Apple, 9 εκ. iPhone σε ένα σαββατοκύριακο

Όσοι έλεγαν ότι δεν θα τα πήγαινε καλά εμπορικά το νέο iPhone και στις δύο εκδοχές του μαζί διαψεύδονται από αυτή την είδηση. Οι συνολικές πωλήσεις του iPhone 5S και του iPhone 5C μαζί από τις 20 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησαν οι πωλήσεις έφτασαν τις 9 εκατομμύρια μονάδες, χωρίς όμως η Apple να δίνει αναλυτικά στοιχεία για το πόσο πούλησε η κάθε συσκευή ξεχωριστά.

Ευεργετική ήταν η επίδραση αυτού του γεγονότος και στην πορεία της τιμής της μετοχής της Apple, καθώς ξεκίνησε με άνοδο σε ποσοστό 6.15% στη χρηματιστηριακή αγορά στη συνεδρίαση της Δευτέρας, μετά την ανακοίνωση των υψηλών πωλήσεων.

iPhone 5S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
iPhone 5C πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

iPhone, Apple, 9 εκ. iPhone σε ένα σαββατοκύριακο

Πηγή:1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kwstantinos

Μαλιστα… Οχι και άσχημα για ένα περσυνό πλαστικό παιχνίδι και ένα επίσης περσυνό κομμάτι απο αλουμίνιο με νέο επεξεργαστη… Δεν ξέρω για εσάς αλλα αν όντως τα πόδια λαγού φέρνουν τύχη, στην Apple δεν νομίζω να εχουν αφήσει λαγό για λαγό…

Νio

Δηλαδη οι Κινεζοι κ οι Ασιατες αφησαν τα υπερκινητα ΤΟΥΣ τα αλουμινενια για να αγορασουν αυτα κ πολυ ακριβοτερα??? Ποσο ψεμμα????

tiamat

εγω χαιρομαι οταν βλεπω καποιον-καποια να κραταει iphone. ειναι τροπος να ξεχωριζεις τον εξυπνο απο το θυμα αγοραστη, αφου ενας που γνωριζει εστω και λιγα απο τεχνολογια δε θα καταδεχοτανε ποτε να το παρει

azriel84

Άσχετα με το γεγονός πως και οι Κινέζοι τα έκαναν sold out, αυτά τα νούμερα αντιπροσωπεύουν μόνο το πρώτο τριήμερο σε παγκόσμιο όμως επίπεδο.

Πρόβατα πάντως μωρέ, τι ξέρουν όλοι αυτοί, η Apple έχει πάρει την κάτω βόλτα κτλ κτλ. Δεν ξέρω για λαγούς, περσινά αλουμίνια (η HTC το χρησιμοποίησε, η Sony σοβαρεύτηκε άπειρα με φοβερά μοντέλα, οι άλλοι τι κάνουν;) ή κινέζικα υπερκινητά (μαθαίνω πως έχουν 3D ολογραφικές οθόνες, ΜΟΝΟ για την Κίνα όμως) αλλά κάθε χρόνο, ρε γαμώτο, κάτι θα κάνει σωστά η Apple για να έχει τέτοιες πωλήσεις. Και πριν μιλήσετε για marketing, να θυμίσω πως συγκεκριμένοι Κορεάτες ξοδεύουν πολλαπλάσια ποσά για marketing και promotion και τέτοια νούμερα δεν τα βλέπουν.

Anyway, οι παραπάνω αριθμοί, προσωπικά σαν χρήστη, μου λένε απλά πως τα τελευταία 3 χρόνια μάλλον κάτι κάνει καλά η Apple για να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Όπως κάτι κάνουν καλά και οι ανταγωνιστές για να σπάνε και εκείνοι τα δικά τους ρεκόρ, μην ξεχνιόμαστε έτσι; Ο χρήστης στην τελική διαλέγει και παίρνει.

