Apple, Ετοιμάζει δύο μοντέλα iPhone με μεγάλες οθόνες;

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά του Bloomberg, η Apple εργάζεται πάνω σε δύο νέα μοντέλα iPhone με μεγαλύτερες οθόνες τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς. Λέγεται ότι οι οθόνες, διαθέτουν γυαλί που καμπυλώνει κοντά στις άκρες.

Όσο αφορά στα μεγέθη, μιλάμε για διαγώνιο 4,7 ίντσες για το ένα μοντέλο και 5,5 ίντσες για το άλλο. Το δεύτερο, σηματοδοτεί την είσοδο της Apple στην αγορά των ταμπλετόφωνων, αν βεβαίως η αναφορά αποδειχθεί ακριβής, και θα αντιμετωπίσει την Samsung, που όπως είναι γνωστό κυριαρχεί στην αγορά με το Samsung Galaxy Note 3.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μαθαίνουμε ότι οι Apple εργάζεται πάνω σε οθόνες με μεγάλη ευαισθησία ώστε να “καταλαβαίνουν” την πίεση του αγγίγματος (μπορούν να “αντιληφθούν” αγγίγματα με μεγάλη ή μικρότερη πίεση και αυτό θα ενεργοποιήσει λογικά νέες εφαρμογές και λειτουργίες). Η νέα αυτή τεχνολογία, το πιθανότερο είναι να μην παρουσιαστεί με τα δύο μοντέλα iPhone που αναφέραμε παραπάνω, αλλά θα εμφανιστεί σε επόμενης γενιάς μοντέλα.

iPhone, Apple, Ετοιμάζει δύο μοντέλα iPhone με μεγάλες οθόνες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

αυτό της φωτο είναι τελειο!!!!!!!!!!!

dimitrisk

Αν ισχύσουν τα παραπάνω, τρέμε Samsung!

q

Αυτοί που φτιάχνουν τα iphone concepts πότε θα καταλάβουν επιτέλους πως δεν γίνεται ( τουλαχιστον προς το παρον ) να βγει συσκευή χωρίς καθόλου bezels στα πλάγια ???

dimitrisk

Με το iPhone 5s η Apple, ίσως επιδιώκει να κλείσει τον κύκλο των ‘συμβατικών’ εμφανισιακά συσκευών και να περάσει στη νέα εποχή.

jim

Να το δω αυτό και ας πεθάνω μετά. Η μάλλον να το δω αυτό να το αγοράσω και μετά πεθαίνω!

dimitrisk

@jim Υπομονή ως τον Σεπτέμβρη του 2014 για να διαπιστώσουμε αν αυτά θα παραμείνουν φήμες ή θα γίνουν πραγματικότητα!

Νίκος

Ρε σεις που θα σας άρεσε η μεγαλύτερη οθόνη, έχετε κάποιο 4ιντσο iPhone;

Δεν μπορώ να ακούω τώρα Apple fanboys να μας τα πρήζουν με τις μικρές οθόνες που είναι πιο «βολικές» και τώρα να ακούω ότι θα ήθελαν μεγαλύτερη οθόνη.

Sotiris

@q +1 !!
@Νίκος εσυ τώρα γιατί προσπαθείς να προκαλέσεις καυγά;;

Aggelos

Καλα τα λενε αλλα δυσκολα να κανει τετοια βηματα η Apple. Το 5s εμενε μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει μεινει πισω σε θεμα καινοτομιας και ιδεων και φοβαται να κανει το βημα παρα περα δυστυχως. Καθε φορα τα ιδια μας λενε στις παρουσιασεις τους. Lighter Faster Stronger. Πραγμα που φυσικα δεν ειναι λιγο αλλα δεν γινεται να κανεις πιο μεγαλο iphone και να ειναι και πιο ελαφρυ οποτε δωσε λιγο βαρος αλλου.

Α’ ρε samsung τι σε περιμένει!!!

zois

αντε να δουμε!!!αλλα ρε παιδια οκ μην ξεκινησει ενας καυγας μεταξυ τους fans της samsung και τις apple

zois

της*

παναγιωτης

και μετα λεμε οτι η apple καινοτομει… κριμα βρε apple
ολο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ εισαι τα τελευταια χρονια
” yes we reinvented the phablet”

arg

Λέγεται ότι οι οθόνες, διαθέτουν γυαλί που καμπυλώνει κοντά στις άκρες

Ο Νά ένα μήλο

ΟΟΟοοο να η λόλα

ΟΟΟοοο Του και Ο = ΤΟ
Μου και Ο = ΜΟ

Ν και S = Nexus S !!!

