Antutu: Top 10 Q1 – το Samsung Galaxy S6 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

Το τέλος Μαρτίου σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω μας το πρώτο τρίμηνο του 2015 και το Antutu έδωσε το top 10 των καλύτερων συσκευών που πέρασαν από τη σουίτα του. Με βάση τα δεδομένα που έχει λάβει από 160 χώρες έστεψε νικητή το Samsung Galaxy S6.

Το Samsung Galaxy S6 που φέτος αποφάσισε να φορέσει Exynos 7420 αντί για Snapdragon 810, είναι πρώτο με μεγάλη διαφορά και στην τρίτη θέση βρίσκεται το HTC One M9 με τον επεξεργαστή της Qualcomm. Το ενδιαφέρον είναι το Samsung Galaxy S6 Edge που ενώ έχει ίδια χαρακτηριστικά, υστερεί σε πόντους από την κανονική έκδοση.

Από Κινέζους αυτό που είναι πιο ψηλά είναι το Meizu MX4 με MT6595 SoC, ο μόνος επεξεργαστής της Mediatek στο top 10. Η Motorola έχει την 6η και 8η θέση με Nexus 6 και Motorola Droid Turbo τα οποία έχουν Snapdragon 805. Το LG G Flex 2 με Snapdragon 810 είναι αρκετά χαμηλά, ενώ το OnePlus One κλείνει τη δεκάδα με Snapdragon 801.

antutu αποτελέσματα q1, Antutu: Top 10 Q1 – το Samsung Galaxy S6 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

antutu αποτελέσματα q1, Antutu: Top 10 Q1 – το Samsung Galaxy S6 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

antutu αποτελέσματα q1, Antutu: Top 10 Q1 – το Samsung Galaxy S6 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Άμα δε διαρκεί καθόλου η μπαταρία τι να το κάνεις…

Dimitris25

Το iphone 6 “σκοράρει” 49260 γιατί δεν είναι στη λίστα? Βάζει μόνο τις καινούργιες συσκευές?

Christos

Επεξεργαστής που καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από όλους,
3gb ram ddr4 που διαχειρίεται καλύτερα την μπαταρία,
Οθόνη που εξοικονομά 20% περισσότερο σε σχέση με το περσινό Σ5 και έχει την καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων.
Νομίζω πως το φετινό μοντέλο ειναι ενα τέρας!

Max91

καποια πατατα παλι κανανε… τα νουμερα δεν ειναι κανονικα πχ πριν λιγο που κατεβα το antutu το galaxy s5 το εχει με 42000 ποντους και οχι 49000 αλλα οχι μονο αυτο ολα ειναι διαφορετικα…

Φωτης

ρε σεις? στα πρωτα bench δεν ειχε βγει το edge με διαφορα 4-5 χιλιαδες πανω απο το κανονικο και λεγαμε γιατι κτλ κτλ?? τωρα εγινε το αντιστροφο?

Στεφανος

Θα ήθελα πολύ να έχω το Meizu mx4.
https://www.wphellas.wordpress.com

nick2010

Αυτό που λέει ο Φώτης ήξερα και γω. Με σκρίνια και όλα τα συναφή. Τώρα άλλα ντ’ άλλων.

Τελικά όλα τα μετροπρογράμματα είναι….. για τα μάτια του κόσμου.

Επίσης, ένα δίκιο το ‘χει κι ο φίλος Dimitris25.

Από πότε το antutu ήταν/είναι μόνο για android ????

Πέτρος Π

Τα συγκεκριμένα τεστ είναι ό,τι ναναι από,τι φαίνεται… Τη μια βγάζουν το edge μπροστά, την άλλη το απλό… Ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν την ίδια απόδοση, αφού δεν έχουν κάποια διαφορά σε θέμα επεξεργαστή και τα σχετικά… Για πέταμα!

