Asus PadFone X, ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Τον Ιανουάριο η Asus ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το PadFone X χωρίς όμως να έχει δοθεί κάποια λεπτομέρεια για τα χαρακτηριστικά του. Η AT&T όμως δημοσιοποίησε τα πλήρη χαρακτηριστικά του. Το PadFone X χαρακτηρίστηκε από τον product marketing manager Ryan Lee ως μια από τις πιο καινοτόμες συσκευές της δεκαετίας και συνδυάζει smartphone και tablet μαζί.

Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.3GHz, 2GB RAM, 16Gb αποθηκευτικού χώρου (που θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης) αλλά και οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, 441PPI. Η εξωτερική κάμερα είναι 13 MP, η εσωτερική 2 MP ενώ θα υπάρχει και μια τρίτη front-facing κάμερα 1 MP στο PadFone docking station.

Η τεχνολογία της Asus επιτρέπει στο PadFone Χ να λειτουργεί ως smartphone ενώ όταν συνδέεται με το dock μετατρέπεται σε tablet. Διαθέτει επίσης 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, μπαταρία 2.300mah και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.4 KitKat.

Όταν το PadFone Χ συνδέεται με το Padfone station, θα διαθέτει οθόνη 9 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080, ενώ η μπαταρία του θα είναι 4990mAh.

Όσον αφορά στην τιμή και τη διαθεσιμότητα δεν έχει γίνει ακόμη κάποια ανακοίνωση.

, Asus PadFone X, ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manosssssssssssssssssssssssssssss

Πολυ ωραιο κινητο και η καινοτομα ιδεα με την μετατροπη τ σε ταμπλετ!

Χρηστος

Το πιο σημαντικό δε μας ειπαν τη τιμή…

Panagiotis GP

Ενδιαφέρον… η τιμούλα όμως;

Nikos

Αρκετά ενδιαφέρον!!

Kostas K.

Εξαιρετικη πρόταση για ακομη μια χρονιά απο την Asus αλλα η τιμη θα ειναι κλασσικά στα υψη και η διαθεσιμοτητα μηδαμινή όπως πάντα

Panos7GR

Μου αρέσει πολύ η ιδέα του Padfone. Σίγουρα είναι μια συσκευή που θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Ευκαιρία ίσως είναι το Padfone Mini…
Για το επερχόμενο Padfone X έχω να πω πως είναι τούμπανο βάσει specs. Έχει τα σωστά χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές, αλλά με χαλάει η εμφάνιση. Αν είναι όντως έτσι η εμφάνιση του Χ είναι ίδιο το περσινο μοντέλο Infinity, άρα δεν βλέπω πρόοδο σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς… Κρίμα γιατί η εμφάνιση είναι που θα εκτοξεύσει αυτή την υβριδική συσκευή σε πωλήσεις και φήμη. Το smartphone μόνο του είναι όμορφο, απλό, λιτό και σοβαρό. Η όλη συσκευή με χαλάει… :/ (Γούστα είναι αυτά…)

Υ.Γ.: Αν αληθεύει η χωρητικότητα της μπαταρίας του tablet station, μιλάμε για ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑ!!!! 4990mAh σε 9 ίντσες και μάλιστα που “ταΐζει” είναι μια οθόνη; Απίστευτο! Αν το σκεφτείς μπακαλιτσικα με 100% φόρτιση του tablet station, φορτίζεις το smartphone (στα Padfone ισχύει ήδη αυτό) που έχει μπαταρία 2300mAh δύο φορές στο 100% και σου περισσεύει κιόλας ενέργεια στο station… :Ο

Tony Cool

Η μόνη πρόταση που έχει να προσφέρει κάτι καινοτόμο, διαφορετικό και χρήσιμο. Μακάρι να πάρουν παράδειγμα και οι άλλες εταιρίες και να κινηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση, καθώς αν και η συσκευή της asus είναι εξαιρετική, δυστυχώς αντιμετωπιζει τα θεματακια που ανέφερε ο Kostas K.

Panos7GR

Tony Cool, συμφωνώ μαζί σου και μακάρι, αλλά μπααα… Οι άλλες εταιρίες δεν τις βλεπω να βγάζουν ποτέ παρόμοιες συσκευές. Προτιμούν την εύκολη λύση, φόρτωμα specs και λίγο βελτιωμένο σε εμφάνιση smartphone στα σημεία. Από την άλλη είμαστε και σε μια περίοδο που κι οι καταναλωτές βγάζουν χαρακες και μετράνε χιλιοστό χιλιοστό τα περιθώρια για να αποδεκτούν ένα κινητό ή να το απορρίψουν… Που καταντήσαμε! Τα περιθώρια να είναι ένα από τα σημαντικά specs που κοιτάμε… (Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω έναν εδώ μέσα να κράζει το tablet station που έχει μεγάλα περιθώρια και να βγάζει όλη την συσκευή μάπα λόγω αυτού)

dimpep

Panos 7GR +1

Έχει καταντήσει χαζομάρα αυτό με τα περιθώρια, αφήνοντας άλλα στοιχεία όπως η μπαταρία να περνούν απαρατήρητα

Αντώνης Μαρίνος

Η Asus είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει κάτι πραγματικά καινοτόμο εδώ και 2-3 χρόνια, με τα δύο form factors Transformer και Padfone. Όσο προχωράει και η τεχνολογία δίνει όλο και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις. Δική μου επιθυμία θα ήταν να προσέφερε και κάποια ενιαία πλατφόρμα (δηλαδή Transformer + Padfone), έτσι για να δούμε μια all-in-one πρόταση και πόσο θα με (μας) βόλευε…

Πάντως συνήθως η τιμή είναι αυτή που καθορίζει την επιτυχία μιας τέτοιας πρότασης, καθότι δεν είναι mainstream για να πεις ότι έχει έναν άλφα αριθμό πωλήσεων στο τσεπάκι….

Sofoklis

Το Βίντεο το αφήσανε ίδιο με το βίντεο του padfone 2…τα χαρακτιριστικά του μόνο στο χρονισμό του επεξεργαστή διαφέρουν σε σχέση με τον προκατοχό του και στην 1 ιντσα διαφορά με το tablet station, αν κ νομίζω οτί στο station έχουν γίνει οι περισσότερες αλλαγές. Εμφανισιακά σαν κινητό το padfone infinity είναι κλάσης ανώτερο, μιλάω γιατί το χω πιάσει στα χέρια μου κι έχει απιστευτη αισθηση κ πολυτέλειας κ ποιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό..γνώμη μου πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.