H Apple δημιούργησε 3 ακόμη διαφημίσεις για να σε πείσει να πας σε iPhone

Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα η Apple ανακοίνωσε την ανανεωμένη “Switch” σελίδα της για για να βοηθήσει όσους θέλουν να αλλάξουν από το κινητό που έχουν και να πάνε σε iPhone. Μαζί με την νέα σελίδα ξεκίνησε και μια διαφημιστική καμπάνια με μικρά video ου δείχνουν γιατί πρέπει να πας σε iPhone.

Σήμερα δημοσίευσε τρία ακόμη clips 15 δευτερολέπτων για να σε πείσει να πας σε iPhone. Όλα επικεντρώνονται στα features που θεωρεί η Apple ότι έχουν τα iPhone και τα αντίπαλα μοντέλα δεν τα προσφέρουν στο ίδιο επίπεδο.

apple iphone ads, H Apple δημιούργησε 3 ακόμη διαφημίσεις για να σε πείσει να πας σε iPhone

Στο πρώτο vieo, που είναι ενσωματωμένο από πάνω η Apple αναφέρει: “Your iPhone just works”, τονίζοντας το “smoothness” στην λειτουργία του iPhone.

Το δεύτερο αναφέρεται στην ασφάλεια, μιας και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τα iPhones έχουν πρόσβαση στα τελευταία updates για περισσότερο καιρό.

Το τρίτο έχει τίτλο “contacts” και η Apple θέλει να σε διαβεβαιώσει ότι αν κάνεις την αλλαγή θα μπορείς πολύ εύκολα να μεταφέρεις τις επαφές σου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgeee

Κώστα, το δεύτερο με το τρίτο είναι το ίδιο 🙂

NikosAr

Όπως και να έχει έξυπνα όπως και η ίδια και το software της. Όλες η συσκευές μου πλέον είναι apple

godys

μετα το μηλο το χαος συσκευες για λιγους εκλεκτους και γνωστες των πραγματων.

One

Και εγω πίστευα οτι το ios ηταν πιο γρήγορο, αλλα το XZ Premium που βγήκε τώρα είναι πιο γρήγορο απο το iPhone. Αμα τo android εχει καλο optimization ανταγωνίζεται στα ισια το ios.

Οσο για την ασφάλεια εγω δεν εμπιστεύομαι κανενα λειτουργικό στην εποχη που ζούμε.

bezilys

Μακριά από ios εδώ για απλά πράγματα όπως να κατεβάσεις mp3 σου βγάζει την πίστη…

james

Παρομοια φαση με το mac vs PC που ειχε βγαλει πριν 10-11 χρονια, αλλα ποτε δεν ξεκολλησε απο το 4-5% της αγορας. Ο κοσμος δεν ειναι χαζος.

bill

@james
δες τις πωλησεις του ιφονε να κρινεις για τν κόσμο :p

james

@bill τι να δω; Η samsung μονη της πουλαει καμια εκατοσταρια εκατομμυρια παραπανω

