ASUS ZenFone Live L1: Με Android Go, 18:9 οθόνη, SD 425 SoC και 3000mAh μπαταρία

ZenFone Live L1, ASUS ZenFone Live L1: Με Android Go, 18:9 οθόνη, SD 425 SoC και 3000mAh μπαταρία

Το Android Go αποτέλεσε μία έξυπνη κίνηση από πλευράς Google στον τομέα του λειτουργικού με σκοπό να δώσει νέα “πνοή” σε συσκευές με χαμηλή RAM και γενικά enty-level χαρακτηριστικά, την οποία βλέπουμε σταδιακά να υιοθετούν ως λύση όλο και περισσότεροι κατασκευαστές. Η ASUS είναι η νέα εταιρεία που ανακοίνωσε το πρώτο Android Go μοντέλο της, ZenFone Live L1.

To νέο μοντέλο ανακοινώθηκε επίσημα στην Ινδονησία και σύμφωνα με την εταιρεία θα λανσαριστεί και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία αξιοπρεπή συσκευή πολύ πάνω από το μέσο όρο εξοπλισμένη με 5,5 ιντσών IPS οθόνη, HD+ (1440 x 720 pixels) ανάλυσης και αναλογίας 18:9.

Το entry-level smartphone ενσωματώνει 13 megapixel κύρια κάμερα με λειτουργία PDAF και LED flash στην πίσω όψη, δεύτερη κάμερα ανάλυσης 5 megapixel για selfie λήψεις μπροστά, καθώς και λειτουργία ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου!

Επίσης, η ταιβανέζικη συσκευή τροφοδοτείται από 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 425 SoC με τέσσερις πυρήνες και Adreno 308 GPU, 16GB αποθηκευτικού χώρου και 1GB ή 2GB RAM. Η έκδοση με το 1GB RAM είναι αυτή που θα «τρέχει» λειτουργικό Android Go. Αντιθέτως, το μοντέλο με τα 2GB RAM θα έρχεται με Android 8.1 Oreo out of the box.

ZenFone Live L1, ASUS ZenFone Live L1: Με Android Go, 18:9 οθόνη, SD 425 SoC και 3000mAh μπαταρία

Τέλος, το entry-level πλην τίμιο smartphone είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 3000, dual-SIM υποστήριξη και LTE τεχνολογία. Επίσης, διαθέτει τρίτη υποδοχή που μπορεί να επεκτείνει την εσωτερική μνήμη του έως τα 2TB.

Το ASUS ZenFone Live L1 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα Μαΐου. Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στα 100 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.