Νίκος

δεν υποστηριζω ουτε apple ουτε samsung. ολες τα ιδια σκ@τ@ ειναι. ουτε θελω καυγα.
αλλα πρεπει να μιλησω.

δεν μπορω να ακουω ατομα να υποστηριζουν φανατικα ορισμενες εταιριες (στην συγκεκριμενη περιπτωση την apple) και μετα να βγαινουν και να λενε οτι θα ηταν καλο να αλλαξει κατι που ειναι πολυ βασικο και εκπρωσωπει κυριο στοχειο της εταιριας (4ιντση οθονη).

ειναι σαν να παρει ο αλλος nexus και να πει οτι του αρεσει παρα πολυ το κινητο του λογω του ελευθερου android με τοσο πολυ customisation και οταν βγει το επομενο nexus με ενα κλειδωμενο λειτουργικο με ελαχιστο customisation και «ελευθερια» και να πει οτι του αρεσει.

Thodoris

Αυτό με το iphone και τη μεγαλύτερη οθόνη έχει γίνει πιπίλα. Πρίν από κάποιο καιρό δεν έλεγε πάλι η WSJ νομίζω ότι το επόμενο iphone (5s) θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και έχει ζητηθεί από τους κατασκευαστές να την παράξουν κλπ ; Μεγαλύτερη οθόνη ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι και μεγαλύτερη οθόνη δε βλέπουμε.

dimitrisk

@Thodoris Είναι ένα στοίχημα της Apple με τον εαυτό της!

tasos

Αντε αυτό περιμένω τις 4.7 ίντσες και έχω πάει κατευθείαν απο windows phone σε iPhone….τόσο καιρό οι 4 ίντσες με απωθούσαν, τώρα αρχίζω και το ξανασκέφτομαι ΣΟΒΑΡΑ να κάνω switch to iPhone.

Nio

Πρωτον q εδω βγαζουν οθονες κ στα πλαγια (samsung) και νομιζεις οτι δεν θα μπορουν να βγαλουν κινητο με οθονη χωρις καθολου bezels???
Δευτερον μπορει κ να μην ειναι και βολικο, να πατας διαφορα καταλαθος καθως το κρατας.
Τριτον ετσι οπως το βλεπω παντως μου αρεσει πολυ.
και Τεταρτον μετα απο δυο χρονια+ η apple θα μπει επιτελους στο παιχνιδι με τα φαμπλετ κ θα δειξει στους οπαδους της ποσο πισω ηταν τεχνολογικα?!?!
Αντε κ αυτοι που ειχαν πριν φαμπλετ πανε σε αυτο οκ, οι αλλοι που ειχαν αιφον λογω 4′ οθονης που θα πανε σε αυτο πως θα λεγονται???
Εχει να πεσει γελιο οταν θα πουλαει 100.000.000 φαμπλετακια κ 100.000 αιφονακια με το ζορι…….

Νίκος2

Και με τον αντίχειρα τι θα γίνει ρε παιδιά?? Γιατί έχω κάτι φίλους που είναι φαν μποιζ και δεν τους κόβω να ψήνονται για επιμήκυνση!!

χαχαχα…..

tsiou

ειτε θελουν να το πειστεψουν καποιοι ειτε οχι η samsung αυτην την στιγμη και οχι μονο αυτη ειναι μπροστα και με διαφορα.δεν λεω οτι δεν καινοτομισε και η apple.στον χωρο της τεχνολογιας τιποτα δεν μενει σταθερο…και απο κει που η nokia με το symbian ειχε το 90% των χρηστων
μετα ανεβηκε η iphone τωρα ειναι η samsung.καλο θα ναι καποιοι να το καταπιουν και να το χονεψουν.φιλικα ΠΑΝΤΑ

sokel

Ακόμα δεν τα είδαμε “γιάννη” το εβγάλαμε ….
isomething με μεγάλες οθόνες θα τρίζουν τα κόκαλα του jobs που δεν ήθελε μεγάλες οθόνες γιατί θα έριχναν της πωλήσεις από της ταμπλέτες της μήλοεταιρίας…

Nio

Ε δεν ειχε κ αδικο ο συγχωρεμενος.. Μεγαλος επιχειρηματιας.
Κατι ipad mini κ κατι ταμπλετακια μικροτερα των 8 ιντσων δεν θα ειχαν νοημα μετα. Ειδικα αυτα των 7 ιντσων αν αγορασεις ενα note 3 ειναι πραγματικα αχρηστα…..

SigmaKappa

Μαλλον εκει στην Apple ενημερωθηκαν οτι στο μελλον ο αντιχειρας του ανθρωπου θα μεγαλωσει..
https://www.youtube.com/watch?v=vSvSjT6zDhE&list=LLCsLn2ytXzANcTGo8tyguPA&feature=mh_lolz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.