Alcatel OneTouch Idol 4S: Με κουτί το οποίο λειτουργεί ως VR headset

Λίγο πριν αναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση του στην MWC 2016, το Alcatel Idol 4s αποκαλύφθηκε κατά λάθος και εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη σημασία έχει το κουτί στο οποίο θα βρίσκεται μέσα το κινητό.

Αν είστε από αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το περιτύλιγμα, τότε ξανασκεφτείτε το. Το κουτί του Alcatel OneTouch Idol 4S φαίνεται ότι θα είναι κάτι σαν το Google Cardboard (το φθηνό VR headset από χαρτόνι), μόνο που αντί για χαρτί χρησιμοποιεί πλαστικό. Αν σκεφτούμε ότι η Samsung το δικό της Gear VR το πουλά 99 δολ. και 199 δολ., δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα της Alcatel και ειδικά αν ισχύουν οι πληροφορίες για τιμή κάτω από 400 δολ.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Alcatel OneTouch Idol 4S αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD AMOLED, μνήμη RAM 3GB. οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652, κάμερα 16 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel (+flash) και Android Marshmallow.

alcatel onetouch idol 4s vr heatset, Alcatel OneTouch Idol 4S: Με κουτί το οποίο λειτουργεί ως VR headset

alcatel onetouch idol 4s vr heatset, Alcatel OneTouch Idol 4S: Με κουτί το οποίο λειτουργεί ως VR headset

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gvirginia

Έξυπνο

Panos

Καλοοοο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel Android Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας TCL

Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7: Οικονομικές συσκευές με αξιόλογο hardware [IFA 2019]

Εκτός από το δικό της smartphone η TCL παρουσίασε στην IFA 2019 και μία σειρά συσκευών υπό το brand της Alcatel, τα Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.