iPhone SE 2: Αποκλειστικά στην Ινδία η κατασκευή του;

apple iphone se2 κατασκευή αποκλειστικά Ινδία, iPhone SE 2: Αποκλειστικά στην Ινδία η κατασκευή του;

Η Apple φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει μεγάλο μερίδιο της τεράστιας αγοράς της Ινδίας, μιας και έχει επενδύσει 157 εκ. δολάρια στην κατασκευή νέας μονάδας για το iPhone SE και όπως φημολογείται και για το iPhone SE 2 το οποίο θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ινδία.

Δε θα μπορούσε να ήταν αυτό το επόμενο βήμα της Apple, αφού μετά την επέκτασή της στην αγορά της Κίνας, επιθυμεί να κάνει τα ίδια βήματα στην Ινδία, ειδικά τώρα που αρχίζει και επεκτείνεται η παροχή 4G LTE συνδεσιμότητας, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει να επεκτείνεται στην Ινδία μέσω επίσημης παρουσίας με τα Apple Store και έμπρακτη υποστήριξη των εκεί καταναλωτών.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Wistron είναι ο κύριος κατασκευαστής των iPhone που φτιάχνονται στην Ινδία μέσω της μονάδας παραγωγής στην οποία έχει επενδύσει η Apple, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το διάδοχο του iPhone SE μέσα στο 2018. Είναι σχεδόν βέβαιο πως δε θα έχουμε κάποια έκπληση στο event για την εκπαίδευση στις 27 Μαρτίου αλλά με την Apple δε μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το εαν ετοιμάζει “one more thing” για το επόμενο iPhone SE.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το iPhone SE 2 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Α10 που υπάρχει ήδη στο iPhone 7 και iPhone 7 Plus, 2GB μνήμη RAM, οθόνη στις 4.2 ίντσες για να ξεφύγει από το “σασί” του iPhone 5s και μπαταρία 1.700mAh. Το “σώμα” της συσκευής θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί, θα διατεθεί σε εκδόσεις 32GB και 128GB με τιμή που θα ξεκινάει από τα 400 δολάρια Η.Π.Α.

Μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί από την Apple αλλά και αν είναι στα πλάνα της για να παρουσιαστεί το έτος που διανύουμε και κατά πόσο θα προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Αν είναι και Dual SIM (που φημολογείται για τα επόμενα iPhone) και οθόνη με FaceID θα είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν 1000+€. 👍🏼👍🏼👍🏼

Tasos Spanos

Αρκετά δύσκολα αυτά που ζητάς
Στα καινούργια μοντέλα τον Σεπτέμβριο και πάλι απίθανο το βλέπω

Jorge

Υπάρχει το hype του ότι θα αλλάξουν πολλά, αλλά μάλλον θα δούμε το ίδιο SE με χαρακτηριστικά του 7. Δυστυχώς. Μακάρι να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή αλλά, όντως, το πιο πιθανό είναι να μείνει το ίδιο σε design.

Chris966

Το design ΚΟΡΥΦΑΙΟ!
Η οθόνη ΤΡΑΓΙΚΗ..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

chris και μονο που λες το design αυτο κορυφαιο μου φαινεσαι ηδη τοσο αναξιοπιστος που θεωρω την οθονη που λες θεεικη !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.