Apple, Ζήτησε 90 εκατομμύρια iPhone 6 από τη Foxconn;

Η Apple φαίνεται πως έχει υψηλές προσδοκίες για το επόμενο iPhone μιας και σύμφωνα με αναλυτή της Citigroup Global Markets, έχει ζητήσει από τη Foxconn να κατασκευάσει 90 εκατομμύρια συσκευές, αριθμός εντυπωσιακός και δείχνει πως η Apple στηρίζεται πάρα πολύ στο διάδοχο του iPhone 5s.

Οι πληροφορίες που παραθέτονται από τον προαναφερθέντα αναλυτή προέρχονται από το DigiTimes, μια από τις πηγές “υπεύθυνη” για διαρροές πληροφοριών σχετικά με smartphone πολλών κατασκευαστών.

Στον αντίποδα, το iPhone 5c συνεχίζει την καθοδική του πορεία μιας και σύμφωνα με μια άλλη αναφορά του DigiTimes, τα διαθέσιμα αποθέματα φτάνουν στα 3 εκατομμύρια συσκευές οι οποίες παραμένουν ακόμα προς πώληση, με τα 2 εκατομμύρια να βρίσκονται στις αποθήκες της κατασκευάστριας εταιρείας Pegatron, και ο προβληματισμός να εντείνεται ακόμα πιο πολύ μιας και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα πουληθούν όλες.

Οι παραγγελίες του iPhone 5c είχαν ελαττωθεί σημαντικά στα τέλη του 2013 και αυτό φυσικά οδήγησε στο να συγκεντρωθούν τόσα πολλά αποθέματα, με την Apple να οδηγείται στο να σταματήσει να δίνει παραγγελίες για να κατασκευαστούν επιπλέον iPhone 5c. Παρά το γεγονός αυτό, η τιμή πώλησης του 5c, παγκοσμίως, δεν μειώθηκε και αυτό φαίνεται πως είναι ο λόγος της αποτυχίας της συσκευής μιας και δεν είναι αρκετά φτηνό έτσι ώστε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το iPhone 5s.

apple, iphone, 6, orders, foxconn, Apple, Ζήτησε 90 εκατομμύρια iPhone 6 από τη Foxconn;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

άμα θέλουν να πουλήσουν ας βάλουν το 5C 250! τόσο αξίζει για το ios! το υπολυπο απλά πλαστικούρα είναι!!!!

tomtik

Πάντα πρωτοπορεί η apple.
Tι κι αν δεν πουλάει ο τσιπης;Θα κάνει προσφορές σε λίγο καιρό,από 501 ευρώ στα 500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.