war….

τα σκουπιδια που βρισκεις ομως στο store ειναι για γελια αναλογικα με τις δυναμεις ενος οχι a11 , αλλα ακομα και ενος snapdragon 810….

αρα τα μπεντς ειναι θεωρια μονο και στην πραξη μενουν παντα αναξιοποιητα απο το κακο software

Chris_BMW

@Sint

6000+ που ;;Στο single;; Στο single ας περάσουν πρώτα το 6s (!) που ειναι στα 2500 περίπου κ μετά βλέπουμε για το I phone 7.. τα καινούργια δεν τα αναφέρω καν ..
Αν πάλι εννοείς το multi το 6000 δεν έχει κανένα νόημα πλέον ..
Πέρα απο την πλάκα ολα αυτά ειναι νούμερα κ πιστεύω οτι στις ναυαρχίδες πλέον δεν παίζουν κάποιο ρόλο καθότι οτι τους ζητηθεί θα γίνει αστραπιαία οτι επεξεργαστή κ αν φοράν. ( εκτός της επεξεργασίας εικόνας κ βίντεο υψηλής αναλησης όπου εκει το I phone δείχνει τα δόντια του ..)
Ειναι όμως μια καλη απάντηση σε όσους συνεχίζουν ακόμα με το κουραστικό πλέον σλόγκαν “η Apple πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες “…

Dimitris

iPhones τα καλύτερα κινητά σε όλον των πλανήτη!!!!

stelios gerochristodoulou

ΚΟΡΥΦΗ! κλαψε Samsung

o.k.man

@Dimitris και άλλοι. Tα iphones είναι αυτήν την στιγμή καλύτερα μόνο στο θέμα της ταχύτητας (εάν όντως επαληθεύονται και αυτές οι μετρήσεις από το Geekbench) όμως στα περισσότερα ή σε όλα τα άλλα (μνήμη Ram, φωτογραφική, ανάλυση οθόνης, κ.α.) μάλλον υστερεί έναντι των άλλων των νέων high-ends smartphones στα specs τους.
Πρέπει να δούμε και να συγκρίνουμε και σε αυτές τις μετρήσεις ακόμα περισσότερο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σίγουρα και όχι με φανατισμούς και ιδεοληψίες!

Kosss

Eimai android alla genika paradexomai thn aple einai sovarh kai aksiopisth etairia,kai to apedeikse pali(sygnwmh gia ta greeklish xrhsimopoiw xiaomi),edaxei asxoliastes oi epidoseis tou ipx

wave

Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης πια! Σε επεξεργαστική ισχύ ο Α11 είναι το κάτι άλλο. Αυτό που έχουν καταφέρει οι μηχανικοί της εταιρίας με το συγκεκριμένο επεξεργαστή και το πώς συνεργάζονται οι πυρήνες δεν έχει προηγούμενο. Σε συνδυασμό με το πανάλαφρο και καλογραμμένο ios η ισχύς του κινητού έχει εκτοξευτεί. Η διαφορά είναι χαοτική ποια.
Το ποιο σημαντικό όμως για μένα δεν είναι αυτό, αλλά είναι η υποστηριξη αυτης της εταιρίας σε παλιές της συσκευες και εκεί της δίνω το μεγαλύτερο μπράβο.

bezilys

@Fotis δεν είναι θέμα fan boy σμου και νεύρων απλώς είναι κάποια προφανές δηλαδή ψέματα ότι το Android δίνει ελευθερία στο χρήστη?

bagit

Πραγματικά εντυπωσιακό. Μεγάλη νίκη της apple και μπραβο της. Στα χαρτια νικαει κατα κράτος. Συγγνωμη στα fanboys ομως αλλα μπορω να τρέξω το ίδιο γρήγορα την ιδια εφαρμογή σε λειτουγικο που μπορει να μου προσφέρει τα διπλασια πληρώνονταν για κινητο τον μισό μου μισθό και όχι δυο όλόκληροους. (βλεπε ναυαρχιδες xiaomi). Τωρα αν αυτό το θεωρείται νίκη τι να πω; Καλορίζικο σε όποιον το πάρει αλλα με το 1/3 των χρημάτων μπορώ να κάνω άνετα ότι κάνεις εκτός αν το κλασμα δευτερολέπτου σβελτάδας που σου προσφέρει η μηλιά σου, σου εξοικονομεί τόσο πολίτιμο χρόνο από τις business σου!! Σκεφτείται λογικά!

