ASUS ZenFone 5 Lite: Με 4 κάμερες και 6’’ FHD 18:9 οθόνη [MWC 2018]

ASUS ZenFone 5 Lite, ASUS ZenFone 5 Lite: Με 4 κάμερες και 6’’ FHD 18:9 οθόνη [MWC 2018]

Στα πλαίσια του Mobile World Congress 2018 η ASUS παρουσίασε και το «μικρότερο» μέλος της οικογένειας ZenFone 5, το ASUS ZenFone 5 Lite, ένα πιο νεανικό θα μπορούσαε να πούμε smartphone σε λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα, με έμφαση -που αλλού;- στη φωτογραφία.

Το ASUS ZenFone 5 Lite είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα φακών ευρείας γωνίας, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Συγκεκριμένα, στην πρόσθια όψη της συσκευής εδρεύει ένας 20άρης αισθητήρας IMX376 από τη Sony, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε κάμερα ανάλυσης 16MP. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζονται από δεύτερο φακό ευρείας γωνίας 120°.

Το νέο μοντέλο ενσωματώνει 6 ιντσών Full HD+ IPS οθόνη με 18:9 aspect ratio και ultraslim bezels. Η εκμετάλλευση κάθε σχεδόν πτυχής της πρόσθιας όψη από την οθόνη συγκρίνει την lite έκδοση της ZenFone σειράς σε τάξεις μεγέθους με μία compact συσκευή 5,5 ιντσών.

ASUS ZenFone 5 Lite, ASUS ZenFone 5 Lite: Με 4 κάμερες και 6’’ FHD 18:9 οθόνη [MWC 2018]

Στο εσωτερικό του «βενιαμίν» ZenFone 5 «κρύβεται» επεξεργαστής Snapdragon 630 ή Snapdragon 630 ανάλογα την έκδοση. Επίσης, διαθέτει υποδοχές τόσο για δύο κάρτες SIM όσο και microSD, καθώς επίσης και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

Πληροφορίες για την τιμή του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-DOHA

€ 249 ΟΡΟΦΗ……και ισως πολλα λεω

ironman mark 44

η asus κατασκευαζει εξαιρετικα κινητα/ταμπλετ, κριμα που σπανια τα βλεπουμε στις μεγαλες αλυσιδες εδω στην ελλαδα.ο γιος μου (12 ετων) εχει ενα ταμπλετ (2 χρονια και βαλε…) και ενα κινητο asus (1 χρονο και κατι) και πανε σφαιρα με αναβαθμισεις σε nougat. το ui ειναι ανετο και βολικο με πολλες παραμετρους. μακαρι να τα δουμε ελλαδα (asus zenfone 5z/5/5 lite)….

Kos

@Kostas-DOHA…
Σωστά γιατί πώς αλλιώς θα συναγωνιστείς ας πούμε την… “Samsung” που σε αυτά τα λεφτά προσφέρει τα πάντα !!!

ironman mark 44

τα “j, a” της samsung σε σχεση με αυτα που προσφερουν ειναι πανακριβα και μετα δεν αναβαθμιζονται….. υπαρχουν πολυ καλυτερα μοντελα σε αυτες τις κατηγοριες και φθηνοτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.