Τομ

Το ειδα απο κότα public σήμερα μόλις, εντυπωσιάστηκα και κυριως απο το edge. Μαλλον ειναι το επόμενο μου κινητο νομίζω ειναι απλά τούμπανο και δεν του λείπει τιποτα χωρίς πολλά πολλά το πιο ολοκληρωμένο κινητο. Και απο ποιότητα κατασκευής τους αφήνεις όλους πίσω εκτός ίσως απο HTC. Καλυτερο απο iphone και z3 μου φάνηκε που ειναι περίπου στα ίδια ιςχεδιαςτικα μιλώντας, τωρα το one m8 ειναι αλλη φάση όποτε δεν μπορω να συγκρίνω. Τρομερά δεμένο τρομερά ελαφρύ και το γυαλάκι απο πίσω φαίνεται πολυ γερό. Και βέβαια έχεις αλουμίνιο με σχεδιακια στο πλαίσιο. Ακομα και η κάμερα που εξέχει φαίνεται ότι δεν θα εχει προβλημα. Οθονη τούμπανο λειτουργία ομαλή κλπ κλπ. Εντυπωσιασμένος γενικα.

vtag

Oneplus One γερά!!!!! Τούμπανο ακόμα και ένα χρόνο μετά στην δεκάδα!!!!!!

Πέτρος

χαχαχα εμένα το note 4 n910c που έχω με το lolipop μου βάρεσε 52.860

mechENG

Συμφωνώ με τον vtag kai το oneplus one σε root και με custom rom σπάει το φράγμα των 50k (+51000).Πάμε γερά OPO

Παναγιωτης

ΠΙιο ειναι πιο γρηγορο τελικα το s6 η το s6 edge γιατι μπερδεψαμε τα μπουτια μας

VasilisA3

Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να υποστηρίζει κάποιος μόνο εταιρείες που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στην Ελλαδα, κάποιες από αυτές είναι Samsung, LG, Lenovo και βεβαίως την Ελληνική MLS. Τώρα κάτι Xiomi, Oppo, one + και κολοκύθια τούμπανα ας τα πάρουν τα Κινεζακια

temasek

@VasilisA3 τρολαρις ετσι;

Agnostos13

@vasilisa3
Οταν λες ασκουν οικονομικη δραστηριοτητα εννοεις οτι τα εισαγει καποιος αντιπροσωπος γιατι κατι αλλο δεν κανουν (με εξαιρεση την mls που φτιαχνει και λογισμικο για OEM)

VasilisA3

Agnoatos13 εννοώ ακριβώς αυτό που λέω. Εταιρίες που έχουν γραφεία στην Ελλάδα με πωλήσεις Marketing, λογιστήριο υπαλλήλους και Service. ΌΧΙ αντιπρόσωπους.

JohnWave

Για ποιο λόγο στον 1ο πίνακα με τα πιο δυνατά κινητά της αγοράς δεν υπάρχει το Galaxy Alpha;;;; 51300 με κανονική stock rom πιάνει στο Antutu.

alexis touba

Εγω εχω το mate7 που μουβγαλε πανω απο 44000 αρκετα.Το one plus με 801 δε γηνεται να βγαζει περησοτερο.ειχα και galaxyś5.Αυτα τα τεστ δε τα πολυπηστευω μια λενε ετσι μια αλιως.Τα iphone σε singlecor ειναι πιο πανω απολα.Σε multiecore το s6 ξευφευγει κατα πολυ πιο μπροστα απολα.Φετος πηστευω οτι το s6 θα ειναι το καλυτερο απολα σε επηδωσεις.Απλα τη μπαταρια δεν επρεπε να τη θυσιαση.Σιγουρα αλοι επεξεργαστες ram διαχειρηση και τα λοιπα αλα ρε φηλε εχεις τοσα πραματα στη συσκευη και QHD κτλπ.Μη ρηχνεις τη μπαταρια.Μπορουσε να μεγαλωσει και την οθονη βαζοντας πιο μικρα μπεζελς π.χ g3.Απο ποιοτητα η σαμσουνκ μεσα εξω ειναι απιαστη!