thanos

Ετσι κράξτε με οτι άσχετο μπορεί να σκεφτείτε μερικοί διότι φάγατε κυριολεκτικά τη σκόνη απο την Apple!!! Κλάψτε…

Siny

Το geekbench ειναι μια εφαρμογή κ τίποτε άλλο που σαν εφαρμογή την επηρεάζει ο προγραμματιστης του. Θυμίζω μια Ιστορια:Φεβρουάριος 16.Μεσα σε ένα βράδυ το mate8 από την πρώτη θέση στο antutu με 90000 βρίσκεται στην 4η θέση κ πρώτο σνεβαινει ένα κινητό που ξαφνικά από 70000 περνά τις 120 μέσα σε ένα βράδυ, γιατί το Αntutu… Άρχισε να μετράει αλλιώς. Μαντέψτε ποιο.
Τι θέλω να πω. Σίγουρα ο Α 11 είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής. Τα tests όμως είναι απάτες. Είμαστε κ τεχνολατρες τρομάρα μας

Bitter

Άχρηστο!!! Α – ΧΡΗ – ΣΤΟ !!!!!

Δεν έχει κανένα νόημα πλέον η επίδοση αυτή σε κινητό. Πόσο μάλλον σε iPhone. Αντι να δώσουν έμφαση στην κατανάλωση, προσθέτουν πυρήνες στους επεξεργαστές και στις GPU.

Αν απλα χρησιμοποιούσαν τα ιδια χαρακτηριστικά με τον A10 στην διαδικασία των 10nm τοτε θα είχαν πολυ καλύτερη κατανάλωση, περισσότερο χώρο και χαμηλότερη θερμοκρασία.

Dimitris

Τα καινούργια iPhones που είδα ειδικά το χ δεν νομίζω να υστερεί σε κάμερα αντίθετος είναι ότι καλύτερο που κυκλοφορεί εκεί έξω και πιστεύω ότι πατάει άνετα και s8 και ο κ.man δεν είναι μόνο γρήγορα σε ταχύτητα αλλά σε όλα τα κάνουν σωστά και σταθερά χωρίς προβλήματα δεν προκειτε ποτέ να φύγω από Apple και το επόμενο μου κινητό μάλλον θα είναι το χ ας δουλέψω δυο μήνες να το πάρω μια φορά ζούμε!!!!

o.k.man

@thanos φίλε μου αλλά και λοιποί applefans, όλους σας θα σας ρωτήσω κάτι: Eφόσον ακόμα το iPhone X δεν έχει βγεί και δεν έχει κυκλοφορήσει ΑΚΟΜΑ σε όλη την παγκόσμια αγορά και αλλού και δεν το έχει δεί κανείς ΑΚΟΜΑ σε όλο τον κόσμο, πως και από που έγιναν οι μετρήσεις του iPhone X;;! Μάλλον από την εταιρεία apple που είναι η ΜΟΝΗ που το έχει αυτή την στιγμή στα χέρια της (και ίσως να το ρύθμισαν το συγκεκριμένο iphone X για να έχει τέτοιες πιο γρήγορες αποδόσεις για το geekbench.) Ελπίζω να δούμε και μία ακόμα αντικειμενική μέτρηση για το iPhone X όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βρεθούνε στα χέρια αντικειμενικών ειδικών για μετρήσεις στα πάντα και όχι ΜΟΝΟ σε θέματα ταχύτητας. Βέβαια να πω και συγχαρητήρια στην εταιρεία για το νέο iphone X που επιτέλους έβγαλε ένα πολύ καλό high-end κινητό και με bezel-less γιατί σχεδόν όλα τα άλλα μοντέλα της (όπως επίσης ισχύει και για τις άλλες εταιρείες smartphones) είχαν σπάσει τα νεύρα με τα μεγάλα bezels που είχε! Επίσης νομίζω ότι δεν είναι άσχετο όταν μιλάμε και για τις άλλες μετρήσεις-αποδόσεις και σε όλα τα άλλα specifications του IPhone X και εάν σε αυτά υστερούν έναντι άλλων κορυφαίων νέων… Συνέχεια »

