iPhone 6 dummy, εμφανίζεται σε hands-on video

Πριν από λίγες μέρες είδαμε φωτογραφίες από το αναμενόμενο iPhone 6 στις οποίες παρουσιάστηκαν οι διαστάσεις της συσκευής με την βοήθεια ενός ψηφιακού εργαλείου μέτρησης. Το dummy επαληθεύει την 4.7 ιντσών οθόνη και οι διαστάσεις είναι 137.5 x 67 x 7 χιλιοστά.

Αν οι φωτογραφίες δεν σας ήταν αρκετές, τώρα αντίγραφο του iPhone 6 εμφανίζεται και σε hands-on video στο οποίο συγκρίνεται με το iPhone 5S, Motorola Moto X και το HTC One M8.

Σε σύγκριση με το Motorola Moto X που έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης, η Apple φαίνεται να μην έχει κάνει καλή δουλειά με τα bezel καθώς το iPhone dummy είναι πολύ μεγαλύτερο.

Για να συνοψίσουμε, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα το iPhone 6 θα έχει 4.7 ιντσών οθόνη, μεγάλα bezel, home button, στρογγυλεμένες άκρες, κατασκευή από αλουμίνιο και παράλληλα θα είναι πολύ λεπτό.

, iPhone 6 dummy, εμφανίζεται σε hands-on video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Αμα δείτε το βίντεο που προτείνει ο Marques θα καταλάβετε τους πραγματικούς φανατικούς . Πάντως επειδή το μέγεθος έτσι θα ειναι σίγουρα ειναι πολύ μεγάλο για 4.7 . Πρέπει να ξεφορτωθούν το κουμπί και να αφήσουν τις βλακείες με το πολύ λεπτό και να βάλουν μια μπαταρία τουλάχιστον 2300

Elias

Δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια από πίσω στην τελική έκδοση. Πάντως πρέπει να μειώσουν τα bezels και να βάλουν καλύτερη μπαταρία που να φορτώνει γρήγορα και να κρατάει πολύ

Tom

Φοβερος ο μαρκες. Απο τους αγαπημενους μου και βεβαια ειναι απο τους λιγους που ευλογα απορει για το μεγεθος της μπαταριας σε ενα τοσο λεπτο κινητο. Το iphone 6 αν ειναι ετσι δεν μου αρεσει. Plain and Simple..

Το καλο ειναι οτι ακομα και με θηκη το κινητο θα ειναι και παλι λεπτο.

Κατι αλλο πρεπει να εχει τουλαχιστον 2000mah μπαταρια. Οχι 2300 που λεει το παιδι πιο πανω μιας και το ios ειναι πιο ελαφρυ αλλα 2000-2100 σιγουρα.

Επισης το κινητο μοιαζει λιγο με one m7 και λιγο με galaxy. Που παει να πει οτι η apple το εχει χασει λιγο το παιχνιδι στα κινητα. Η apple να αντιγραφει σε design δεν εχει ξανασυμβει. Συνηθως την αντιγραφουν.

vassilis7

o MKBHD είναι φαν του pure android… μέχρι και στο 5s είχε βάλει android σε μια φωτό που είχα δει…!

Darth

δεν παίζει………. τοσο τεράστια bezels? ναι μεν εχει 4,7 ίντσες αλλα στο μέγεθος πρεπει να είναι σαν το g2……….. το μοτο g που εχει 4,7 οθονη μπροστά του είναι mini

δεν νομίζω να κανουν τοσο χοντρή πατάτα

Γιαννης

Θα το χαρακτήριζα παντόφλα , όχι γιατί έχει μεγάλη οθόνη (4.7″ είναι low range πλέον) αλλά γιατί έχει τεράστια bezel. Παρόλα αυτά θα πουλήσει σαν τρελό βέβαια βάση της λογικής “Apple να είναι και ότι να ναι”.