isi

Ακυρο ειναι..εχω note 4 910c κ με lollipop μου βγαζει 54.865 antutu.προσωπικα ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη στο κοσμο αυτη τη στιγμη..οσο για τα iphole γελαει ο κοσμος..ουτε καν ειναι στο top 10.. ας δινουν τα λεφτα τους οι ηλιθιοι να κανουν φιγουρα το μηλαρακι κ απο χαρακτηριστικα κλαμαα..

isidoros

Κατι δεν εχουν κανει καλα..εχω το Note 4 N910c και μου βγαζει με το λολιποπ που πηρε 54.800antutu..προσωπικα ειναι η καλυτερη συσκευη μακραν αυτη τη στιγμη στο κοσμο..οσο για τα iphole..γελαει ο κοσμος..ουτε καν το τοπ 10..ας τα αγοραζουν οι ασχετοι να κανουν φιγουρα το μηλαρακι..γιατι απο χαρακτηριστικα κλαμμααα

gt-i9506

Τελικά έχω γρήγορο κινητό! Με στοκ όλα χτυπάω 46.000. Με overclocking kernel στα 2.41 (από 2.27 ) 47500 και με 2.61 49500 😉 αν και σχεδόν 2 έτι ας ράβει το gt-i9506

gt-i9506

Όσο για το galaxy alpha δεν υπάρχει γιατί δεν είναι high end με οθόνη 720 p δεν μου λέει κάτι το 51.000 αν είχε fhd ούτε 40k δεν θα έπιανε 😉

Bill

Το τεστ ειναι οτι να ναι. Ευτυχης κάτοχος s6 edge αοο χθες κ μου βγαλε 70089!!

Nick Papakyriazis

Εχω Oneplus, μοντέλο περσινό, 3GB ROM 64GB μνήμη αποθήκευσης, πολύ καλη φωτογραφική με Dng, είμαι 10oς στην λίστα και το πλήρωσα 289 €.
τώρα ποιός αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό ……

Giorgos

Και εγώ το oneplus one έχω, και πάει σφαίρα. Με μόλις 270 ευρό!!!!

kostasmpl

γιατι το Νοτε τοσο χαμηλα! βαλτε την οχταπυρινη εκδοση με τον Exynos! εγω πιανω 53κ στο Antutu και οι διαφορες με τον επεξεργαστη του Σ6 ειναι πολυ μα πολυ λιγες

Miko

Κάτοχος Meizu ΜΧ4 και απόλυτα ευχαριστημένος.
Η συσκευή είναι ανάμεσα στις 5 πρώτες τώρα και ήταν 1η για το 2014.. και φυσικά το πιο σημαντικό; Είναι 2 φορές ή σε μερικές περιπτώσεις και 3 φορές ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ απο τις άλλες στο top 5!!!

Όσο για τα σκορ παιδιά, μην τρελένεστε, και εγώ απο τότε που το πήρα έχω 52000+ στο Antutu αλλά το Antutu δείχνει το μέσο όρο σαν σκορ και όχι τα καλύτερα σκορ.

παναγιωτης

το καλυτερο κινητο ειναι ενα και λεγεται s4 gt-i9505.antutu score με lollipop 33.200.χαχαχα!!!περα απ την πλακα ολα τα κινητα του 2015 ειναι τουμπανα και οτι και να παρεις εισαι σιγουρα κερδισμενος.το antutu τωρα δεν λεει κατι.

