Alcatel OT-708, Κινητό με οθόνη αφής κάτω από 100 ευρώ!

Οθόνη αφής για όλους. Αυτό ήταν το δόγμα που υπηρέτησαν τα Nokia 5800 και LG Cookie, αν τα 300 και 150 ευρώ αντίστοιχα σας ακούγονται πολλά, τι θα λέγατε για ένα κινητό με οθόνη αφής, πενάκι και widgets με τιμή 80 κάτι ευρώ!!! Αυτά ακριβώς προσφέρει το “βότσαλο” της Alcatel. Έχει οθόνη αφής 2,4 ιντσών, κάμερα 1,3 Megapixel, ραδιόφωνο FM, υποδοχή mini USB, δέχεται κάρτες μνήμης microSD και το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 82 γρ. Μια καλή αρχή για όλους εσάς που σκέφτεστε ότι τα κινητά αφής είναι δύσκολα στη χρήση και ευαίσθητα στην κακομεταχείριση.

Θα το βρείτε αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone με το όνομα Vodafone 514.

, Alcatel OT-708, Κινητό με οθόνη αφής κάτω από 100 ευρώ!

, Alcatel OT-708, Κινητό με οθόνη αφής κάτω από 100 ευρώ!

, Alcatel OT-708, Κινητό με οθόνη αφής κάτω από 100 ευρώ!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με το Sony Ericsson Satio!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Φοβερή κάμερα.
Φαντάζομαι πόσο χάλια θα είναι…. Τα μπλε πλήκτρα είναι αφής;

isidorosr20595

Που κατάντησαν τα κινητά με αφής… Πριν λίγα χρόνια λέγαμε “οοο! πήρε κινητό με οθόνη αφής!” και τώρα τα αγοράζουμε σε εξεφτελιστική τιμή!

isidorosr20595

Λίγο δύσκολο.
Γενικά πως σου φάνηκε; αξίζει σαν πάνφθηνο touch-screen;

isidorosr20595

Η οθόνη του είναι σκοτεινή ή έτσι μου φαίνεται εμένα;

santiago psolari

η οθονη εχει κανονικα ρυθμιση να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα της και ειναι αρκετη καλη για τα λεφτα της,κλασσικη αγαπητη alcatel

isidorosr20595

Το έχεις πάρει;

isidorosr20595

Μπορεί να φαίνονται σκοτεινές από το Satio.
Παρόλο που έχει 2.4 ιντσών οθόνη φαίνεται μικρό στις φωτογραφίες.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι φωτογραφιες της καμερας του πως ειναι; και δεν μιλω μονο για το θεμα της αναλυσης; Ειναι αληθεια οτι το κινητο αυτο κυκλοφορει οχι με το σημα της alcatel αλλα με το σημα vodaphone στην Ελλαδα;

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αγορασα το ALCATEL OT 708. Πραγματικα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη. Ξεχαστε τις μετριες οθονες των κινητων της ΑLCATEL που βλεπαμε στα κινητα της εταιρειας ωσ τωρα οπως επισης ξεχαστε και τα μετρια γραφικα και εικονιδια που ειχαν τα κινητα αυτα και που θυμιζαν γραφικα υπολογιστων και ηλεκτρονικων παιχνιδιων δεκαετιων πισω. Η οθονη ειναι πολυ βελτιωμενη οπως και τα γραφικα και τα εικονιδια. Η οθονη αφης λειτουργει πολυ καλα , η μεταβαση απο το ενα μενου στο αλλο γινεται γρηγορα ενω ειναι και ακριβης. Επιλεγεις το μενου η το εικονιδιο που θελεις και ανοιγει ακριβως αυτο και οχι το διπλανο και αυτο με το δαχτυλο του χεριου χωρις να χρησιμοποιεις το λεπτο πενακι. Το μενου εχει ολα οσα χρειαζεται κανεις σε κινητο. Εχει υποδοχη καρτας μνημης, ραδιοφωνο mp3 player,καμερα. Η καμερα εχει χαμηλη αναλυση για τα σημερινα δεδομενα αλλα ασχετα με το θεμα αναλυση οι φωτογραφιες ειναι καλες, εβγαλα με δυο τρεις φωτογραφιες στο εσωτερικο του δωματιου με τεχνητο φως και προβαλοντας τις δεν ειχαν υπερβολικο ψηφιακο θορυβο. Βεβαι τα χρωματα ηταν λιγο μουντα. Γενικα οι επιδοσεις τις καμερας μου θυμιζει επιδοσεις καμερων 2-3 χρονων πριν τοτε που οι καμερες των κινητων επαιζαν στα 1- 2 megapixel.Σ εξωτερικο χωρο με το… Συνέχεια »