Jim TR

Δεν με πείθει, αν προσέχεις τι καταιβάζεις τι μηνύματα ανοίγεις και που μπαίνεις δεν κινδυνεύεις,το ios λόγω της φύσης του οτι είναι κλειστού κώδικα (ίσως) προσφέρει καλύτερη ασφάλεια(τουλάχιστον όσο κενα ασφαλείας εχω δει τα έχει καλύψει με κάποιο update ) για την ομαλότητα θα συμφωνίσω εν μέρη (καθώς αν υπερφορτώσεις ενα κινητο με πολλά apps και δεν εχει την απαραίτητη μνήμη και επεξεργαστική ισχύ τοτε λογικό είναι να “κολλάει” η απουσία audiojack είναι αυτό που με απομακρύνει (και όχι δεν θεωρω λύση το 3,5″doggle ) καθαρα μαρκετινκ για τα airpods (και το κακό είναι οτι ακολουθούν και άλλες εταιρείες) πιστεύω οτι η apple πλέον πουλάει lifestyle και όχι κατι το τόσο αξιόλογο ωστε να δικαιωλογήσω τις τιμές των προϊόντων της.κάποιος που θέλει να φυλάξει πολύτιμες πληροφορίες ( κάποιος δικηγόρος) τότε το iphone πιστεύω είναι μια πολύ καλή λύση….πάντως από αποψη υποστήρηξης για μένα η apple (δεν λέω οτι και άλλες δεν τα υποστηρίζουν ίσως οχι τοσο πολύ) υποστηρίζει πάρα πολύ τακτικά τις συσκευές της έχω φίλο που είχε πάρει το iphone 4s κινητο του 2011 και που χρησιμοποιέι έως και σήμερα (χωρίς να έχει αλλάξει συσκευή απο τότε) τρέχει την ios10 και για τη δουλειά που το θέλει λειτουργεί χωρίς… Συνέχεια »

Chris_BMW

@ james
Ο κόσμος δεν έχει λεφτά .. και άσε τα κομπλεξικά σου ..όλους εδω μέσα αν τους βαλεις σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών κ τους πεις πάρε τσάμπα 1 laptop η PC το 80% Mac θα πάρει …
Όσο για τις πωλήσεις Samsung vs Apple το σχόλιο σου σε μικραίνει κι άλλο … Ειναι σαν να συγκρίνεις τις πωλήσεις Mercedes vs Toyota .. οταν η δεύτερη έχει αυτοκίνητο που ξεκινάει απο 10.000 € ….καλο βράδυ

Costas

Κυνηγάει πελάτες με το τουφέκι! Το έριξε στις διαφημίσεις μήπως και πάρει κανένα πελάτη! Παλιά ήταν το iPhone. Τώρα υπάρχουν αξιόλογα android 10 φορές καλύτερα από το iPhone. Ας μείνουν τα ορκισμενα funboys να μαλώνουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την οθόνη). Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει αυτό που τον εξυπηρετεί χωρίς να πηγαίνει σε μια εταιρεία με κλειστά τα μάτια.

Χρηστος

Τα Blackberry είναι κινητά για ασφάλεια όχι τα iphone!!!

Δημήτρης

WOW ρε φίλε… ΠΕΙΣΤΗΚΑ!
Φεύγω απο το γραφείο ΤΩΡΑ να αγοράσω iphone!!! Μα πως ζούσα τόσο καιρό;;;

KnightRider

Τσουρέκια μας τα έκανε η Apple !!!

ΝΙΚΟΣ

Ναι βέβαια , τα ακριβά laptop & 2-1 της HP, Dell, Lenovo,Acer, Asus κλπ μια χαρά τα προτιμά ο κόσμος από τα τα mac ίδιας πάνω κάτω τιμής, παγκοσμίως. Ξεκαβαλήστε τα καλάμια γιατί σύντομα θα μπούν στο πωπουδάκι της αγαπημένης σας μηλοεταιρείας. Πάλι Mercedes ? Δεν έλιωσε αυτή η καραμέλα ακόμη? Το ότι τα δίνετε χοντρά & σας κάνει να νοιώθετε elite , δε σημαίνει ότι το προϊόν είναι ακόμη ελιτίστικο. Που ζείτε δλδ? Γιατί συνεχίζετε να αρνήστε την πραγματικότητα ? Στην Κουμουνδούρου την βγάζετε ή στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με την Ακρiβοπούλου ?

Chris_BMW

Δεν έχει νόημα να συζητάς οταν συνειδητοποιείς οτι ο συνομιλητής σου δεν έχει καν καταλάβει το παράδειγμα κ απλα εστίασε στο οτι τα I phone ειναι Mercedes… την καλημέρα μου !