Panagiotis

tiamat φίλε μου, κάνε μας τη χάρη και πήγαινε να σχολιάσεις κανένα post για oppo κλπ και άσε την Apple για εμάς τους άσχετους. Προσωπικά είμαι 35 χρονών, έχω υπολογιστή από 6η δημοτικού (IBM PS/2 – δυστυχώς κάποτε το πέταξα) και προσβάλλομαι έντονα σαν αναγνώστης του techblog από σχόλια σαν και το δικό σου. Αγαπητέ Κώστα Βλαχάκη, κάπου θα πρέπει να μπει ένα φρένο με όλους αυτούς τους τυχάρπαστους που νομίζουν ότι έχουν ανακαλύψει τον τροχό επειδή έχουν αγοράσει ένα android κινητό και περνάνε custom rom (εννοώ για τα σχόλια επιπέδου δημοτικού maximum). Αν φίλε tiamat κατανοήσεις τι σημαίνει “ευκολία χρήσης και ομαλή λειτουργία” θα μπορέσεις να εκτιμήσεις την αξία της Apple και το πως μπορεί και δένει τα πάντα αρμονικά μεταξύ τους (εντάξει, σχεδόν τα πάντα, κάνουν και αυτοί λάθη). Και εγώ στα 16 μου έκανα format το PC μου κάθε εβδομάδα 2-3 φορές από τις παλαβομάρες και τις κα*λες μου! Έτσι γούσταρα. Αλλά πλέον έχω βολευτεί με τους αυτοματισμούς και την ομαλή λειτουργία των συστημάτων της Apple. Άλλος βολεύεται με WIndows ή με Android. Λογικό και φυσιολογικό. Υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες εκεί έξω οπότε περί ορέξεως… Αλλά πραγματικά τέτοιου είδους σχόλια υποβιβάζουν στην τελική και το techblog το οποίο… Συνέχεια »

MEDS

Άλλο trendy και άλλο καλό. Το iPhone είναι trendy κινητό, θα πουλάει σα ζεστό ψωμί είναι δεν είναι το καλύτερο. Κάποια στιγμή όμως θα το πληρώσει… ο χρόνος θα δείξει. Φήμες λένε ότι το iPhone 9 θα έχει 4,3 ίντσες. 😛

Αλέξανδρος

Σχόλια τύπου το iphone δεν είναι καλό και δεν αξίζει και όλα τα συναφή, είναι απαράδεκτα, ειδικά σε τέτοιο site τεχνολογίας… Δε λέω και γω top Android κινητό χρησιμοποιώ αλλά δε τα ισοπεδωνω όλα όταν μιλάω για αυτά… Λοιπόν, για όσους δεν το ξέρουν, το A7 chip στα benchmarks είναι ανώτερο και από τον snapdragon 800 αν και διπύρηνος, και 1.3 ghz… Και όλα αυτά απο μετρήσεις, όσοι θέλετε τσεκάρετε το… Τώρα, ποιότητα κατασκευής; άριστη, αν και sar πάρα πολύ υψηλό, κάμερα εξαιρετική, δεν λέω η καλύτερη, αλλά άνετα συγκρίνεται με τις 13 άρες των Android, οθόνη, πολύ φωτεινή πολύ όμορφη, αν και η ανάλυση ίσως θα την προτιμούσαμε μεγαλύτερη.. Και τέλος το ios, το πιο απροβληματιστο λογισμικό (νταξει κάποια bugs έχει το 7 που θα διορθωθούν, αλλά μέχρι το 6 σε επιδόσεις άριστο). Τώρα για όποιον δε του αρέσει το μέγεθος ή δε του αρέσει το ios όντως τα Android είναι καλύτερα, και για μένα το ίδιο ισχύει… Αλλά το να μηδενιζουμε την Apple με απαξιωτικά σχόλια, χωρίς να είμαστε λίγο αντικειμενικοι δεν είναι σωστό.. Συγγνώμη για το

Όσο για το άρθρο, νταξει, που και να ήταν innovative τι θα γινόταν :Ρ . Σορρυ για το μεγάλο post..!

