Smartphones

Apple: Κυκλοφορεί iOS 14.8.1 και iPadOS 14.8.1 με ενημερώσεις ασφαλείας

Το iOS και το iPadOS 14.8.1, μικρές ενημερώσεις στα λειτουργικά συστήματα iOS και iPadOS 14, κυκλοφόρησε την Τρίτη η Apple.

Οι ενημερώσεις αυτές έρχονται περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS και του iPadOS 14.8, μιας άλλης ενημέρωσης επιδιόρθωσης ασφαλείας.

Μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν και το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε όλες τις συμβατές συσκευές over-the-air στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Το iOS και το iPadOS 14.8.1 φέρνουν πολλές ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστάται να το εγκαταστήσουν όλοι οι χρήστες iPhone και iPad που συνεχίζουν να εκτελούν το iOS 14. Όπως αναφέρει το έγγραφο υποστήριξης ασφαλείας της Apple, η ενημέρωση αντιμετωπίζει μια σειρά από αδυναμίες στο Sidecar, το WebKit, το Voice Control , τη γραμμή κατάστασης και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζεται πως η Apple έκανε την αναβάθμιση σε iOS 15 προαιρετική και επέτρεψε στους χρήστες να παραμείνουν στο iOS 14 εάν το προτιμούν. Έτσι, συνεχίζει να κυκλοφορεί ενημερώσεις για το iOS 14, οι οποίες, ωστόσο, επικεντρώνονται σε επιδιορθώσεις ασφαλείας και δεν εισάγουν νέες δυνατότητες.

Επεξεργάστηκε την 27 Οκτωβρίου 2021 8:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.