Nikopoup

@CHRIS_BMW μάλλον το 20% θα πάρει Mac.. Μπορεί να λέω και πολύ

Dapitium
konstantinos

παιδιά δεν θέλω να μπω σε κόντρα αλλά ήμουν για 4 χρόνια χρήστης iPhone για αλλά 5 Windows Phone και πρόσφατα έγινα και του Android όταν κάποιον τον καλύπτει αυτό που έχει και μιλάμε και οικονομικά που είναι το βασικότερο στην εποχή που ζούμε.. όλα τα άλλα είναι φρού φρου και αρώματα.. όλοι θέλουν να πουλήσουν και όλοι έχουν αποδείξει ότι δεν είναι τέλειος κάνεις, επόμενος άδικος κόπος να τα βάζουμε μεταξύ μας για κάποιες εταιρείες που ούτε νοιάζονται ούτε και τους ενδιαφέρει η γνώμη μας…

Antonis Marinos

Εξαιρετικά αποτυχημένα και αναληθή σποτάκια…αλλά δεν πειράζει, η φάρμα να είναι καλά 🙂

james

@Chris_BMW για ποιον κόσμο λες; Τους Έλληνες; Γιατί σε κάτι ευρωπαϊκές χώρες μια χαρά λεφτά έχουν και πάλι τα ποσοστά τους το ίδιο χαμηλά είναι. Αν δεν υπήρχαν και οι ΗΠΑ, θα ήταν τελείως στον πάτο. Σταμάτα επιτέλους να επιτίθεσαι προσωπικά όταν δε σου αρέσει αυτό που λέμε. Το να με πεις κομπλεξικό, δεν αλλάζει τα γεγονότα.

Προς τους διαχειριστές του σάιτ: Επιτρέπονται από τους κανόνες σχολιασμού οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί σχολιαστών;

ΝΙΚΟΣ

Δεν έχει νόημα όταν το κάθε fanboy χρησιμοποιεί χιλιομασημένες ατάκες (& τάχα με άλλο νόημα για ποικιλία κάθε φορά) για να αποδείξει κάτι που απλά ΔΕΝ υπάρχει παρά μόνο στο μυαλουδάκι τους.Τα κείμενα του Λαζόπουλου σας εμπνέουν ήθελα να ξερα?

Ιωάννης jb

Υπερβολικές διαφημίσεις!
Μόνο ασχετοι θα μπορούσαν να τσιμπήσουν από κάτι τέτοια!!!!
Πλέον με τα μισά λεφτά από αυτά που ζητάει το iphone, παίρνει κανείς τρομερές συσκευές…
Ούτε δευτερόλεπτο δεν θα κολλήσουν!
Ούτε πρόβλημα ασφάλειας θα έχουν!

James.. Είπες μεγάλη σαχλαμάρα παραπάνω!!! Φανερώνει το ότι δε ξέρεις που πάν τα 4!!!
Το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα ήταν καλό που σου έθεσε ο φίλος παραπάνω!!!
Αν δεις κ το άρθρο του techblog που είχε βγει πριν λίγο καιρό κ αναφερόταν στο ποιά είναι ή συσκευή που πούλησε περισσότερα κομμάτια παγκοσμίως θα καταλάβαινες ότι τα επιπλέον εκατομμύρια συσκευών που πουλάει η samsung δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο συσκευές για το κοσμακι που δε ξέρει από τεχνολογία.. Κ χρησιμοποιεί την συσκευή του μόνο για βασικά πράγματα κ την πήρε επειδή ειδε να γράφει πάνω samsung

Chris_BMW

@James

Αυτή τη στιγμη ειναι στο 11%
Και ναι το οτι σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες κ τονίζω το κάποιες ειναι καλύτερα οικονομικά αυτό δεν σημαίνει οτι όλοι μπορούν να σκάσουν 2000€ για ένα laptop…
Με το σκεπτικό σου η Mercedes Bmw Audi κ λοιπές πιο ακριβές μάρκες θα έπρεπε να ήταν πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως επειδή κάποιες χώρες που αγγίζουν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού ειναι ευκατάστατες ..
Όσο για το χαρακτηρισμό ήταν χάριν του λόγου ζητώ συγγνώμη και τον παίρνω πίσω

ΝΙΚΟΣ

Ά Καλά, για γέλια και για κλάματα.

