Οι φημολογούμενες οθόνες της Apple “τραντάζουν” τη Samsung

Apple οθόνες Samsung, Οι φημολογούμενες οθόνες της Apple “τραντάζουν” τη Samsung

Οι φήμες που θέλουν την Apple να κατασκευάζει τις δικές της οθόνες ήταν αρκετές για να ταρακουνήσουν τις μετοχές των προμηθευτών της, ανάμεσα στις οποίες και η Samsung Electronics, η οποία ως γνωστόν παρέχει τις οθόνες του iPhone.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές ανέφερε ότι η Apple παράγει περιορισμένες μονάδες οθονών για δοκιμαστικούς σκοπούς, σε μια μονάδα κοντά στην έδρα της στην Καλιφόρνια.

Βάσει των πληροφοριών, η Apple επενδύει στην ανάπτυξη MicroLED οθονών επόμενης γενιάς, οι οποίες θα καταστήσουν τις συσκευές πιο λεπτές και λιγότερο ενεργοβόρες.Το δημοσίευμα επιπλέον ανέφερε ότι οι MicroLED οθόνες ήταν πιο δύσκολο να κατασκευαστούν από άλλες οθόνες όπως οι OLED.

Παρόλο που εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει, η είδηση ήταν αρκετή για να ταρακουνήσει τις μετοχές των προμηθευτών της. Οι μετοχές της Samsung, η οποία προμηθεύει τις OLED οθόνες για το iPhone, κατέγραψαν πτώση. Μείωση σημείωσαν και οι μετοχές της LG Display, η οποία λέγεται ότι θα ξεκινήσει την προμήθεια οθονών στην Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alekos

Nαι μέχρι να περάσουν όλα τα τεστ που όπως λέει το άθρο είναι υπάρχουν δυσκολίες και να φτιαχτεί εργοστάσιο/α μαζικής παραγωγής θα περάσουν λίγα χρόνια σίγουρα !! άρα για OLED η LG και η Samsung είναι μονόδρομος για τα επόμενα χρόνια για την apple.

Aris

“Βάσει των πληροφοριών, η Apple επενδύει στην ανάπτυξη MicroLED οθονών επόμενης γενιάς, οι οποίες θα καταστήσουν τις συσκευές πιο λεπτές και ενεργοβόρες.”

Λιγότερο ενεργοβόρες μάλλον θέλει να γράψει ο συντάκτης του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.