IFTTT

Με λίγη φαντασία σκεφτόμουν τα εξής .. Να μην έχει δώσει η apple ακόμα το κερασάκι στην τούρτα και αυτό να είναι ένα app που θα κατεβάζεις και αυτό θα είναι το macOS . Μόλις το τρέχεις να γίνεται κάτι σαν το boot camp και το iphone να μετατρέπεται σε mac . Μέσα από κατοπτρισμό στο appletv να έχεις όλη την εμπειρία mac στην 4Κ TV του σπιτιού σου… θα είναι το νέο Mac mini και για να μην κανιβαλισει τα mac , το app θα το πληρώνεις γερά …. εκεί θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν και τα 512G αν τελικά τα βγάζαν …

Nikopoup

@IFTTT τότε οι άλλες συσκευές της Apple θα είναι αχρειαστες άρα θα μειωθούν οι πωλήσεις άρα λιγότερα κέρδη άρα δεν θα γίνει ποτέ αυτό το αυτό που λες 🙂

IFTTT

Θα ήταν κάτι σαν Mac mini … θα έπρεπε να έχεις το iphone X , το νέο Apple TV και το app θα το πλήρωνες … συν ασύρματο πληκτρολόγιο συν ποντίκι κάνε την σούμα και δες πως δεν είναι παράλογο … άσε που το MacBook Air σε λίγο θα το τερματίσουν

Makis

@ o.k.man. Καλά μιλάς σοβαρά; Ποιο δεν έχει βγει και δεν το έχει δει κανείς; Πήγαινε μια βόλτα σε ξένα site να δεις πόσοι και πόσοι το έχουν πιάσει στα χέρια τους. Αν έχει βγει λέει;

o.k.man

Φίλε @Dimitris δεν είπα ότι το νέο iPhone X υστερεί πουθενά, αλλά λέμε εν συγκρίσει και με όλα τα νέα high-ends smartphones ποιο είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το καλύτερο στον κόσμο σε κάθε ξεχωριστό χαρακτηριστικό Hardware, features, specifications κ.α. σε όλα όσα έχει! Και το θέμα δεν είναι το ποιό “πιστεύω” έχει ο καθένας για το πιο είναι το καλύτερο, αλλά αντικειμενικά με ανάλυση των χαρακτηριστικών των specs πιο είναι πραγματικά το καλύτερο στο κόσμο στο κάθε τομέα του και specs! Φυσικά και το iPhone X στο θέμα της φωτογραφίας είναι καλύτερο από το σκέτο s8 αλλά πρέπει να το συγκρίνεις περισσότερο και με την νέα ναυαρχίδα της το s8 Note εκεί θα δούμε τουλάχιστον όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των καμερών τους ότι είναι σχεδόν ολόιδια! Βλέπεις και το Samsung galaxy s8 note αλλά και το IPhone X έχουν σχεδόν την ίδια κάμερα από την εταιρεία Sony! και οι δύο εταιρείες δεν παράγουν τις δικές τους κάμερες για τα κινητά τους αλλά τις παίρνουν έτοιμες από την εταιρεία SONY !!! και πού όπως αναφέρει και η Sony, ότι τα πολλά και καθαρά κέρδη της αυτήν την στιγμή τα βγάζει από το playstation 4 και από τις αισθητήρες φωτογραφιών που πουλάει σε όλες… Συνέχεια »

IFTTT

@o.k.man ….. δηλαδή για να έχεις την εμπειρία του ενός (iphoneX ) πρέπει να πάρεις τρία (Samsung, Sony, one plus) ;

o.k.man

Φίλε @IFTTΤ εκεί δεν θα μιλάμε απλά για γενική αντικειμενική εμπειρία, εάν έχεις αυτά τα τρία κινητά (ή και ακόμα περισσότερα κινητά) ή τα συγκρίνεις τα νέα αυτά κινητά μόνο δοκιμαστικά και δανειστικά όταν τα πάρεις στα χέρια σου, τότε θα έχεις περισσότερο μια προσωπική υποκειμενική εμπειρία και λογικά θα επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σου αρέσει πιο πολύ! Οι αντικειμενικές συγκρίσεις και ολικές αντικειμενικές (όμως) εμπειρίες και μετρήσεις, πρέπει να γίνουν περισσότερο από έμπειρους γνώστες ταυτόχρονα μαζί και ειδικούς σε αυτά τα θέματα και τα specs, features κ.α. όταν θα κάνουν τις συγκριτικές μεταξύ τους (και όχι μόνο) δοκιμές και τα tests τους, στα νέα αυτά high-ends smartphones !

Agnostos13

Who’s your daddy?!?!?!?!?