James

@Ιωάννης jb ενώ εσύ που ξέρεις που πάνε τα 4, έγραψες δύο παραγράφους που η μία ακυρώνει την άλλη. Ξεξαθαριστε μέσα στο μυαλό σας τι θέλετε να πείτε και μετά αργά και προσεκτικά διατυπώστε το με απλά λόγια.

Liris11

Το ακούσαμε και αυτό!!! Αν είναι να πάρεις pc i laptop δωρεάν το 80% Mac θα πάρει lol ότι να ναι κάποιος απ τον φανατισμό του το τερμάτισε τελείως!! Αν είναι να πάρω δωρεάν laptop παίρνω ένα msi titan Pro η κάτι αντίστοιχο να παίζω τα παιχνίδια μου να κάνω και τα streaming. Rendering μου όσο για pc άσε μην σου πω καλύτερα!!!

Jim C.

@Jim TR σε πληροφορώ πως το iphone 4S δεν έχει πάρει iOS 10

Jim TR

@Jim C. δικο μου λάθος ( αν και απο οτι θυμάμαι 10 έγραφε) τωρα που το ξανατσεκάρω εχεις δίκιο 9.3.5 διαβάζω οτι είναι η τελευταία εκδοση που τρέχει (και πάλι καλά είναι) μπορεί να το έχει κάνει jailbreak και να μη μου το έχει πεί! Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση !!

James

@Chris_BMW δες το λίγο αλλιώς. Δεν είναι όλα τα πράγματα, έχω λεφτά το παίρνω, και αν δεν το πάρω σημαίνει οτι δεν έχω.

Όταν πήγα να πάρω λάπτοπ, είχα λεφτά και για δύο και για τρία χιλιάρικα λάπτοπ. Πήρα ένα με 750. Όταν πήρα κινητό είχα λεφτά και για κινητό των 500ων και για 1000. Πήρα ένα με 250. Ξέρεις γιατί; Γιατί τα παραπάνω λεφτά δε θα έκαναν το κάτι παραπάνω στην χρήση που το θέλω.

Με το ίδιο σκεπτικό δεν παίρνει όλος ο κόσμος Mercedes, γιατί απλά του είναι άχρηστες, αφού κάνουν τη δουλειά που θέλουν με ένα Toyota πολύ φθηνότερα. Τι κακό έχουν τα Toyota; Δε φρενάρουν; Έχουν τρεις Ρόδες αντί για τέσσερις; Δε σε πάνε στη δουλειά το πρωί;

Στην τελική δεν αγοράζουν όλοι πράγματα με τη λογική να δείξουν οτι το φυσάνε. Αγοράζουν πράγματα που χρειάζονται. Όταν ο άλλος πάρει iPhone ή Galaxy για να μπαίνει facebook, απλά έχει κάνει μια πάρα πολύ ασύμφορη αγορά.

MasterMind

“Συσκευές για λιγους και εκλεκτούς” λεει ο άλλος και iphone έχει μέχρι και το τελευταίο γυμνασιοκόριτσο για να παίζει candy crash και να βλέπει τον Ντάνο στο youtube

