Alcatel 1x: Το πρώτο Android Go smartphone με 18:9 οθόνη στην αγορά της Ινδίας

Alcatel 1x, Alcatel 1x: Το πρώτο Android Go smartphone με 18:9 οθόνη στην αγορά της Ινδίας

Στο MWC 2018, η Alcatel παρουσίασε, μεταξύ άλλων συσκευών, το πρώτο Android Go smartphone στον κόσμο και το μοναδικό με οθόνη αναλογίας 18:9 στην κατηγορία του. Ο λόγος για το Alcatel 1x που ήρθε η ώρα να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του στην Ινδία.

Η τιμή του enty-level μοντέλου της Alcatel δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί γνωρίζουμε ωστόσο από την επίσημη παρουσιάσή του στη Βαρκελώνη ότι θα κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, δηλαδή περίπου Rs 6.666 στην αγορά της Ινδίας.

Το νέο μοντέλο της σειράς 1, παρά το χαμηλό του κόστος, είναι εξοπλισμένο με FWVGA + οθόνη 5,34 ιντσών και αναλογία εικόνας 18:9, επεξεργαστή quad-core MediaTek MT6739, 1GB μνήμη RAM και 16GB εσωτερικής αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB μέσω θύρας microSD.

Η έκδοση του λειτουργικού Android 8.1 Oreo (Go Edition) -ιδανική για συσκευές με χαμηλή RAM- ενσωματώνει εφαρμογές Go, όπως το Google Go, το Google Maps Go και το YouTube Go, καθώς επίσης και μία ‘lite’ έκδοση της εφαρμογής Google Assistant.

Επίσης, διαθέτει κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και selfie κάμερα 8MP μπροστά, LED flash, υποδοχή ήχου 3.5mm και μπαταρία 2460mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android 12 Android Go featured

Android Go: Άγγιξε τα 200 εκ. χρήστες

Το Android Go, η ελαφριά έκδοση του πλήρως εξοπλισμένου λειτουργικού συστήματος, έφτασε επίσημα πάνω από 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Software Android Go Google Google Camera

Google Camera Go: Φέρνει υποστήριξη Night Mode, αργότερα το HDR

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί άμεσα η διάθεση του Night Mode στις συσκευές Nokia 1.3, Wiko Y61 και Wiko Y81.

Software Android Android 11 Android Go

Android 11 Go Edition: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες έχουν στην κατοχή τους συσκευή με Android Go λειτουργικό.