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ακομα η ΑLCATEL ετοιμαζει και το S988W ενα κινητο με πληρες πληκτρολογιο με λειτουργικο συστημα windows επεξεργαστη , μνημη ram καμερα 3 megapixel GPS WI FI και πολλα αλλα.Φαινεται στην ALCATEL αποφασισαν να ξυπνησουν τελικα μετα απο τοσα χρονια αδρανειας

isidorosr20595

«Φαινεται στην ALCATEL αποφασισαν να ξυπνησουν τελικα μετα απο τοσα χρονια αδρανειας»
ακριβώς! Που να δω Alcatel 500€ με WM και 8ΜΡ!!!

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν νομιζω να φτιαξει τοσο ακριβα κινητα, η alcatel δεν ειναι εταιρεια που φτιαχνει ηλεκτρονικα για χρηση απο εμας οπως κινητα laptop και αλλα.Ενα μικρο μερος τησ εταιρειας ασχολειται με κινητα η ALCATEL κατασκευαζει τηλεπικοινωνιακα δικτυα ηλεκτρονικα αεροσκαφων μεχρι και ηλεκτρονικα σε δορυφορους ακομα εχω δει ηλεκτρονικα τις alcatel σε συστηματα αυτοματισμων σε δικτυα σιδηροδρομικα, σε αεροδρομια και πολλα. Το ιδιο ισχυει και για την επισης γαλλικη sagem οπου και αυτη ενα πολυ μικρο μερος της ασχολειται με τα κινητα ασχολειται και αυτη με ηλεκτρονικα που χρησιμευουν στην αμυντικη βιομηχανια αεροδιαστημικη. Για παραδειγμα εχω δει ηλεκτρονικα sagem σε εγκεφαλους κινητηρων αυτοκινητων ηλεκτρονικα σε mirage αεροσκαφη.
Παντωσς για να επανελθουμε στο θεμα μας το alcatel αυτο κινητο ειναι αρκετα καλο ιδιως εαν σκεφτουμε και τα λεφτα του και ειναι κατι το διαφορετικο απο οτι εχουμε συνηθισει.Ακομα την wind μου ειπαν οτι αναμενουν το αλλο σχετικα καλο κινητο που εχει βγαλει η εταιρεια το OT 800 που θυμιζει BLACKBERRY KINHTA . Για το s988w δεν ξερω κατι παραπανω

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Eβγαλα με τον νεο μου ALCATEL καποιες φωτογραφιες τοσο σε εξωτερικο χωρο οσο και σε εσωτερικο. Οπως ειπα σε προηγουμενο σχολιο μου σε εσωτερικο χωρο με φως απο λαπτηρα πυρακτωσεως τα χρωματα ειναι μουντα ομωςο ο ψηφιακος θορυβος δεν ειναι υπερβολικος οταν θεσουμε το προγραμμα νυχτερινης ληψης πολυ καλυτερα οπωσ ειναι φυσικο τα παει σε ληψη σε χωρο με λαμπα φθοριου.Σε εξωτερικο χωρο με το φως ημερας οι φωτογραφιες ειναι αρκετα καλες καμια σχεση με φωτογραφιες παλαιοτερων μοντελων της alcatel. Γενικα η καμερα του κινητου εχει τις επιδοσεις κινητων αλλων εταιρειων 2- 3 χρονων πισω πχ το sharp 550 το Lg chocolate που ειχα πριν 2-3 χρονια.Αρνητικο σημειο οι ρυθμισεις του white balance στις επιλογες φως ημερας και συννεφια η φωτογραφιες εχουν μια μικρη μπλε αποχρωση επιλεγοντας ομως το αυτοματο ολα γινονται ενταξει

Το ραδιοφωνο εχει καλη ληψη και πιανει τους σταθμους ομως εχει κατι λαθος στον προγραμμτισμο του απενενεργοποιει την αυξομειωση της εντασης του ηχου πολυ περιεργο. Η αυξομειωση της εντασης του ηχου υπαρχει μονο για τουσ σταθμους που εχουμε αποθηκευσει στη μνημη τοτε το εικονιδιο τησ αυξομειωσης της εντασης του ηχου ξαναενεργοποιειται.

