Asus ZenFone 4 Pro: Αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

asus zenfone pro 4 αναβάθμιση android 8 oreo, Asus ZenFone 4 Pro: Αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo

Μπορεί η ASUS να παρουσίασε τα ZenFone 5 Lite, ZenFone 5 και ZenFone 5Z στην MWC 2018, αλλά φαίνεται πως δεν ξεχνάει τα προηγούμενα μοντέλα της μιας και το ZenFone 4 Pro ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 8.0 Oreo.

Πριν ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά που φέρνει η αναβάθμιση αυτή, θα ήταν καλό να αναφέρουμε ότι το Asus ZenFone 4 Pro διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσων ανάλυσης Full HD, ενώ διαθέτει τον Snapdragon 835, χρονισμένο στα 2.35GHz, και μαζί με τα 6GB μνήμης RAM συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Επίσης στη συσκευή θα βρούμε διπλή κάμερα με φακούς 12MP και 16MP αλλά και εμπρόσθια κάμερα στα 8MP αλλά και μπαταρία στα 3600mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Αναφορικά με το τι νέο “φέρνει” η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo, έχουμε τη βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας άρα και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας καθώς επίσης και αλλαγές στο σχεδιασμό του περιβάλλοντος εργασίας. Επίσης, η συσκευή πλέον θα υποστηρίζει τη λειτουργία Picture-in-Picture με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί ένα video σε ξεχωριστό παράθυρο το οποίο θα μπορεί να μετακινεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μετακινείται στα μενού, τις εφαρμογές και να περιηγείται στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα σε άλλα νέα στοιχεία, υπάρχει η δυνατότητα έξυπνης επιλογής και αυτόματης συμπλήρωσης κειμένου, Android Instant Apps αλλά και ένα ανανεωμένο σετ με εικονίδια emoji. H αναβάθμιση μπορεί να γίνει OTA (Over The Air) μέσα από το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.