Asus Zenfone 3 & Zenfone 3 Delux: Renders δείχνουν το πιθανό design

Η Asus έχει νέα smartphones στα σκαριά, τα οποία είχαν περάσει από το GFXBench τον Ιανουάριο και αναμένεται να είναι δυο μοντέλα Asus Zenfone 3. Σήμερα εμφανίζονται renders με το πιθανό design των Asus Zenfone 3 και Asus Zenfone 3 Deluxe.

Ξεκινάμε με το Asus Zenfone 3, το οποίο έχει λεπτό μεταλλικό design, 2.5D glass, τετράγωνη κάμερα στην πλάτη που φαίνεται να προεξέχει με dual tone LED flash και laser auto focus. Επιπλέον, αναμένεται με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Από την άλλη, το Asus Zenfone 3 Deluxe είναι επίσης μεταλλικό, με το ίδιο οβάλ κεντρικό κουμπί όπως στο Samsung Galaxy S7. Και τα δυο Zenfones θα έχουν flash στην εμπρόσθια κάμερα και θύρα USB Type-C.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τα benchmarks, περιμένουμε στο Asus Zenfone 3 οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 650, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Η κάμερα θα είναι στα 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και θα τρέχει Android 6.0.

Το Asus Zenfone 3 Deluxe αναμένεται με μεγαλύτερη οθόνη στις 5.9 ίντσες και χαμηλότερη ανάλυση 720×1280 HD, επεξεργαστή Snapdragon και μνήμη RAM 3GB.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων smartphones αναμένεται στην Computex 2016, 31 Μαΐου με 4 Ιουνίου, μέχρι τότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τα χαρακτηριστικά και το design.

Asus Zenfone 3 Deluxe

asus zenfone 3, Asus Zenfone 3 & Zenfone 3 Delux: Renders δείχνουν το πιθανό design

Asus Zenfone 3

asus zenfone 3, Asus Zenfone 3 & Zenfone 3 Delux: Renders δείχνουν το πιθανό design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Ξεκινήστε μα λέτε ότι μοιάζει με samsung και με το iphone!

Solon

Μας τα χαλάει η Asus. Zenfone με επεξεργαστή Snapdragon; Που είναι οι νέοι Intel; To Zenfone 2 ήταν από τις καλύτερες συσκευές που δούλεψα ποτέ μου και αν είχε και data και στις δύο SIM δεν θα το πουλούσα ποτέ. Ελπίζω να διαψευστούν οι προβλέψεις. Καλός ο 650 αλλά ναυαρχίδα με δαύτον δε γίνετε. Ποιον πάει να συναγωνιστεί, την Xiaomi;

Ekimolaos

Το comment του Solon για την Xiaomi καλύτερα να μην σχολιαστεί!!

ΚωσταςD.

Γιατι δεν γινεται σολον? Μια ειναι ο 650! και απο εμφανιση αν ισχυει!! Αν το κοστολογισει και σωστα η ασους τοτε σουπερ!!! ντουπερ!! το κινητακι!!!

αφιερομενο!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1OgS0E1msOY

χαχαχαχαχαχα 😛

Γιάννης

Ωραιο κινητο το Samsung S6 , το επιβεβαιωνει και η Asus.

Solon

@Ekimolaos
Δεν είναι ότι δεν εκτιμώ την Xiaomi. Έχω δώσει ήδη 2 Redmi Note 3 σε φίλους που μου ζήτησαν το καλύτερο Value for Money κινητό και το έχω δουλέψει. Ωστόσο το Zenfone υποτίθεται ότι έπαιζε σε ποιο Premium κατηγορία και αν είχες δουλέψει το Zenfone 2 θα το ήξερες. Υπέροχο πραγματικά κινητό με επιδόσεις ναυαρχίδας στη μισή τιμή από Samsung Sony, LG και λοιπούς. 1 κλάση πάνω από τα Xiaomi και όπως σου είπα τα δούλεψα και τα δύο. Και ήταν ο επεξεργαστής Ιntel που έκανε την διαφορά παρά τα κάποια μικρά προβλήματα. Αν θέλω να πάω σε Snapdragon έχω δεκάδες επιλογές. Ο Intel ήταν αυτός που έκανε την διαφορά και δημιούργησε το μεγάλο ρεύμα του Zenfone 2. Ήταν σαν σήμα κατατεθέν του Zenfone. Τώρα με τον 650 αλλάζει αυτό το status. Και αν δεν δώσει κάτι άλλο που να κάνει την διαφορά τότε δύσκολα θα επαναλάβει την επιτυχία του Zenfone 2.

@ΚώσταςD Γέλιο το βιντεάκι αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Εγώ πρώτη φορά το βλέπω. Για να το ξέρεις εσύ….

Billys

Μα ειναι δυνατον zenfone 2 να εχει 4gb ram και στο zenfone 3 να βαζει 3gb ram? Εκτος και αν το θεωρει αυτο το μοντελο μια κατηγοριο πιο κατω απο το zefone 2 ? Τι να πω… Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο…Οσο αφορα το σχεδιο του μοιαζει με samsung χαχαχαχααχα η αληθεια να λεγεται…;) Αλλα φαινεται πιο premium… By the way κατοχος zenfone 2 ειμαι και το μονο που με χαλαει ειναι η μπαταρια του ολα τα αλλα ειναι super 😉

vasilist

Και εγώ το zenfone 2 έχω και όντως πετάει, τώρα δεν νομίζω πως μιλάμε για ναυαρχίδα γιατί αν το βγάλει αυτό για ναυαρχίδα τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που έχει το 2 με 4gb ram να πάει στο 3, ο Intel πετάει σε απόδοση και σαν τηλέφωνο είναι ότι πιο σταθερό και γρήγορο είχα τα τελευταία χρόνια.

ΚωσταςD.

Για να γελασουμε το εβαλα το βιντεακι 😀 Οποτε βλεπω το ονομα σολον παντα αυτο μου ερχεται στο μυαλο… χαχαχαχαχα!! οποιος εβλεπε αμαν ξερει!!

Ο 650 ειναι μια “χαρα” ηθελα να γραψω αλλα καπου ξεφυγε απο την ταχυτητα που εγραφα… τελος παντων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.