Darth

οχ το είπα για πλάκα……. και τώρα βλεπω πράγματι έχει μέγεθος του g2………

lg g2 5.2 ίντσες……… 138 x 70.9 x 8.
iphone 6 4,7 ίντσες…..137.5 x 67 x 7

ακομι πιστεύω οτι fake είναι όλα, παραείναι μεγαλη πατάτα με τα bezels (τύφλα να έχει η sony)

Tom

Παντως με την ταχυτητα και την εμφανιση να εχουν βρει και τα δυο ενα νεο σπιτι στο htc m8, δεν βλεπω τον λογο ενας που ψαχνεται να προτιμησει το iphone (αν ειναι οντως ετσι). Αλλος που θα θελει iphone οκ αλλα καποιος που θελει ενα γρηγορο και ομορφο κινητο υπαρχει και το HTC. Βεβαια πασχει στην καμερα αλλα κατα τα αλλα σε λειτουργια και αισθηση ειναι κορυφη.

kilplix

Μιχαλη στο πρωτο comm.. ελεος δηλαδη.. δεν ξερεις καν τον Marques και βγαζεις την χολη σου χωρις νοημα…Εκτος του οτι κανει τα καλυτερα reviews( μετα το techblog παντα 😛 ) ειναι fan του android και οι καθημερινες του συσκευες ειναι ολες ANDROID… οποτε πριν σχολιασεις ξανα και μειωνοντας τον εαυτο σου, κανε καμμια ερευνα δεν βλαπτει

Pavlos

Το μεγαλύτερο σφάλμα της apple θα ειναι να παει κόντρα στις συσκευες android.Παντα ειχε ενα σχεδιασμό που ξεχώριζε απο το σωρό…..αν ειναι φυσικά όπως στο video

vasilis

δεν μπορεί να βγάλει το home button γιατί με τόσες μηνύσεις που έχει κάνει φοβάται μην φάει και αυτή για copy των capacitive κουμπιών χαχα.
Αλλα περίμενε αφου δεν υπάρχει άλλη Apple τι φοβάται τις μηνύσεις?

Μιχάλης

@kilplix δεν με κατάλαβες . Στο βίντεο σε μια στιγμή λέει να δούμε ένα βίντεο από έναν δεν θυμάμαι που δείχνει το iPhone 6 σε περαστικούς να πουν την γνώμη τους . Και σχεδόν όλοι από αυτούς λενε iPhone και ας είναι όπως να ναι . Αυτούς κεω φανατικούς . Εγώ είμαι μεγάλος φαν του mkbhd έχω δει όλα του τα βίντεο όλες τις συνεντεύξεις που έχει κάνει και από αυτόν πήρα τα ακουστικά πριν λίγο καιρό ( ath-m50x ) . Οποτε ή μάλλον δεν το διατύπωσα καλά ή δεν άκουσες τι έλεγε στο βίντεο και μετά δεν κατάλαβες το σχόλιο μου

ilias99

ευχομαι να ειναι εντελος fake το μοντελο στο video και να δουμε ενα ποιο κομσο design σε σχεση με το υψος το πλατος και την οθονη της συσκευης. Αλλα αν ξεκινησει να πουλιεται Σεπτεμβριο πως ολοι το βρηκαν απο τωρα και το παρουσιαζουν????

Petros

βρε παιδια πορολο που δεν ασχολουμε με iphone μην ακουω χαζομαρες για το αν θα ειναι
ετσι απο πισω. δηλαδη δεν βλεπετε οτι ειναι μισοτελειωμενο;;;;;; σαν το 5σ θα ειναι και οι
γραμμες ειναι τα σημαδια που υπαρχει αλλαγη υλικου οπως στο 5 η χρωματος η κατι τετοιο.

Γιάννης σε λέω

Δε θυμίζει σχεδιαστικά σε τίποτα τα προηγούμενα i-phone και νομίζω η apple μ’ αυτό το σχέδιο θα χάσει την αίγλη της. Το κινητό θα πάει βέβαια περίφημα σε πωλήσεις λόγω πολλών i-sheeps.