Άγγελος

Αγαπητε Κ. Βλαχακη επειδη και εγω ειμαι μεγαλος fun του techblog.gr και ειναι πολλες οι φορες που μεσα απο τα σχολια των διαφορων αρθρων σας , μαθαινω για γιαφορα θεματα αλλα και ζηταω γνωμες, νομιζω οτι πρεπει να σταματησει αυτη η αηδια με τον καθε ενα που σχολιαζει συνεχως μονοπλευρα εναντια του iphone….. Χωρις να εχω καμια διαθεση να παρω θεση υποστηριζοντας καποια εταιρεια η κατι αλλο , δεν αντεχω το να πρεπει να διαβαζω 100 σχολια ασχετα και προκατελημενα ωστε να δω κατι χρησιμο …. νομιζω οτι πρεπει να αρχισετε να αφαιρειτε σχολια για το καλο της δουλειας σας αλλα και των αναγνωστων σας….

tiamat

ενταξη οκ , να μη πουμε ελευθερα γνωμη μας οτι η apple εκμεταλευεται το κοσμο και πουλαει ενα πανακριβο iphone δυσαναλογο με την πραγματικη αξια του και τις παροχες του.

απορω ωρες ωρες με την εννοια της δημοκρατιας και ελευθεριας λογου που εχουν μερικοι.

οκ απο δω και περα να μιλαμε και να γραφουμε λες και εχουμε μετοχες της και κονομαμε και μεις απο αυτη.
ικανοποιημενος #panagiotis???

Sotiris

@tiamat ότι υπάρχει εκμετάλλευση υπάρχει αλλά σίγουρα είναι πιο φανερή στην Ελλάδα… Δες τις τιμές στις άλλες χώρες όλων των τηλεφώνων όχι μόνο της apple και θα δεις ότι οι τιμές είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με εδώ! Οπότε η εκμετάλλευση δεν γίνετε από την apple όσο γίνετε από το ΦΠΑ και τις εταιρείες κινητης στην Ελλάδα…

Panagiotis

Επειδή φίλε tiamat με αναφέρεις στην απάντηση σου, αν και γεμίζουμε σκουπίδια σχόλια το άρθρο, απλά θα σου πω ότι μπορείς να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα όπως την λέω και εγώ και όλοι μας, όσο ακραία και αν είναι αυτή. Αλλά το να αποκαλείς όλους τους χρήστες iphone (και εμένα μαζί) άσχετους και θύματα νομίζω ότι δεν εκφράζεις γνώμη, αλλά απλά βρίζεις χιλιάδες κόσμου. Αυτά.
Και κανείς δεν έχει μετοχές (δυστυχώς) ούτε της Apple, ούτε της Google, ούτε της Samsung, ούτε καμμιάς εταιρείας. Αλλά ούτε έχουμε ποντάρει λεφτά και στην χρεωκοπία τους για να γράφουμε χολή σε κάθε άρθρο σχετικό με την κάθε εταιρεία.

fenomeno

Ρε αντροιντερς χαλαρωστε λιγο .Σε καθε αρθρο που μιλαει για WP k IOS συνεχεια κραζεται,το ενα σας βρομαει το αλλο σας ξυνιζει .Εχετε καταντησει γραφικοι απο ενα σημειο και μετα !!!
Οι πιο πολυ δεν εχετε καν χρησιμοποιησει τα 2 αυτα λογισμικα και κινιτα αντιστοιχα και παλι βγαζεται χολη !!!! Αφου σας ξυνιζει τοσο πολυ μην μπαινεται καν να διαβαζεται τα νεα των αλλων εταιριων !!!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδιά, θέλω να ζητήσω από όλους να κρατάτε τους τόνους χαμηλούς και να μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Είμαστε μεγάλα παιδιά και αντιλαμβανόμαστε όλοι τον τρόπο με τον οποίο κάποιος ή κάποιοι μπορούν να δημιουργήσουν μπάχαλο στις συζητήσεις. Οπότε παρακαλώ να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον. Αν δεν σας αρέσει κάτι προσπεράστε το, μην κάνετε πικρόχολα σχόλια για να πικάρετε τους άλλους. Αυτό ισχύει για κάθε άρθρο, εταιρεία ή λειτουργικό.

