Acer Jade Primo: Ξεκινούν προπαραγγελίες στην Ευρώπη

To Acer Jade Primo, το πρώτο Windows 10 smartphone της εταιρείας, το οποίο έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του δύο φορές, πρώτα στην IFA στο Βερολίνο πέρυσι και έπειτα στο CES στο Λας Βέγκας, είναι έτοιμο για το ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς ξεκινούν οι προπαραγγελίες στο δίκτυο της Orange και μέσω Expansys στην Πορτογαλία.

Θυμίζουμε ότι το Acer Jade Primo είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, με οθόνη Full HD στις 5.5 ίντσες, τεχνολογίας AMOLED, 3 GB RAM και εσωτερική μνήμη 32 GB. Στο πίσω μέρος έχει κάμερα 21 Megapixels, ενώ μπροστά υπάρχει κάμερα 8 Megapixels. H μπαταρία του είναι στα 2800 mAh, προσφέρει δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM, οι διαστάσεις του είναι 156.52×75.9×8.4 χιλιοστά και το βάρος του 150 γραμμάρια.

Η τιμή προπαραγγελίας του στην Ευρώπη διαμορφώνεται στα 615 ευρώ, για το μοντέλο με την εσωτερική μνήμη των 32 GB. Για την ιστορία, αρκεί να αναφέρουμε ότι το Microsoft Lumia 950 τιμολογείται στην Ελλάδα στα 639 ευρώ. H Acer δεν έχει δώσει λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του νέου της smartphone, οπότε δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θα έρθει Ελλάδα, αλλά οι παραδόσεις του σε όσους το προπαραγγείλουν στην Ευρώπη εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Acer Jade Primo, Acer Jade Primo: Ξεκινούν προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
S6_edge_+

Ακριβό αλλά δυνατό εργαλείο

nikmour

Από ότι άκουσα στην τιμή περιλαμβάνεται το docking station

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.