AllCall MIX 2: Bezel-less smartphone με αναγνώριση προσώπου και ασύρματο φορτιστή

AllCall MIX 2 Bezel-less smartphone TomTop, AllCall MIX 2: Bezel-less smartphone με αναγνώριση προσώπου και ασύρματο φορτιστή

Το AllCall MIX 2 αποτελεί μια οικονομική λύση για smartphone, η οποία όμως δεν υστερεί σε τίποτα από ακριβότερες λύσεις καθώς προσφέρει στον χρήστη του ότι απαιτείται για να είναι «μέσα» στην τεχνολογία, όπως αναγνώριση προσώπου, μεγάλη οθόνη με λεπτά περιθώρια και ασύρματη φόρτιση.

Το AllCall Mix 2 έρχεται με κομψό σχεδιασμό με λεπτό μεταλλικό πλαίσιο. Για το πίσω πάνελ έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία IML, η οποία εξασφαλίζει ένα μοναδικό ιριδίζον εφέ, όταν το φως πέφτει πάνω του. Η οθόνη του έρχεται με ελάχιστα περιθώρια με το ποσοστό που καλύπτει η οθόνη να φτάσει στο 90% της συσκευής. Ταυτόχρονα, το μέγεθος των 5,99 ιντσών με ανάλυση 2160 x 1080 και αναλογία 18:9 εξασφαλίζει καθαρότητα και ευκρίνεια.

Στο εσωτερικό του χτυπά ο οχταπύρηνος MediaTek MTK6763 Helio P23  Octa-Core με χρονισμό στα 2.0GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τη RAM στα 6GB υπόσχεται υψηλές επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος των 64GB εξασφαλίζει ότι θα έχετε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αρχεία, αλλά αν δεν σας φτάνει, δέχεται κάρτα Micro SD μέχρι 256GB.

AllCall MIX 2 Bezel-less smartphone TomTop, AllCall MIX 2: Bezel-less smartphone με αναγνώριση προσώπου και ασύρματο φορτιστή

To AllCall MIX 2 διαθέτει κάμερα στα 16MP με διάφραγμα f/2.0, η οποία υπόσχεται να αποθανατίσει όλες τις αγαπημένες σας στιγμές με λεπτομέρεια, ακρίβεια και ζωντάνια. Η κάμερα selfie έρχεται στα 8MP με αρκετά φίλτρα προκειμένου να τραβήξετε την τέλεια selfie.

Για λειτουργικό φορά το Android 7.1. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 3.500mAh και διαθέτει δυνατότητα γρήγορης και ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης. Μάλιστα, στο TomTop μπορείτε να αγοράσετε το μοντέλο μαζί με τον ασύρματο φορτιστή σε αρκετά οικονομική τιμή.

Για την ασφάλειά του, το AllCall Mix 2 χρησιμοποιεί αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος με απόκριση 0,1s αλλά και αναγνώριση προσώπου με απόκριση 0,2 δευτερόλεπτα, προσφέροντας έτσι διπλή ασφάλεια. Με τόσες επιλογές θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δεν θα σας κλέψουν τη συσκευή σας.

AllCall MIX 2 Bezel-less smartphone TomTop, AllCall MIX 2: Bezel-less smartphone με αναγνώριση προσώπου και ασύρματο φορτιστή

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το AllCall Mix 2 μαζί με ασύρματο φορτιστή Qi στα 165,99 ευρώ. Χωρίς τον ασύρματο φορτιστή η τιμή του είναι 157,69 ευρώ. Στα σχόλια το κατάστημα αναφέρει ότι στέλνει στην Ελλάδα με τρόπο ώστε ο παραλήπτης να μην χρεώνεται τα έξοδα εκτελώνισης. Όμως για να είστε σίγουροι επικοινωνήστε με το κατάστημα.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη συσκευή, ένα καλώδιο USB, έναν φορτιστή, ένα εργαλείο αφαίρεσης της SIM και μια θήκη. Να σημειωθεί ότι η συσκευή έρχεται με δυνατότητα διπλής SIM, ώστε να μη χρειάζεται να εναλλάσσετε κάρτες ή να έχετε δύο διαφορετικές συσκευές για τον προσωπικό σας αριθμό.

AllCall MIX 2 Bezel-less smartphone TomTop, AllCall MIX 2: Bezel-less smartphone με αναγνώριση προσώπου και ασύρματο φορτιστή

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.