Alexandros

μια πληροφορια μονο,για το φοβερο τσιπακι A7 της apple,το γνωριζετε το οτι αγοραζετε απο Samsung,για ποιες καινοτομιες μιλαμε τωρα, καλύτερες επιδόσεις στα benchmarks και μπουρδες,

kVel

@Alexandros Δίνει τα σχέδια στην Samsung και απλα τα κατασκευάζει…

Mixalis

Η ARM μονο φτιαχνει chipακια και την παραγωγη κανει η Samsung και απλα της επιτρεπεται να κανει καποιες αλλαγες.Η Apple θελει ν’αλλαξει την Samsung ως προμηθευτη της απλα δεν προλαβε με το 5S. Η Samsung απο εδω και περα θα βαζει στα κινητα της (S5-Note 4) 64αρηδες επεξεργαστες…

kaiend

Για εμένα αυτο π εχει καταφερει apple ειναι να εχει δημιουργησει μια συγκεκριμενη πελατεια ως αποτελεσμα οτι και να κυκλοφορησει να πουλαει σαν τρελο. Αυτο ειναι αποτελεσμα της αριστης ποιοτητας κατασκευης και σωστου μαρκετινγκ γιατι αν δουμε απο χαρακτηριστικα οι συσκευες της δεν ειναι παντα οτι γρηγοροτερο αλλα προσφερουν την σιγουρια και την ευκολια(IOS) και μια σταθερη αξια μεταπωλησης.
Οσο για την samsung/android εχει τελειως διαφορετικη πολιτικη. Προσπαθει να παρει οσο γινεται μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας κυκλοφοροντας 10-15 διαφορετικες συσκευες καθε χρονο αλλα υποστιριξη σχεδον ανυπαρκτη μιλαω απο πειρα μιας κ εχω υπαρξει κατοχος sgs2 – 4 και iphone 4

Αποστόλης Ρόδος

Ρε παιδιά εντάξει… και εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ για κινητό (κυρίως) iPhone, αλλά μην τα βγάζουμε και σκάρτα.
Πιο πίσω από το Android το iOS ΝΑΙ. Υπερτιμημένες συσκευές ΝΑΙ… αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Έχουν τα καλούδια τους και αυτά και έχουν μια elegant σχεδίαση και κατασκεύή.
(Κάτοχος iOS και Android συσκευων)

Bill

Δύο ερωτηματικά έχω:

– Γιατί η apple υιοθέτησε ιδέες από το γραφικό περιβάλλον των windows8 (μουντά, άχρωμα εικονίδια) και παραμέρισε τα χρωματιστά εικονίδια? – που κατά την γνώμη μου τα icons της apple ήταν καλύτερα.

– Πρακτική και ικανή συσκευή, οκ, αλλά τις μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα και την μανία απόκτησής της από τους καταναλωτές δεν καταλαβαίνω.

dimisk

Είμαι χρήστης Windows Phone(fun της Νοkia), αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία της
Αpple μέσω των iPhones.Aς καταλάβουμε όλοι κάποια στιγμή ότι τα κινητά πρέπει να έχουν κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος. Σήμερα πλέον φτάσαμε να μιλάμε για phablets(phone+tablet)
και όχι για smartphones.Τα κινητά πρέπει να είναι πέραν όλων των άλλων και πρακτικά.
Αρκετά με τα κινητά παντόφλες(π.χ. Samsung Galaxy S4!!!).

