Το iPhone 6 θα κοστίζει περισσότερο;

Οι φήμες σχετικά με τα νέα μοντέλα iPhone που θα ανακοινώσει η Apple του χρόνου έχουν ήδη ξεκινήσει να διαδίδονται στο Internet. Ήδη κυκλοφορεί η φήμη ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει δύο νέα iPhone του χρόνου, το iPhone 6 και ένα ακόμα με μεγαλύτερη οθόνη, που θα ανταγωνιστεί προτάσεις σαν το Samsung Galaxy Note 3, το Sony Xperia Z Ultra και το HTC One Max.

Γνωρίζουμε πάντως, ότι η Apple αυτή την περίοδο δοκιμάζει form factors με οθόνες από 4,5 ίντσες έως 6 ίντσες.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Susquehanna, Chris Caso, η Apple είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στα επόμενα μοντέλα της, και αυτό θα ανέβαζε και άλλο το κόστος των συσκευών. Ένας νέος επεξεργαστής, η αύξηση της διαγωνίου της οθόνης και η προσθήκη κρύσταλλου από ζαφείρι για την προστασία της οθόνης θα ανέβαζαν το κόστος των συσκευών, με το iPhone 6 για παράδειγμα να κοστίζει 50 με 100 δολάρια περισσότερο από το κόστος του iPhone 5s.

Όπως στην αγορά του Android, τα phablets προσφέρωνται με “καπέλο” στην τιμή τους σε σχέση με τα κανονικά μοντέλα, έτσι ο αναλυτής περιμένει το ίδιο να συμβεί και με το iPhone με την μεγάλη οθόνη (το επονομαζόμενο… iPhablet) σε σχέση με το iPhone 6. Βεβαίως το Android συνεχίζει να κερδίζει έδαφος, οπότε σημειώνει ότι είναι επιφυλακτικός σχετικά την τολμηρή αυτή κίνηση. Από την άλλη, σημειώνει, η Apple ενδιαφέρεται περισσότερο για τα κέρδη, παρά για τα μερίδια αγοράς, οπότε δεν είναι εκτός πραγματικότητας να επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

iPhone 6, Το iPhone 6 θα κοστίζει περισσότερο;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

iPhone 6 = €1000+ ……άντε να δω ποιό isheep θα πάει να το αγοράσει.

Μιχάλης362

@tasos Ξέχασες να πείς ότι μετά 1,000€+ θα είναι το μοντέλο με τα 16Gb χαχαχα!!! που να δεις πόσο θα έχει και με τα 64Gb.

Giorgos one x

Τι έγινε ρε παιδιά ο αντίχειρας??? Άμα η Apple κάνει μια τέτοια απελπισμένη κίνηση είναι σαν να παραδέχεται ότι έχασε.

Thodoris1988

Το γεγονός ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το Market Share, δηλαδή να πάνε στη λογική του “είμαστε λίγοι και καλοί, αλλά με κέρδος” εμένα μου ακούγεται παράλογο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όσο περνά ο καιρός, τόσο πλησιάζουν μονοψήφιο ποσοστό. Το Windows Phone OS ανεβαίνει, το Android (πόσο ακόμα) ανεβαίνει, αλλά και στο 40% να φτάσει έχει ακόμα χιλιόμετρα και άπειρες τάσεις αυτοκτονίας, άρα κα Apple τι κάνεις; Η μήπως οι Devs δε θα ενδιαφέρονται να πάνε σε άλλη πλατφόρμα με περισσότερους χρήστες, άρα πιο πολλές λήψεις για τις εφαρμογές τους;

Nio

Αν εχει αυτην την αισθητικη θα εδινα κ 1500 ευρω….
Αλλα μετα παιδια θα σας εκανα αναπαντητες για να με παρετε τηλεφωνο.
Ισως να πουλαγα κανα νεφρο… Ποσο εχει πεσει η τιμη τους? Ξερει κανεις?

