Η Apple δοκιμάζει την προσθήκη ειδήσεων στην εφαρμογή καιρός

Apple καιρός, Η Apple δοκιμάζει την προσθήκη ειδήσεων στην εφαρμογή καιρός

Η Apple φέρεται να προσπαθεί να προσθέσει νέα για τον καιρό στην εφαρμογή καιρός που προέρχεται από την εφαρμογή Apple News. Εντοπίστηκε από όσους χρησιμοποιούν το iOS 16.2 Beta, προστέθηκε μια ενότητα μεταξύ της πρόβλεψης 10 ημερών και των ενδείξεων ποιότητας αέρα για ειδήσεις που σχετίζονται με τον καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τοπικές ιστορίες σχετικά με έντονες καιρικές διαταραχές όπως τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, χαλάζι, χιονοθύελλες και άλλα. Οι υπεύθυνοι δοκιμών beta σημειώνουν ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε μεγάλες πόλεις και σχετίζονται με τον καιρό που εμφανίστηκαν στις Ειδήσεις της Apple. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενότητα ειδήσεων δεν θα εμφανιστεί εάν η κορυφαία είδηση ​​στο Apple News αφορά μια ειδοποίηση για σοβαρές καιρικές συνθήκες που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για χιονοθύελλα, καταιγίδα ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή και επικίνδυνη καιρική κατάσταση για την πόλη σας.

Το Apple News εμφανίστηκε επίσης στην εφαρμογή Stocks. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκδότες δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση της υπηρεσίας Apple News+ και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν περισσότερα μάτια σε μια συγκεκριμένη πηγή ειδήσεων. Όσον αφορά την εφαρμογή Καιρός, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν, μπορείτε να δείτε τη σελίδα υποστήριξης που δημοσίευσε η Apple για την εφαρμογή.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.