JohnWave

@gt-i9506 μου λες ότι το Alpha με το 51000 σκορ δεν μπήκε λόγω 720p οθόνης σε 4.7 ίντσες που διευκολύνουν τον 8πύρηνο exynos του να πιάσει αυτό το σκορ.
1η ερώτηση : Σε αυτόν τον πίνακα μετράμε benchmark ή benchmark σε συνδυασμό με ανάλυση οθόνης ;
2η ερώτηση : Αν μετράμε και την ανάλυση που επηρεάζει τα benchmarks, τότε δεν θα έπρεπε σύμφωνα με τη λογική αυτή να μπει στη λίστα το G3 του οποίου η ανάλυση της οθόνης δυσκολεύει το benchmark ;

Με άλλα λόγια δεν στέκει η λογική “τι θα γινόταν στο benchmark αν το Χ κινητό είχε την X ανάλυση” στη διαμόρφωση του πίνακα. Αν ίσχυε τότε όπως δεν μπήκε το Alpha λόγω 720p θα έπρεπε αντίθετα να μπει το G3 λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης του σε σχέση με άλλα κινητά του πίνακα.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έβαλαν το Alpha είτε για να μη γεμίσει και άλλο Samsung ο πίνακας είτε γιατί το Alpha δεν είναι ένα κινητό που θέλουν να προωθήσουν.

cr-st

Καποια σχολια
1Με το note4f βγαζω 50400 + –
2Εχω δει το Α να βγαζει 52000.
3Τα μισα στη δεκαδα ειναι samsung
4Το mx4 εiναι τρομερα γρηγορο
5Ακουω για ποιοτητα htc κ θα ηθελα να την ειχα δει κ στα δυο προηγούμενα κινητα μου (onex και m7)τα μονα android μου με καποιο προβλημα.(desire hd-onex-m7-lgg2-note4)
6.Ποιοτητα ειναι η απροβληματιστη λειτουργια
7.Πολυ σημαντικο ειναι το στησιμο της συσκευής.

johnddr

Εγώ έχω το Nokia 3310 με 3KB ROM 32ΚΒ μνήμη οθόνη 25×25 pixels και μου βγάζει στο Antutu 125700. Διαμαρτυρήθηκα φυσικά για στημένα αποτελέσματα και μου το διόρθωσαν στα 125710. Φέτος λεω να αλλάξω το τούμπανο και να πάρω το ericsson t10 που χει και πορτάκι για να μη πατιούνται τα πλήκτρα.

Christos

Samsung Note 4 910C 53.162 sto antutu

gt-i9506

Όσο για το alpha cr-st δεν λέω τα πάει πολύ καλά στο antutu βέβαια αν είσαι ρουταρισμενος υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις την ανάληψη το έκανα την έβαλα 720p όσο το alpha ε και μου έβγαλε σκορ 52250 ok όμως έχω περάσει o/c kernel και το δουλεύω στα 2.51Ghz από 2.27 στοκ με στοκ μου έβγαλε 50.250 όσο βγάζει πάνω κάτω και το alpha. Άρα παίζει και η ανάλυση στο antutu

AG. em

NOTE4 με 54.140. Αν έπαιρνα αλλο για δευτερο,θα ήταν Meizu mx4.Τα μισά χρήματα κ τα ερισδοτερα specs από τα υπολοιπα

Chris7

Γεια σας παιδιά OnePlus One εδώ με σκόρ 54.897 χωρίς overclock θέλετε μήπως και με overclock???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Gear AnTuTu MediaTek

Mediatek Dimensity 9300: Πέτυχε βαθμολογία-ρεκόρ στο AnTuTu

Η Mediatek αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dimensity 9300 με μια μοναδική οκταπύρηνη CPU, με το τσιπ να εμφανίζεται στο AnTuTu. 

Smartphones AnTuTu featured MediaTek

Το Dimensity 9000 σε απόσταση αναπνοής από το Snapdragon 8 Gen 1 στο AnTuTu

Πιο δυνατό ανταγωνισμό έχει πλέον η Qualcomm στον τομέα τον chipset, σύμφωνα με τα διαγράμματα απόδοσης του AnTuTu.

Smartphones Android AnTuTu Xiaomi

Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.