Apple Watch 2: Πληροφίες για GPS και βαρόμετρο

Ο Ming-Chi Kuo, γνωστός αναλυτής και αρκετά έγκυρος όσον αφορά στα θέματα της Apple, έρχεται με πληροφορίες που αφορούν στο δεύτερης γενιάς Apple Watch. Πρόκειται για το Apple Watch 2 και ο ίδιος λέει ότι στο δεύτερο μισό του 2016, η Apple θα κυκλοφορήσει δυο ρολόγια.

Το ένα από τα δυο smartwatches θα είναι μια μικρή αναβάθμιση του αρχικού Apple Watch και το άλλο θα είναι το Apple Watch 2 με σημαντικές ικανότητες όσον αφορά στο geolocation.

Το Apple Watch 2 λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το πρώτο Apple Watch και στα χαρακτηριστικά εκτιμάται θα περιλαμβάνονται GPS και βαρόμετρο. Επομένως από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του θα είναι η ικανότητα να εντοπίζει την τοποθεσία και το υψόμετρο, άρα η Apple θα μπορέσει να προσελκύσει πιο εύκολα όσους ασχολούνται με το fitness. Επιπλέον, περιμένουμε βελτίωση στην αντοχή του στο νερό.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ακουστεί ότι και το Samsung Gear S3 θα είναι εστιασμένο σε fitness-tracking, και αν ισχύουν οι πληροφορίες για την Apple, τότε όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θα στοχεύσουν στους λάτρεις του fitness μελλοντικά.

Όσο για το Apple Watch S (δεν είμαστε βέβαιοι ότι τελικά θα ονομαστεί έτσι), αυτό θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Apple Watch και αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Στο εξωτερικό δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές αλλά μέσα θα έχει επεξεργαστή από την TSMC κατασκευασμένο με τη διαδικασία των 16nm. Ίσως ένας πιο ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής να δώσει και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο ανανεωμένο Apple Watch.

Τέλος, ο Kuo στις εκτιμήσεις που έδωσε προς τους επενδυτές αναφέρει ότι η Apple δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στη σειρά των wearables μέχρι το 2018. Ο ίδιος δεν περιμένει standalone LTE data υποστήριξη πριν από το 2017.

apple watch 2, Apple Watch 2: Πληροφίες για GPS και βαρόμετρο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.