Αναδιπλούμενο smartphone ετοιμάζεται να ανακοινώσει η LG στην CES 2019 ;

Αναδιπλούμενο smartphone ανακοινώνει LG CES 2019, Αναδιπλούμενο smartphone  ετοιμάζεται να ανακοινώσει η LG στην CES 2019 ;

Η LG πιθανόν να αποκαλύψει την δική της πρόταση όσον αφορά τις αναδιπλούμενες συσκευές στα πλαίσια της CES 2019, παρουσιάζοντας το δικό της smartphone το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως εξάλλου και κάθε συσκευή αυτού του είδους.

Όπως όλα δείχνουν το νέο χαρακτηριστικό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον την νέα χρονιά θα είναι οι αναδιπλούμενες συσκευές, και η LG φαίνεται έτοιμοι να μπει σε αυτήν την αγορά. Σύμφωνα με το τελευταίο tweet του γνωστού αναλυτή Evan Blass ο κορεάτικος κολοσσός ετοιμάζει να δείξει στον κόσμο μια αναδιπλούμενη συσκευη.

Επίσης στα τέλη του 2017 είχε εγκριθεί μια πατέντα από το US Patent and Trademark Office, για ένα smartphone που θα διπλώνει οριζόντια, όπως έχουν γίνει αναφορές και για άλλα αντίστοιχα smartphone άλλων εταιρειών και μένει να δούμε πως θα υλοποιήσει η κάθε εταιρεία το δικό της project αλλά και το κατά πόσο θα είναι χρηστικές αυτές οι συσκευές.

Τέλος, φήμες θέλουν την LG να έχει στα σχέδια της να προμηθεύει με αναδιπλούμενες OLED οθόνες την Lenovo και Dell με σκοπό την δημιουργία tablets, το οποίο είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί σε σχέση με μια μικρότερη σε μέγεθος οθόνη smartphone. Συνεπώς μόνο λογικό ακούγεται να ετοιμάζεται η LG για την είσοδο της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Κωδική ονομασία: νεκρανάσταση
Μακάρι να βρει πάλι τον (πολύ) παλιό, καλό εαυτό της η LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.