Νικόλας Διαμαντής

Λογικό στην Αμερική και στην Ασία οι τιμές ειναι λογικές όχι σαν την Ευρώπη.

manos

Παιδιά τόση κακία τη βγάζεται μόνο εσείς στα iphone.Οι κάτοχοι iphone δεν ασχολούνται καν μαζί σας!Αυτό και μόνο λέει πολλά.Πρώτον προσπαθείτε να πείσεται τον ίδιο σας τον εαυτό γιατί ξέρεται ότι αυτό που έχετε είναι προβληματικό.Πρώην κάτοχος galaxy s3…πιο πριν iphone 4 τώρα iphone 5. Όσοι είχατε iphone γνωρίζεται πως λειτουργεί ένα μήλο σε σχέση με τα μόνιμα λαγκαρισμένα android.Υπάρχουν κινητά πολύ καλά..όμως το λειτουργικό το συγκεκριμένο τα αδικεί.Μπορεί να είναι open όμως αυτό για τον απλό χρήστη είναι ΑΧΡΗΣΤΟ.Το iphone κάνει τα πάντα πιο γρήγορα απ’όλα…εγώ προσωπικά είμαι πιο γρήγορος απο της φίλης μου το ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ s4!! Όσοι φεύγουν απο την apple ξαναγυρνούν γιατί δε μένουν ευχαριστημένοι απο το λειτουργικό το οποίο στο θέμα ταχύτητας-ευκολίας δε μπορει να συγκριθεί με το IOS.Απο κει και πέρα είναι θέμα προτιμήσεων…η μεγαλύτερη διαφορά που εντόπισα όμως εγώ είναι στο θέμα της αφής της οθόνης(μιλάω για ταχύτητα αντίδρασης) όποιος είχε iphone και πάει αλλού μπορεί να το καταλάβει…ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!Αυτά…δε χρειάζεται να ειρωνεύεστε γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνετε ότι δεν είστε σίγουρη για την επιλογή σας.Κρατήστε τα android και αφήστε εμάς τα iphone…προσοχή όμως γιατί σε λίγο σας περνάνε και τα windowsphone…..τα αοποία κατ’εμε σε 2 χρόνια θα είναι η επόμενη επιλογή απο… Συνέχεια »

dimisk

Όπως έχω ξαναγράψει είμαι fun της Νοkia από το 1998(19 χρόνων).Η Νokia υπήρξε ηγέτιδα δύναμη για πολλά χρόνια, παρουσιάζοντας τεχνολογικά ανώτερα κινητά αλλά ταυτόχρονα και
ευπαρουσίαστα.Παρ’όλο τον ανταγωνισμό ακόμα και σήμερα παράγει εξαιρέτικά τηλέφωνα(βλέπε Lumia 920,925,1020).Το ίδιο ανταγωνιστικά μοντέλα παρουσιάζουν και άλλες εταιρίες(HTC,Samsung)που στέκονται με αξιοπρέπεια στην παγκόσμια αγορά.Αυτό όμως που οφείλω να ομολογήσω ότι με εκπλήσσει,είναι η φρενίτιδα και η λατρεία με την οποία αντιμετωπίζεται η Αpple,αναφερόμενος παντα στα iPhones.Aπο τον Ιούνιο του 2007 που ‘έσκασε μύτη’ το πρώτο iPhone,ο όρος ‘απόλυτο κινητό’ ταυτίζεται με την Αpple.Ακούω πολύ κόσμο να μιλάει για ένα υπερτιμημένο τηλέφωνο, ότι η Αpple ότι είχε να δώσει το έδωσε και άλλα παρόμοια.Πως γίνεται λοιπόν μια εταιρία που δεν βγάζει το απόλυτο τηλέφωνο, κάθε νέο μοντέλο της να πουλάει περισσότερο από το προηγούμενο;(τα νέα 5s και 5c ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη).Το τέλειο marketing ευθύνεται αποκλειστικά για την επιτυχία του iPhone και μόνο;Μήπως τελικά ο δρόμος που χάραξε ο Steve Jobs δίνοντας έμφαση στην ουσία και στην ποιότητα οδήγησε στη διαφορετικότητα; ποιος ξέρει…