Αrgiris

O καθενας θελει να γεμισει την σελιδα του και λεει την καθε παπαρια που του κατεβει.Πως ειναι δυνατον να μη την ενδιαφερει το μεριδιο αφου αν πεσει κατω απο το 10% μπορει να αναγκαστει να πουλα 1500ε για να εχει τα ιδια κερδη?.Δεν προκειται να πουλαει ακριβοτερα,ειπαμε οτι ειναι αλλαζονικη εταιρια αλλα οχι και ηλιθιοι.Και κατι αλλο αν ξεκινησουν οι κατασκευαστες να βγαζουν και ομορφα κινητα με ωραια αισθηση τα πραγματα δεν θα ειναι καθολου καλα για αυτην.

Aris

αμα ειναι να βγαλει οθονη 5+ δινω και 1000Ε.

Αποστόλης Ρόδος

Sapphire Glass είναι το όνειρο μου για το γυαλί της οθονης του κινητού μου. Ότι καλύτερο υπάρχει. Όλα τα καλά ρολόγια έχουν τέτοιο και δεν νιώθουν τίποτα.
Δεν θα αγόραζα ποτέ iPhone λόγω του βαρετου και λίγου iOS, για μένα… αλλά το υποτιθέμενο iPhone 6 της φωτογραφίας, πραγματικά τα σπάει
Θα δείξει πόσες κωλοτούμπες της Apple θα δούμε στο μέλλον. Θα αναγκαστεί να κάνει αρκετές για να ακολουθησει τις εξελίξεις… αλλά ας περιμένουμε πρώτα. Φήμες θα δούμε άπειρες στο μελλον και μη ξεχνάμε πως έχει 2.5. μήνες μόλις που βγήκε το 5s .

Ζήσης Βαγγελός

Άντε να δούμε πόσο θα φτάσει. Από την άλλη ένα iphone με οθόνη άνω των 5 ιντσών πολύ θα μου άρεσε αλλά όχι να το πληρώσουμε και χρυσό.

σπυρος

Χαχαχα άραγε θα τα αξίζει τα λεφτα του όπως τώρα η όχι; και 2000€ να το βάλουν θα το αγοράσουν γτ πολυ απλά δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι τεχνολογία!!!

ddr2

Έτσι, κλάψτε, κλάψτε κι άλλο. :p

Makis o guru

Ελεος! Ειναι ντροπη το ολο πραγμα. Ειμαι χρηστης iphone αλλα ως εδω! Δεν θα μας πιασει και τον κο.. Εκμεταλευεται τους πελατες της στεγνα. Γυαλι απο ζαφειρι full hd 4.5 inches οθονη ασυρματη φορτιση..χμμ τι αλλο;επισης λενε οτι θα ειναι ελαφρυτερο και λεπτοτερο.και παλι αξιζουν ξερω γω 800€; ( γιατι τοσο θα ερθει στανταρ)..παιρνω ενα vaio και μην τον ειδατε τον παναη!αντε γεια!

kVel

Καλά έχει ξεφύγει η apple αλλά θελω να δω αν θα λέτε τα ίδια όταν θα βγει το gs5 με μεγαλύτερη τιμή

τσου ρε

εγω θα αφήσω το σχόλιο μου απλα για οταν το βγάλουν να δω αν έπεσα μέσα. . για το iphone 6: οθόνη 5.2 camera:21mp επεξεργαστή 4 πυρήνων ram 3giga και το iphone 6c οθόνη:4.3 κάμερα:13mp επεξεργαστή αυτόν που εχει τωρα το 5s με ram 2giga.

føtîš

Οκ τώρα πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου για να αγοράσω ένα iPhone πάμε καλά
+ ότι έχει και εφαρμογές που πρέπει να πληρώσεις τίποτα τίποτα μόνο adroit

IOANNA

ΒΑΡΑΤΕ Κ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ…Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ IPHONE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ….

Tsou re

@fotis @iwanna γιατί έχετε μήπως για να πάρετε σε Android HTC m8,Samsung galaxy s5,lg g3 σε αυτή την κατηγορία είναι όλα Ακριβα εκτός αν θεωρείτε λογικό το iphone6 να έχει όσο ένα galaxy core.. Επίσης έχουμε ελεύθερη αγορά και δημοκρατία δεν θα σας αναγκάσει κανένας να το πάρετε με το ζόρι.. Και για να μην αρχίσετε τα iphone fan boy έχω LG g2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.