Agnostos13

Who’s your daddy!?!?!?!?!?

nikos2017

Θα γράψω κάτι σχετικό – άσχετο τώρα, αλλά πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ. Κώστα, ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Φτιάξε ένα επείγον άρθρο με το κουφό ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΟ νέο που μας πλάσαρε η Apple εδώ και κανα δυο μέρες… Ενόψει iOS 11, η apple ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ iTUNES (στην τελευταία έκδοση 12.7) ΚΑΙ….. ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ APP STORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πλέον, είτε έχει κανείς Mac είτε Windows θα πρέπει να κατεβάζει και – κυρίως – να ενημερώνει τις εφαρμογές του, τα βιβλία του και τα ringtones του (για τα custom δεν το συζητώ, πλέον ΔΕΝ μπορεί) μόνω μέσω του iOS !!!!!! Άφησε μόνο μουσική, ταινίες και podcasts. Λέει για να ελαφρύνει από bloat το itunes (δεν τους είπαν ότι δεν φταίνε τα bloats αλλά ο σχεδιασμός για το “βαρος”) και για να μπει και στο Store της Microsoft. Αυτόματα, δημιουργούνται τα εξής ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα: 1. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ FULL ΒACKUP / RESTORE στις συσκευές μας μέσω του υπολογιστή, ούτε να χεριστούμε με απόλυτη επιτυχία τυχόν backups μας από προηγούμενες εκδόσεις. Σε τυχόν Restore…. τα πάντα (έστω 200 apps, 100 βιβλία, και ένα σωρό ringtones) ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ μέσα από τις συσκευές και αν έχουμε φτιάξει και φακέλους για ομάδες apps, ακόμα χειρότερα… φτιάχνουμε κι αυτούς απ’ την αρχή.… Συνέχεια »

Agnostos28

All android flagships you biach!!!!!!!

Kostas

Οι Κορεάτες τρέχουν να προλάβουν και στον τερματισμό τους περιμένουν Αμερικάνοι με λουλούδια πάντα … γατάκια…και δεν αφορά μόνο την apple το σχόλιο απλά αυτή νομίζετε ότι ασχολείται μαζί σας αυτόν τον καιρό

John

@Kostas
Πρέπει να μας κάνεις πλάκα , ποιοι Αμερικάνοι; Τον επεξεργαστή τον φτιάχνει η TSMC , τις μνήμες η Samsung , τις οθόνες Samsung/LG , τις κάμερες η Sony ενώ συναρμολογείται στην Κίνα από την HonHai/Foxconn. Όλη η Άπω Ανατολή ενσωματωμένη σε ένα τηλέφωνο είναι το iphone.

bezilys

@Kostas αφού δεν αφορά μόνο την Apple τότε είσαι εκτός τοπου χρόνου, οι κορεατες με στην μπούκα τους έχουν τους Αμερικανούς ένα κουμπί….

wave

Τελικά σε μερικούς έπεσε πολύ βαρύ. Ξύδι.

Kostas

@John @bezilys χρησιμοποιούν 99% Αμερικάνικες πατέντες + 99% Αμερικάνικο λειτουργικό σύστημα ! Ο σχεδιασμός και η έρευνα των μνημών είναι US ! O επεξεργαστής έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί στις US ! Όλη η Κορέα δουλεύει για την Apple και την Google!
Και bezilys δεν πρόκειται να παρεκτρέψω την κουβέντα …μιλώ καθαρά για Τεχνολογία τεχνογνωσία και έρευνα !
Μόνο Έλληνας θα απειλούσε με πυρηνικά επειδή του θυξαμε το κινητό

bezilys

@Kostas α οκ νόμιζα πως το έλεγες γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί με Κορέα και Αμερική τέλοςπάντων καλή συνέχεια

Agnostos13

@Kostas @bezilys:
Παιδια μπερδεψατε την Βορειο Κορεα με τη Νοτια και τις πυρηνικες βομβες με τους πυρηνες του επεξεργαστη…

bezilys

@Agnostos13 χάχα από τι φαίνεται

Kostas

@Kostas προσωπικά το έγραψα οτι δεν το πάω εκεί το θέμα… ο φίλος ειπε οτι έχουν στην μπούκα την Αμερική και οτι είναι έτοιμοι να πατήσουν κουμπί!
Κάτι τέτοιο θα ήταν τραγικο για την περιοχή γενικα δεν θα το έβαζα σε κουβεντα που κανουμε για να χαλαρωσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.