dimisk

Όπως έχω ξαναγράψει είμαι fun της Νοkia από το 1998(19 χρόνων).Η Νokia υπήρξε ηγέτιδα δύναμη για πολλά χρόνια, παρουσιάζοντας τεχνολογικά ανώτερα κινητά αλλά ταυτόχρονα και
ευπαρουσίαστα.Παρ’όλο τον ανταγωνισμό ακόμα και σήμερα παράγει εξαιρέτικά τηλέφωνα(βλέπε Lumia 920,925,1020).Το ίδιο ανταγωνιστικά μοντέλα παρουσιάζουν και άλλες εταιρίες(HTC,Samsung)που στέκονται με αξιοπρέπεια στην παγκόσμια αγορά.Αυτό όμως που οφείλω να ομολογήσω ότι με εκπλήσσει,είναι η φρενίτιδα και η λατρεία με την οποία αντιμετωπίζεται η Αpple,αναφερόμενος παντα στα iPhones.Aπο τον Ιούνιο του 2007 που ‘έσκασε μύτη’ το πρώτο iPhone,ο όρος ‘απόλυτο κινητό’ ταυτίζεται με την Αpple.Ακούω πολύ κόσμο να μιλάει για ένα υπερτιμημένο τηλέφωνο, ότι η Αpple ότι είχε να δώσει το έδωσε και άλλα παρόμοια.Πως γίνεται λοιπόν μια εταιρία που δεν βγάζει το απόλυτο τηλέφωνο, κάθε νέο μοντέλο της να πουλάει περισσότερο από το προηγούμενο;(τα νέα 5s και 5c ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη).Το τέλειο marketing ευθύνεται αποκλειστικά για την επιτυχία του iPhone και μόνο;Μήπως τελικά ο δρόμος που χάραξε ο Steve Jobs δίνοντας έμφαση στην ουσία και στην ποιότητα οδήγησε στη διαφορετικότητα; ποιος ξέρει…

Αντώνης Μαρίνος

Το είχα αναφέρει και στο σχετικό θέμα για το 5C, και από ότι φαίνεται επιβεβαιώνομαι εντός ολίγων ημερών…

Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι τα 9εκ. πωλήσεις έγιναν (πολλοί διαφωνούν εντόνως με τις ανακοινώσεις της Apple, καθώς λένε ότι απλά πήγαν μέχρι τους reselles και όχι σε αγοραστές, αλλά ας το δεχτούμε), φαίνεται ότι τα 5C δεν κουνιούνται με τίποτα από τα ράφια, με αποτέλεσμα οι “πραγματικές” πωλήσεις να κυμαίνονται περίπου στο 1/3 του αριθμού αυτού, και σχεδόν όλα να είναι 5S και ελάχιστα 5C.

Άρα θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στα stock αποθέματα μεταξύ 5S και 5C, με το δεύτερο να μην πιάνει ποτέ τους στόχους της Apple….άρα ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα: τι σκεφτόταν και τι ήθελε να κάνει η Apple με το 5C ?

dimisk

Υποτίθεται ότι η Αpple με το 5c θα απευθυνόταν στις αναδυόμενες αγορές(Ασία,Κίνα), αλλά ταυτόχρονα και στις ασθενέστερες οικονομικές τάξεις. Η πραγματικότητα τελικά άλλα έδειξε, αφού το 5c μόνο οικονομικό δεν είναι.Ουσιαστικά μιλάμε για ένα iPhone 5 με πλαστικό περίβλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.