Ιωάννης jb

James.. Αναιρω?? Δε καταλαβες ή μάλλον δεν θες να καταλάβεις!!
Οταν λέω δε ξες που παν τα 4 αναφέρομαι συγκεκριμένα για τα περισσότερα εκατομμύρια που πουλάει!!
Κ τι θέλεις να μας πεις δλδ;
Εσύ με αυτά που λες στο τελευταίο σχόλιο είναι σαν να αναιρείσαι διότι μας λες ευθαρσώς ότι δεν αγοράζουν εύκολα οι καταναλωτές ακριβά τηλ!
Αρα δίνεις συγχαρητήρια στην apple που πουλάει με τετοιες τιμές..
Παίρνεις ενα j5 2016 κ Samsung γράφει κ 150 κάνει κ μπαίνει fb!!!!
Συγχαρητήρια έτσι σκέφτονται κ τα άσχετα από τεχνολογία 14χρονα κοριτσάκια!
Αυτά είναι τα εκατομμύρια συσκευών που πουλάει η sammy!
Οχι οτι κάνει κάτι κακό αλλά δεν είναι κ τίποτα το τρομερό όπως αφήνεις να εννοηθεί στο σχόλιο με τα εκατομμύρια που λες!
Αφού έγινε όνομα απο τα τέλη κιόλας της προηγούμενης δεκαετίας κ έβγαλε κ κάποιες καλές συσκευές είναι απολύτως λογικό να πουλάει μόνο κ μόνο γι αυτόν το λόγο

Chris_BMW

@James

Ανέφερα πουθενά στο σχόλιο μου οτι τα Toyota δεν ειναι καλα αυτοκίνητα; Το αντίθετο μάλιστα κατα τη γνώμη μου .
Το παράδειγμα που σου έφερα ήταν για να σου αποδείξω οτι οι πωλήσεις εξαρτώνται(μεταξύ άλλων) κ απο την τιμή .Οποτε ο συσχετισμός των δυο εταιρειών όσον αφορά της πωλήσεις οταν η μια πουλάει απο 50€ ειναι άστοχος .

Chris_BMW

Όσον αφορά την πρώτη παράγραφο του σχολίου σου η απάντηση ειναι το 80% που ανέφερα στο σχόλιο μου ..Δεν είπα όλοι σίγουρα υπάρχουν κ κάποιοι που έχουν άλλες ανάγκες .. Πχ φίλος παραπάνω θέλει ένα gaming laptop των 5 kg(!) ..
Ο μέσος χρήστης όμως θα κάνει αυτό που σου λέω κ οι διαγωνισμοί γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών με τους διαγωνισμούς που κάνει κάθε χρόνο το επιβεβαιώνει … Με την έναρξη ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στα Mac τρέχουν …

Παπαροκας tiamat

Αποτι βλεπω μονο ο ιωαννις επιασε το νοημα… οι υπολοιποι…. βελαστε !

James

Παιδιά βαριέμαι να τα κάνω πενηνταρακια. Άλλο οι πωλήσεις άλλο τα κέρδη. Και 5 ευρώ να τα έδινε, πάλι πώληση θα ήταν. Εγώ ξεκίνησα να λέω οτι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ότι θα πάρει αυτό που τον βολεύει ό,τι και να πει η Apple στις διαφημίσεις της.

Φυσικά και οι πωλήσεις εξαρτώνται και από την τιμή, αλλά αν το προϊόν είναι για πέταμα, δε διατηρούνται ή αυξάνονται επί δέκα χρόνια. Προφανώς ο κόσμος που τα παίρνει κάνει τη δουλειά του.

Ιωάννη jb θα σου εξηγήσω με ένα παράδειγμα πως σκέφτονται τα 14χρονα κοριτσάκια. Βγήκε άρθρο πρόσφατα που έλεγε οτι στις ΗΠΑ το 80% των εφήβων έχει iPhone. Όμως στις ΗΠΑ το μερίδιο αγοράς του iPhone είναι περίπου 40%. Αυτό σημαίνει οτι μόλις τελειώσουν το γυμνάσιο και πήξει το μυαλό τους, και κυρίως ιδρώσουν για τα λεφτά που βγάζουν, παίρνουν κάτι που να αξίζει τα λεφτά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.