Apple iPhone 6, αρχίζει τον Μάιο η παραγωγή της οθόνης του;

Σύμφωνα με πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, οι πολυαναμενόμενες μεγάλες οθόνες που θα φοράει το iPhone 6 ,θα αρχίσουν να παράγονται τον επόμενο μήνα. Αυτό θα σημαίνει λοιπόν ότι η Apple λογικά θα κρατήσει την παράδοση και θα κυκλοφορήσει το iPhone 6 το φθινόπωρο.

Η οθόνη 4.7 ιντσών θα μπει πρώτη στην παραγωγή ενώ η μεγέθους phablet 5.5 οθόνη θα καθυστερήσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πηγή που επικαλείται το Reuters, αναφέρει ότι η οθόνη θα χρησιμοποιεί τεχνολογία in-cell touch, η οποία θα έχει το πάνελ αφής ενσωματωμένο στην οθόνη και όχι από πάνω της. Αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει την κατασκευή λεπτότερων συσκευών. Η κατασκευή όμως μεγάλων πάνελ 5.5 ιντσών με αυτή την τεχνολογία, είναι ομολογουμένως αρκετά δύσκολη, πράγμα που οδήγησε την Apple να παράγει μαζικά μόνο τα μικρότερα πάνελ. Η παραγωγή μεγαλύτερων πάνελ θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.

Η παραγωγή της οθόνης του iPhone 6 θα μπορούσε να ανατεθεί στην Japan Display, Sharp και LG και φυσικά αναμένεται να είναι πιο μεγάλη από του iPhone 5s και iPhone 5c.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις πηγές που διαρρέουν συνεχώς καινούριες πληροφορίες για το νέο κινητό της Apple, καθώς η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα. Βέβαια, λογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον καθώς όσον αφορά τις μεγάλες οθόνες, ιστορικά η Apple δεν έχει δείξει να ενδιαφέρεται, αναμένουμε να δούμε αν αυτό θα αλλάξει με το νέο iPhone 6.

Όμως, ίσως η Apple προσπαθήσει να κρατήσει όσο πιο λεπτά bezels γίνεται για να διατηρήσει το hand-friendly body για ευχαριστήσει όσους δεν ενδιαφέρονται να έχουν μια μεγάλη συσκευή στα χέρια τους.

, Apple iPhone 6, αρχίζει τον Μάιο η παραγωγή της οθόνης του;
, Apple iPhone 6, αρχίζει τον Μάιο η παραγωγή της οθόνης του;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LEFOSSAX

Ρε παιδιά το κινητό στην φωτογραφία είναι το LG g2. Κοιτάξτε το σχήμα και τα ηχεία .

Μπακας

Που το ειδες το lg ότι να ναι

tom

Αντε να δουμε κατι επισημο θα σκασω! Με ψηνει παρα πολυ το iphone 6 και το htc m8 μεχτι στιγμης. Xperia z2 δεν lg δεν samsung παντα παιζει σαν επιλογη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.