Alcatel 7 με 6 ιντσών FHD+ οθόνη, Helio P23 SoC, dual κάμερα και μπαταρία 4000mAh

Alcatel 7, Alcatel 7 με 6 ιντσών FHD+ οθόνη, Helio P23 SoC, dual κάμερα και μπαταρία 4000mAh

Η Alcatel μετά το μοντέλο 5V που παρουσίασε στο κοινό τον περασμένο Ιούλιο ανακοίνωσε ένα ακόμη mid-range smartphone με κωδική ονομασία Alatel 7 και κόστος κάτω από 180 δολάρια.

Το νέο mid-ranger ενσωματώνει 6 ιντσών IPS οθόνη χωρίς notch ανάλυσης 2160×1080 pixel με κυρτό γυαλί 2.5D και βασίζεται στο octa-core Helio P23 SoC της MediaTek συνδυασμένο με 2GB RAM. Όσον αφορά στο χώρο αποθήκευσης διαθέτει 32GB και δυνατότητα επέκτασης έως τα 128GB με κάρτα microSD.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η κύρια κάμερα ανάλυσης 12 megapixel σε συνδυασμό με τη βοηθητική κάμερα 2 megapixel, καθώς επίσης και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

The Alcatel 7 διατίθεται σε μαύρο χρώμα με λειτουργικό Android 8.1 Oreo και μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή επαρκεί για 28 ώρες ομιλίας και 10.5 ώρες streaming video με μία φόρτιση. Κυκλοφορεί στην τιμή των $179.99 αποκλειστικά από το αμερικάνικο MetroPCS.

Alcatel 7, Alcatel 7 με 6 ιντσών FHD+ οθόνη, Helio P23 SoC, dual κάμερα και μπαταρία 4000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.