Η Apple θα φέρει το Face ID σε όλα τα iPhones του 2018 [KGI]

iphone face id 2018, Η Apple θα φέρει το Face ID σε όλα τα iPhones του 2018 [KGI]

Ο Ming-Chi Kuo είναι γνωστό όνομα σε όλους σχεδόν χάρη στις σωστές πληροφορίες που δίνει σχετικά με τις επερχόμενες συσκευές της Apple. Φέτος αποδείχθηκε αρκετά έγκυρος σχετικά με τα iPhones της Apple, την αφαίρεση του Touch ID και την έλευση του Face ID στο iPhone X.

Ο αναλυτής της KGI Securities επανέρχεται με πληροφορίες για τα iPhones του 2018 και λέει ότι η Apple θα αφήσει μια και καλή πίσω της τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και δεν θα τον βάλει σε κανένα από τα μοντέλα.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα βασίζεται εξολοκλήρου στην Kinect-like TrueDepth κάμερα και το σύστημα Face ID για την ασφάλεια του iPhone. Ωστόσο, η κάμερα δεν αρκείται μόνο στην ταυτοποίηση, ενεργοποιεί τα animojis και άλλες παρόμοιες λειτουργίες που βασίζονται στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

Όσο για την ενσωμάτωση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αυτό ακόμη αποτελεί πρόκληση για την Apple, καθώς το 3D Touch κάνει το panel της οθόνης πιο παχύ απ ότι στα περισσότερα κινητά. Ωστόσο, η Apple δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί στο συγκεκριμένο project και λέγεται ότι το κρατά ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που το Face ID δεν πείσει τους χρήστες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αρα το in-screen fingerprint-scanner να το ξεχασουμε εντελως; Αν ισχυει παντως κακως που παλι”επιβαλλει” κατι, οπως εκανε με τα ακουστικα ,τωρα για το πως να ασφαλαζιεται το κινητο.
Οι επιλογες οσο αφορα την ασφαλεια των δεδομεων θα επρεπε να υπηρχε…μακαρι να πεσει εξω ο ανακριτης

dioniss

@NtinosMD Καλώς κακώς πρεπει να υπαρχουν εταιρείες που θα τραβήξουν τον κόσμο σε νεες τεχνολογίες αλλάζοντας την βολή τους για κατι καλύτερο τεχνολογικά. Η apple με την δύναμη που έχει μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις. Το βίσμα για τα ακουστικά ειναι πόσο ετών και πλέον η ποιότητα του ήχου μέσω ασύρματης σύνδεσης ειναι πολυ καλή. Το usb το κλασικό εχει παλιώσει και το εβγαλε απο πανω της στα macbook για να βαλει type c. Μόνο καλό μπορεί να κανει μια τέτοια εταιρεία. Αλλιως κανεις δεν θα τολμούσε ετσι να τα κανει. Ακομα θα ειχαμε στις μονάδες μας 3.5″ flop disc αμα δεν υπηρχαν εταιρείες ολα αυτα τα χρόνια που θα “αναγκάζανε”. Ετσι θα γίνει και με το face id σε λιγο θα γινει υποχρεωτικό για τις συσκευές οπως το touch id μετα την apple.

nikmour

@dioniss νέες τεχνολογίες 4 ετών!!!

ΝΙΚΟΣ

Αλήθεια γιατί δεν βάζει type c στο πιο κρίσιμο για αυτήν πρόϊόν , το iPhone? Σιγά που πάει η apple την τεχνολογία μπροστά. Παραμύθια της Χαλιμάς. Να διαφοροποιηθεί ήθελε σε σχέση με το windows hello που βγήκε το 2015. Αλήθεια τότε είπες το ίδιο για την Msft ?
Για πες , τι πραγματική δύναμη και που κυριαρχεί η Apple @dioniss
Σε ποιόν τομέα? Εταιρικό -επιχειρηματικό κομμάτι, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, consumers, cloud, music, gaming, μερίδιο αγοράς ? Στο marketing και στα πιτσιρίκια που παίρνουν iPhone για να παίξουν παιχνίδια πάει καλά. Μέχρι εκεί.
Α ξέχασα. Πάει καλά και στις σχέσεις τις με διάφορα “αντικειμενικά” site τεχνολογίας που μας βομβαρδίζουν με φήμες 11 μήνες για μια συσκευή, μιας και google, msft, όλο τον χρόνο κάτι παρουσιάζουν, κάτι δημιουργούν.

dioniss

ΝΙΚΟΣ η apple φιλτατε ειναι αυτη που τραβάει την τεχνολογία μπροστά, και δεν ειναι θέμα innovation, ειναι θέμα να την δίνεις απλά στο λαό άψογα λειτουργικά. Fingerprint scanner υπηρχαν στα λαπτοπ παλιά, ανέκδοτο ηταν. Το εβαλε η apple και πρωτη φορά λειτούργησε τοσο απροβλημάτιστα και απο τότε εγινε απαραίτητο. Έβγαλε το βισμα και εχουν βγει παρα πολλα προσιτά και καλα ασύρματα ακουστικα. Το οτι δεν βάζει type c ειναι καθαρα για να βγάζει χρήμα για αυτο ιδρύεται και μια εταίρεια. Δεν ειναι υπερ των καταναλωτών αλλά ετσι ειναι, εταιρείες ειναι. Ποια εταιρεία εφερε τα ταμπλετ σε τετοια επιτυχια μετα το αποτυχημένο πείραμα της microsoft? Τέλος παντων αμα πιστευεις οτι σκαμπάζεις απο τεχνολογία απο επιχειρηματικότητα, και απο συσχετισμούς δυνάμεων δεν σκαμπάζεις και πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.