Η Apple θα κυκλοφορεί μόνο OLED iPhone από το 2018 και όχι το 2019

apple oled 2018, Η Apple θα κυκλοφορεί μόνο OLED iPhone από το 2018 και όχι το 2019

Από την έντονη φημολογία θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι από φέτος, με το iPhone 8 η Apple θα δοκιμάσει οθόνη OLED. Ωστόσο, η πλήρης μετάβαση στην συγκεκριμένη τεχνολογία οθονών, αναμενόταν να γίνει μέσα στο 2019, για ολόκληρη τη σειρά iPhones.

Οι νέες πληροφορίες όμως, λένε πως η μετάβαση αυτή θα γίνει από το 2018. Δηλαδή από του χρόνου, η Apple φεύγει από LCD και πηγαίνει σε OLED

Φέτος αναμένουμε να δούμε 3 μοντέλα, το επετειακό iPhone 8 και τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, ως διάδοχοι των περσινών iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Οι ίδιες πηγές λένε ότι και του χρόνου θα έρθουν τρία μοντέλα, τα δυο θα έχουν μέγεθος οθόνη 5.28 ιντσών και 6.46 ιντσών, φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για οτιδήποτε με βεβαιότητα.

Το πρόβλημα με τις OLED είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετά αποθέματα και προμηθευτές. Η Samsung είναι αυτή που έχε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, η Apple φημολογείται ότι έχει κλείσει μαζί της συμφωνία για το iPhone 8, αλλά πιθανολογείται ότι μπορεί να μην αντεπεξέλθει στη ζήτηση και να παρουσιαστούν ελλείψεις. Επίσης, η Apple λέγεται ότι θέλει να κλείσει deal με την LG επενδύοντας δισεκατομμύρια στην παραγωγή OLED.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

https://www.lifo.gr/now/digital-life/151649
Εύγε λαμπρέ νέε! Στο Cupertino όλοι σε θαυμάζουμε και προσδοκούμε τέτοια αφοσίωση από πολλούς περισσότερους!! Δεν πειράζει που δεν σε εξυπηρετήσαμε, δικό σου λάθος άλλωστε.
Στο επόμενο κατάστημα μας να έρθεις με μεγάλη παρέα και να κατασκηνώσετε για 1 εβδομάδα , να βγάλετε άφθονες σέλφι αγκαλιά με ροζ φλαμίνγκο & πολλά hashtags στο socials σχετικά με την λατρεία σας για το φωτεινό δαγκωμένο μήλο.
Apple rules, haters gona hate!! Ξυδάκι ! Άπολ δε θα γίνεται ποτέ!!!

Νωντας

Η μαγεια των ολεντ ειναι αδιαμφισβητητη!!Τοσα χρονια ζηλευαμε στην apple ειναι η αληθεια,τα χρωματα και την αντιθεση των galaxy s.note κ.λ.π αλλα οχι πια..Επιτελους ξυπνησανε εκει στην apple να δουμε κανα παινιδακι,βιντεο με αληθινο μαυρο..Αυτα ειναι..Α και κατι τελευταιο,εγω παντα ελεγα οτι σε οθονη υστερει το μηλο αλλα η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολλους κολλημενους στο μηλο που κατηγορουσαν τις ολεντ ενω στην πραγματικοτητα ειχαν κρυφες ονειρωξεις,και αυτο θα φανει μολις τις δουν στο καινουργιο μηλο θα λενε αλλο τραγουδι,θα τους πεσει η μασελα λεμεεεεε……Επιτελους ολεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανδρεας Κ

το μονο που μπορω να κανω ειναι να Γελαω με το μηλο. τα καταφερνει πολυ καλα να σας κοροιδευει παντως και να σας ληστευει το 1000αρικο για κινητο. προβατα

giannis

Στο μεταξύ όλοι σχολιάζουν για τις oled στα iphone ενώ είναι δεδομένη η αδυναμία της αγοράς να καλύψει τις ποσότητες. Ήδη η LG και η Samsung κάνουν επενδύσεις σε μονάδες παραγωγής για να κερδίσουν τα τεράστια συμβόλαια. Μόνο το 8 θα φτάσει τα 70εκ το 2017. Σκεφτείτε το αυτό, χ3 ολόκληρο το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.