Alcatel 5V με Helio P22, 3GB RAM, face unlock, μπαταρία 4000mAh, διπλή κάμερα και τιμή 200 δολάρια

alcatel 5V Helio P22 3GB RAM 4000mAh face unlock, Alcatel 5V με Helio P22, 3GB RAM, face unlock, μπαταρία 4000mAh, διπλή κάμερα και τιμή 200 δολάρια

Η Alcatel παρουσίασε το Alcatel 5V, τη ναυαρχίδα της η οποία διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών και αποτελεί μια προσιτή συσκευή που αξίζει την προσοχή μας.

Το Alcatel 5V διαθέτει οθόνη με notch που καλύπτει κατά 88% το σώμα της συσκευής, το μέγεθος της οποίας είναι στις 6.2 ίντσες. Η ανάλυση φτάνει τα 720×1500 pixel, έχει αναλογία οθόνης 19:9 και διαθέτει γυαλί 2.5D Dragontrail glass για να προστατεύει την οθόνη από τις κακουχίες. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22 (MT6762) χρονισμένο στα 2GHz, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 3GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης τα 32GB, με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD.

Η μπαταρία του Alcatel 5V είναι χωρητικότητας 4000mAh και ακούγεται ικανή να δώσει στη συσκευή μεγάλη αυτονομία, κάτι το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα smartphone. Στα οπτικά μέρη της συσκευής, η κύρια διπλή κάμερα διαθέτει AI δυνατότητες, ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας και βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής σε κάθετη διάταξη με φακούς στα 12MP και 2MP που συνοδεύονται από dual-tone flash.

Όσον αφορά τη selfie camera, αυτή διαθέτει φακό στα 8MP με λειτουργίες face beautification και εφέ σε φωτογραφίες και video σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος με τη χρήση του προσώπου με την Alcatel να τονίζει πως το Face Unlock ξεκλειδώνει τη συσκευή μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα.

Τέλος, το Alcatel 5V τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στα τέλη Ιουλίου με τιμή 200 δολάρια.

alcatel 5V Helio P22 3GB RAM 4000mAh face unlock, Alcatel 5V με Helio P22, 3GB RAM, face unlock, μπαταρία 4000mAh, διπλή κάμερα και τιμή 200 δολάρια

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Helio P22 στα 12nm με μπαταρια 4000mAh και αναλυση 720, φαινεται να εχει πολυ καλη αυτονομια. Μακαρι να υπηρχαν και επισημες μετρησεις

Γιωργος

ναυαρχιδα με 720p οθονη πρωτη φορα βλεπω χαχα αλλα επισης πρωτη φορα βλεπω ναυαρχιδα στην τιμη 200 ευρω που οι αλλες εταιρειες ονοματα δεν λεμε οι ναυαρχιδες τους κοστιζουν τριπλασια και τετραπλασια τιμη με τα αναλογα βεβαια χαρακτηριστικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.