Alcatel 1: Με Android Oreo (Go edition) και τιμή 79 ευρώ

, Alcatel 1: Με Android Oreo (Go edition) και τιμή 79 ευρώ

Το Alcatel 1, με τιμή 79 ευρώ, συνδυάζει μία FullView 18:9 οθόνη 5 ιντσών και είναι σχεδιασμένο για χρήστες που λατρεύουν να μοιράζονται τις στιγμές τους με φίλους και με την οικογένειας τους, καθώς διαθέτει μία κύρια κάμερα 5MP με φλας και μία μπροστινή κάμερα 2MP.

Η social-ready κάμερα του κάνει πιο γρήγορη τη λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών. Το Alcatel 1 έρχεται με το Android Oreo (Go edition) και γίνεται η ιδανική συσκευή για όσους θέλουν ένα smartphone σε χαμηλή τιμή χωρίς να θυσιάσουν σε χαρακτηριστικά & λειτουργικότητα.

Το Alcatel 1 διαθέτει μία ξεχωριστή λειτουργία επεξεργασίας φωτογραφιών που ονομάζεται Social Mode. Επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν, να επεξεργαστούν και να κοινοποιήσουν φωτογραφίες γρήγορα και διασκεδαστικά μέσα από συγκεκριμένα εργαλεία όπως το Photo Booth, το Social Square, το Instant Collage και το One-Handed Mode.

Με το Photo Booth, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με τους φίλους τους σε στυλ φωτογραφικού θαλάμου και να τις κοινοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ. Το Social Square διατηρεί το σκόπευτρο ανοιχτό, προβάλλοντας στο κάτω μέρος τη λήψη που μόλις τραβήξατε. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε την τέλεια φωτογραφία.

Το Alcatel 1 διαθέτει το Android Oreo (Go edition), το οποίο είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τα πιο οικονομικά smartphones να χρησιμοποιούν το Android γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα. Το Android Oreo (Go edition) είναι η ιδανική πλατφόρμα για τους χρήστες που θέλουν να απολαύσουν μία ενισχυμένη εμπειρία Android σε μία προσιτή τιμή.

Το Alcatel 1 με Android Oreo (Go edition) διαθέτει ένα σύνολο από δημοφιλείς εφαρμογές της Google οι οποίες τρέχουν γρήγορα και ομαλά. Μερικές από αυτές είναι το Google Go, το Google Maps Go και το Gmail Go. Ως μέρος της πλατφόρμας, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο YouTube Go το οποίο τους επιτρέπει να κατεβάσουν βίντεο και να τα παρακολουθήσουν όταν είναι “offline”. To Google Play Store, επίσης, προτείνει εφαρμογές τρίτων που είναι ειδικά κατασκευασμένες για τις συσκευές με Go edition, όπως το Facebook Lite, το Skype Lite και άλλες.

Το Android Oreo (Go edition) έχει σχεδιασμένο για να προσφέρει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, ελευθερώνοντας χώρο για να κάνετε περισσότερα με την ενσωματωμένη μνήμη του Alcatel 1. Επιπρόσθετα, διαθέτει μία υποδοχή microSD με δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως και 32GB.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.