Νέα αναβάθμιση του UI της κάμερας για το Pixel 2

αναβάθμιση κάμερα google pixel 2 ui, Νέα αναβάθμιση του UI της κάμερας για το Pixel 2

Αν και λίγες μέρες πριν η Google ανακοίνωσε τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL, η εταιρία πρόσφατα έδωσε και μια μικρή αναβάθμιση όσον αφορά στο ui της κάμερας για το Pixel 2. Η νέα αναβάθμιση φαίνεται πως θυμίζει πολύ το user interface της κάμερας συσκευών της Apple και της Samsung.

Ουσιαστικά, με τη νέα αναβάθμιση της Google Camera οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν τις διάφορες επιλογές της κάμερας κάνοντας ένα απλό swipe στην οθόνη ενώ πριν αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη με πάτημα στο αντίστοιχο εικονίδιο μέσα στην κάμερα. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχει αρχίσει ήδη να γίνεται διαθέσιμο από χθες, Δευτέρα. Ωστόσο, δε θα διαθέτει τις επιλογές Night Mode και Top Shot που γνωρίσαμε στα νέα Pixel.

Οι νέες επιλογές αφορούν μόνο στην περιήγηση στα διάφορα modes της κάμερας με ένα απλό swipe καθώς και μια συντόμευση για το Google Lens με απλό παρατεταμένο πάτημα πάνω στην αναζήτηση εικόνων στη «συλλογή». Οι επιλογές που περιμένουν όλοι οι χρήστες, δηλαδή τα Night Mode και Top Shot, θα δοθούν σε μελλοντικό update όποτε και αξίζει η αναμονή.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.