H Amazon ετοιμάζει τη νέα σειρά “Ice smartphones”

amazon ice smartphone, H Amazon ετοιμάζει τη νέα σειρά “Ice smartphones”

Το καλοκαίρι του 2014 η Amazon κυκλοφόρησε το πολλά υποσχόμενο Αmazon Fire Phone. Το κινητό είχε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να είναι ανταγωνιστικό, είχε οθόνη 4.7 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon 800, αλλά η Amazon αποφάσισε τότε να μην συμπεριλάβει τις υπηρεσίες της Google.

Αυτό θεωρείται πως έκανε πολλούς να μην θέλουν να πάνε στο Αmazon Fire Phone. Παρά την αποτυχία του Fire Phone, τρία χρόνια αργότερα, η Amazon λέγεται ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά smartphones, ονόματι “Ice” (μετά το Fire έρχεται το Ice).

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Amazon θέλει να επιστρέψει στην αγορά των smartphones και ότι αυτή τη φορά θα το κάνει με πιο user-friendly και οικονομική συσκευή (άρα δεν περιμένουμε high-end).

Έχει δημιουργήσει κάποια δοκιμαστικά κομμάτια με οθόνες 5.2 – 5.5 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon 435. Η μνήμη RAM είναι 2GB και η χωρητικότητα 16GB. Στην πλάτη είναι τοποθετημένη η κάμερα 13 Megapixel και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Amazon Ice θα τρέχει κανονική έκδοση Android 7.1.1 Nougat και όχι βαριά παραμετροποιημένη όπως οι προηγούμενες συσκευές της Amazon. Λέγεται ότι μάλλον δεν θα έχει υποστήριξη για την ψηφιακή βοηθό Alexa, αλλά διαθέτει Google Play.

Το Amazon Ice αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2017 με τιμή στα 95 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.