JohnWave

Μάπα σχεδιαστικά το μήλο αν κυκλοφορήσει πράγματι έτσι. Δεν γίνεται να είναι αυτό το πραγματικό σχέδιο.

Βασίλης

Mkbhd και ξερό ψωμί είναι από τους αγαπημένους μου tech youtubers και κάνει από τα καλύτερα και πρωτότυπα reviews

Φώτης

Συμφωνω με Tom@ περί αίσθησης κ ομορφιάς για το htc m8..Με εξαίρεση την καμερα που αν θες να εκτυπώσεις η να δεις τις φωτο εκτός κινητού εκει ειναι προβλημα..Στο ίδιο το κινητο όμως φαίνονται φοβερές κ σε αυτο βοηθάει η τρομερή οθονη που εχει κ το σημαντικότερο φυσικα ζωντανά χρωματα..

Τομ

Φωτη ακομα και στο PC καλα φαινονται. Απλα σε σχεση με κατι αλλο (πχ iphone 5S η galaxy S5) ειναι πολυ μετρια η φωτο, η αν θες να κανεις κανα crop καλυτερα να το ξανασκεφτεις. Επισης η καμερα του m8 εχει κακο δυναμικο ευρος (για παραδειγμα σε μια φωτο που φαινεται και ο ουρανος ειναι πολυ πιθανο ο ουρανος να ειναι καμμενος δηλαδη ασπρος), σου δινει λαθος εκθεση (σκοτεινη) ενω και τα χρωματα δεν ειναι οτι καλυτερο. Αν ηταν μονο η αναλυση το θεμα εγω δεν θα ειχα τρελο προβλημα. Ομως γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο η καμερα του HTC. Iphone, lumia xperia Z2 και galaxy S5 περα απο την καλυτερη αναλυση εχουν και καλυτερα ολα τα αλλα.

Σαν λειτουργια ομως και αισθηση το κινητο ειναι οτι πιο αψογο υπαρχει. Καλο-χτισμενο μεχρι αηδιας, ομορφο και πολυ πολυ γρηγορο. Ειναι το μονο android που μπορεις να πεις οτι ειναι πιο snappy απο iphone. Που ολοι ξερουμε τα iphone λογω λειτουργικου και μικρου μεγεθους αναλυσης ειναι πολυ γρηγορα. Μονο nexus το ανταγωνιζεται το HTC αλλα το HTC ειναι πολυ καλυτερη και πιο high end συσκευη (και ασε που πια ξεχαστε τα τα νεξους μας τελειωσαν. Welcome android silver)

Φώτης

Οκ Tom@..Ήθελα να πω γενικα για την οθονη που ειναι φοβερη..Κ το περσινό Παντος είχε πάρει βραβεία για την οθονη..

Τομ

Φοβερη η οθονη του ναι αλλα εμενα μου αρεσει και το λιγο πιο ψευτικο χρωμα 😀

Παντως, ετσι για να προσφερουμε και κατι παραπανω στην συζητηση, εψαξα και ειδα οτι απο τα μεχρι τωρα μετρημενα κινητα το HTC εχει την καλυτερη αποκριση στο αγγιγμα. Ειναι το πρωτο που σπαει τα 50ms (47 εχει) και τα αμεσως επομενα κινητα ειναι το note 3 στα 67 και το iphone 5s στα 75.

Παιζοντας με το κινητο οντως το καταλαβαινει κανεις και για μενα ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας που δεν αναλυεται σχεδον ποτε στις κριτικες (βλαχακη ακου!:D). Δεν εχουν μετρηθει ακομα GS5 και Z2. Νομιζω οτι GS5 θα εχει καλυτερη η το ιδιο καλη αποκριση. Το Ζ2 πιο κατω

Φώτης

Αυτο Tom@ το είχα ακούσει κ γω..Το είχα πει κ σε ενα παλιότερο post μου..Ειναι το πιο γρήγορο απο ολα κ s5 ,Z2 ..Ετσι είχα διαβάσει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.