Asus ZenFone 6, ZenFone 5 and ZenFone 4 έρχονται τον Απρίλιο

Η Asus φαίνεται πως είναι πια έτοιμη να κυκλοφορήσει επίσημα- τουλάχιστον στην Κίνα- τα ZenFone 6, ZenFone 5 και ZenFone 4 στις 11 Απριλίου. Τα νέα κινητά της θα έχουν Android 4.3 Jelly Bean ενώ το update του KitKat 4.4 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2014.

Τη μεγαλύτερη οθόνη θα έχει το ZenFone 6, 6-ιντσών με 720 x 1280 pixels. Διαθέτει 13MP εξωτερική κάμερα και 2MP μπροστινή κάμερα. Dual-core επεξεργαστή στα 2GHz Intel Atom Z2580, 1GB RAM, 8GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη και μεγάλη μπαταρία 3,300 mAh. Η τιμή του θα είναι στα $200.

Το ZenFone 5 έχει 5-ιντσών 720p οθόνη. Έχει dual-core 2GHz Intel Atom Z2580 επεξεργαστή, 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη. Η πίσω κάμερα του είναι 8MP και η μπαταρία 2,110 mAh. Κοστίζει $150, δηλαδή $50 λιγότερα από το ZenFone 6.

Το ZenFone 4 είναι το μικρότερο απ’ όλα, με 4-ιντσών WVGA οθόνη, 5MP εξωτερική κάμερα, dual-core 1.2GHz Intel Atom Z2520 επεξεργαστή, 1GB RAM, μόνο 4GB εσωτερική μνήμη και 1,200 mAh μπαταρία. Η τιμή του θα είναι γύρω στα $100.

, Asus ZenFone 6, ZenFone 5 and ZenFone 4 έρχονται τον Απρίλιο

, Asus ZenFone 6, ZenFone 5 and ZenFone 4 έρχονται τον Απρίλιο

, Asus ZenFone 6, ZenFone 5 and ZenFone 4 έρχονται τον Απρίλιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akn

το κινητο πεθαινει απο bezel

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Τσάμπα η παρουσίαση εάν δεν έρθουν από τα μέρη μας!

Darth

Asus BezelPhone 6

Costas

Μόλις διάβασα το άρθρο νόμιζα πως έγραφε zerphone και έλιωσα στο γέλιο. Οι τιμές που έρχονται είναι χώμα, ιδιαίτερα το 5 ιντσών. Ο επεξεργαστής που φοράνε δεν είναι καθόλου ενεργοβορος και η 2χιλιαρη μπαταρία θα βγάζει άνετα 2 μέρες, όπως και το πολύ γνωστό σε όλους φθηνό και καλό ZTE geek. Από design όμως είναι όλα τα λεφτά!

vagelis

ο ζερβουδακης μας εχει καταστρεψει τα asus…δε θα το διαβασω ποτε zenphone.

arg

Σωστός ο costas και εγώ νόμιζα zerphone.
Αυτα με την καλύτερη αφή που δέν πρόκειται να βρείτε παρόμοια αλλού !!!

Panos7GR

Φέτος έλεγα αν πάω σε νέα συσκευή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από Κινέζο, Xiaom, OPPO ή Meizu καθώς τα θεωρώ πολύ value for money. Αλλά… Τελικα το ZenPhone 5 το βλέπω με άλλο μάτι τώρα. Νομίζω η καλύτερη πρόταση στα 5ιντσα! Μακάρι να έρθει Ελλάδα και με ίδιου βεληνεκούς τιμή και μιλάμε για την απόλυτη value for money πρόταση!!!

Έλεγα πως αν πάω σε ASUS θα είναι Padfone και ειδικά τώρα που βγάλανε Padfone Mini με 250$ (tablet & smartphone) θα ήταν ότι έπρεπε. Αλλά μια βλέπω επεξεργαστή Intel Atom (που είναι μια χαρά) χωρίς LED flash και μια βλέπω πάλι Padfone Mini αλλά με Snapdragon με LED flash… Με έχει μπερδέψει η ASUS. :/

Αρης

Ελεος πια με το θεμα των bezel. Παρτε LG αμα δεν σας αρεσει: G2 G flex G2 Pro οριστε σας εδωσα ηδη 3 επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.