Alcatel 1: Νέα entry-level πρόταση με 5 ιντσών 18:9 οθόνη και Android Go

Alcatel 1, Alcatel 1: Νέα entry-level πρόταση με 5 ιντσών 18:9 οθόνη και Android Go

Το Alcatel 1 είναι η νέα entry-level πρόταση της εταιρείας και το νεότερο μέλος της οικογένειας με λειτουργικό Android Go. Και όπως αναφέρεται θα είναι και το πιο οικονομικό smartphone της Alcatel με κόστος κάτω των 100 ευρώ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Alcatel 1 συνθέτουν μία low-end συσκευή, που την κατατάσσουν κάτω από το Alcatel 1x που παρουσίασε η εταιρεία στο Mobile World Congress τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως εκ τούτου θα κυκλοφορήσει και σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή.

Το νέο entry-level ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 480×960 και αναλογία 18:9 και όπως προείπαμε, βασίζεται στο λειτουργικό Android Oreo Go Edition. Στον πυρήνα του βρίσκεται τετραπύρηνο MediaTek MT6739 SoC, χρονισμένο στο 1.3 GHz, το οποίο συνδυάζεται με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης.

Το Alcatel 1 είναι επίσης εξοπλισμένο με 5 MP κάμερα στο πίσω μέρος, 2 MP κάμερα μπροστά και μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh, ενώ προσφέρει και dual SIM υποστήριξη.

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή τον Ιούλιο σε επιλεγμένες αγορές με τιμή που θα ξεκινάει από 79 ευρώ, σε τρία χρώματα, χρυσό, μπλε και μαύρο.

Alcatel 1, Alcatel 1: Νέα entry-level πρόταση με 5 ιντσών 18:9 οθόνη και Android Go

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android 12 Android Go featured

Android Go: Άγγιξε τα 200 εκ. χρήστες

Το Android Go, η ελαφριά έκδοση του πλήρως εξοπλισμένου λειτουργικού συστήματος, έφτασε επίσημα πάνω από 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Software Android Go Google Google Camera

Google Camera Go: Φέρνει υποστήριξη Night Mode, αργότερα το HDR

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί άμεσα η διάθεση του Night Mode στις συσκευές Nokia 1.3, Wiko Y61 και Wiko Y81.

Software Android Android 11 Android Go

Android 11 Go Edition: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες έχουν στην κατοχή τους συσκευή με Android Go λειτουργικό.