ΜΑΡΙΟΣ

Αγόρασα από τη vodafone ενα 541 και μεχρι στιγμης οσον αφορα τισ λειτουργιες της συσκευής εχω να πω τα εξης: Εφαρμογες: Εδω το touch μας τα χαλαει λιγο… αν και σε σχεση με παλαιοτερα τηλεφωνα της εταιριας η συμβατοτητα εχει βελτιωθει η επεξεργαστικη ισχυς ειναι πολυ λιγη… Θα μου πειτε τι να τιν κανει την ταχυτητα ενα τετοιο τηλεφωνο? κι ομως οταν αυτη ειναι κατω απο ενα οριο οι καθυστερησεις σε απλα παιχνιδια ειναι αισθητες… δεν λεω οτι θα επρεπε να εχει επιδοσεις συγκρισιμες με φορητες παιχνιδομηχανες αλλα κατι καλυτερο θα μπορουσε να γινει… ΑD2P: Ευχάριστο να ακους οτι ενα τετοιο τηλεφωνο υποστιριζει τη συγκεκριμενη λειτουργια αλλα το οτι υποστηριζει μονο στερεοφωνικα bluetooth (για ακροαση μουσικης) μας προσγειωνει λιγο… ΜΡ3: Καλος ηχος, και interface που ακομα και mp4 players θα το ζηλευαν… δεν υποστηριζει WMA αλλα μικρο το κακο… VIDEO: Και εδω ειναι που το alcatelaki μας πηρε τη ρεβανς του! Σχετικα καλη ποιοτητα εγγραφης και μαλιστα σε μορφη AVI !!! πραγμα το οποιο σημαινει οτι σε (αντιθεση με αλλες συσκευες που γραφουν σε 3gp) τα βιντεο που τραβαμε ειναι ετοιμα να παιξουν στο windows media player χωρις καμμια μετατροπη! Αξιζει να σημειωσω εδω οτι η συσκευη αναπαραγει απροβληματιστα και… Συνέχεια »

agnes

hi gys!thelw na parw auto to kinhto.pws einai???einai wraio????h timh tou einai poly fthnh!

leonidas

prepei na to pareis na to dokimaseis einai kataplhktiko kai poly f8ino gia afhs kinhto

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Eχω παρει αυτο το κινητο οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο σχολιο πραγματι στο ανοιγμα των παιχνιδιων ειναι αργο οπως εχουν πει και αλλοι. Οσο για την καμερα εχω βγαλει και καποιες δοκιμαστικες φωτογραφιες τοσο με αυτο το κινητο οσο και με το αλλο κινητο μου το sony ericsson s500.

Η συγκριτικη δοκιμη εγινε σε εσωτερικο χωρο με τεχνητο φως και μαλιστα με φως απο λαμπτηρα πυρακτωσεως οχι φθοριου που ειναι το πιο δυσκολο φως για να καταφερνει μια καμερα γενικα να τραβαει καλες φωτογραφιες. Ακομη και στα δυο κινητα χρησιμοποιησα τις ιδιες ρυθμισεις πχ ενεργοποιηση νυχτερινης ληψης, ιδια εκθεση EV η μονη διαφορα ηταν στην
αναλυση που το alcatel ειναι μονο 1.3 megapixel ενω το sony ericsson s500 2 megapixel

Παντως στην ποιοτητα φωτογραφιας το alcatel ειναι σχεδον το ιδιο με τις φωτογραφιες που τραβηξα με sony ericsson s500. To alcatel τα παει λιγο καλυτερα στη μειωση του ψηφιακου θορυβου αντιθετα το sony ειναι πιο γρηγορο στην ληψη της φωτογραφιας και ειναι λιγο πιο φωτεινες η φωτογραφιες .

Πως μπορω να τις φωτογραφιες δημοσιευσω σε αυτο το site εαν βεβαια γινεται;

kakadiaris asteris

to menu tou einai euxristo h s bgainei i psixi mexri na to matheis????????

maria

mapaaa :lol ti vlakia kinito

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.