Smartphones

Η Apple αλλάζει προμηθευτή για «υψηλής ποιότητας» μπροστινή κάμερα iPhone 14;

Το iPhone 14 θα διαθέτει μια πιο ακριβή «high-end» μπροστινή κάμερα με αυτόματη εστίαση, η οποία για πρώτη φορά θα είναι εν μέρει κατασκευασμένη στη Νότια Κορέα. Αυτό αναφέρει το ΕΤ News, καθώς η Apple φέρεται να επέλεξε την LG Innotek αντί του υποψηφίου από την Κίνα, για την κατασκευή της μπροστινής κάμερας από κοινού με την ιαπωνική Sharp.

Οι φήμες λένε ότι η Apple σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στην LG του χρόνου για το iPhone 15, αλλά ο χαρακτηρισμός της μπροστινής κάμερας ως στοιχείο “υψηλής ποιότητας” την ανάγκασε να επισπεύσει τις διαδικασίες. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως δεν έχει εμπιστοσύνη στους Κινέζους προμηθευτές. Από ότι ακούγεται, μάλιστα, η νέα μπροστινή κάμερα λέγεται ότι κοστίζει σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από τις αντίστοιχες σε προηγούμενα μοντέλα iPhone.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo έχει δηλώσει ότι η μπροστινή κάμερα του iPhone 14 θα υποστηρίζει την αυτόματη εστίαση για πρώτη φορά. Ο Kuo προέβλεψε χαρακτηριστικά ότι και τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 14 θα διαθέτουν αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα με αυτόματη εστίαση και ευρύτερο διάφραγμα ƒ/1.9.

Η LG Innotek λέγεται ότι ετοιμάζεται τώρα για μαζική παραγωγή της μπροστινής κάμερας του iPhone 14 πριν από την κυκλοφορία της συσκευής τον Σεπτέμβριο.

Επεξεργάστηκε την 23 Μαΐου 2022 18:11

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.