Apple: Θα δέχεται και σπασμένα iPhone στο πρόγραμμα ανταλλαγής

Η Apple έχει δείξει πόσο πολύ θέλει οι χρήστες της να αναβαθμίζονται και να αγοράζουν τα νέα μοντέλα του iPhone που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Ήδη από το 2013 διαθέτει το trade-in program, όπου οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων ανταλλάσσουν το παλιό κινητό με νέο, έχοντας κάποιο όφελος.

Τον περασμένο Απρίλιο η Apple επέκτεινε το πρόγραμμα και για Android χρήστες, έτσι ώστε όσοι έχουν κάποιο Samsung, LG, HTC, Sony κλπ., να μπορούν να το ανταλλάξουν και να πάνε σε iPhone.

Η βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταλλαγής είναι να έχεις το κινητό σε πολύ καλή κατάσταση. Σύμφωνα όμως με τις νέες πληροφορίες η Apple θα ξεκινήσει να δέχεται και ανταλλαγές με iPhone που έχουν πάθει κάποια ζημιά. Το 9to5Mac αναφέρει ότι θα δέχεται κινητά με σπασμένες οθόνες, χαλασμένα κουμπιά και κάμερες.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής θα ισχύει μόνο για iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus και όχι για όσους έχουν παλαιότερα μοντέλα. Για ένα ελαττωματικό iPhone 5s η Apple θα δίνει πίστωση 50 δολ., για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus, 200 και 250 δολ., αντίστοιχα. Αναφέρεται ότι το νέο trade-in πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα (λογικά μόνο στις ΗΠΑ για αρχή τουλάχιστον).

Να πούμε ότι η Apple για το επόμενο τρίμηνο προβλέπει την πρώτη πτώση στην ιστορία του iPhone, οπότε φαίνεται πως κάνει κάποιες κινήσεις για να ανεβάσει όσο μπορεί τις πωλήσεις.

Τέλος, η Apple θα ξεκινήσει να διαθέτει και προστατευτικά οθονών στα καταστήματά της σε συνεργασία με την Belkin (υποθέτουμε και άλλους).

broken iphone trade in, Apple: Θα δέχεται και σπασμένα iPhone στο πρόγραμμα ανταλλαγής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

πολυ σωστη κινηση μπραβο!

Giannis

Τα επόμενα ανακατασκευασμενα iPhone που θα πουλάει το πλ………ο;!!!

kordim

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα στην Ελλαδα?

γιωργος

Το πουλάς σε ιδιωτη τα διπλα απ οσα σου δινουν αυτοι οι κλεφτες!!

teris

Και ποιος ιδιώτης αγοράζει π.χ κατεστραμμένα κινητά

teris

Και ποιος ιδιώτης αγοράζει π.χ. κατεστραμμένα κινητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.