Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής έκδοσης της Android Go συσκευής της Samsung

Samsung, Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής έκδοσης της Android Go συσκευής της Samsung

Πριν από μερικές μόνο ημέρες, είχε γίνει γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει πυρετωδώς, την πρώτη Android Go συσκευή της. Σήμερα, μέσω ενός νέου leak, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής.

Πιο συγκεκριμένα  η νέα συσκευή, η οποία διαθέτει την κωδική ονομασία SM-J260 θα προσφέρει 1GB RAM και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7570, που μάλλον θα αποτελεί μια τροποποιημένη έκδοση, σχεδιασμένη να τρέχει σε συσκευές Android Go. Μέσω του νέου leak, επιβεβαιώνεται ότι θα περιλαμβάνει 16GB storage, ενώ όσον αφορά το σύστημα της κάμερας, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια κάμερα των 8MP στο πίσω μέρος και άλλη μια των 5MP μπροστά. Το smartphone θα περιλαμβάνει AMOLED οθόνη των 5 ιντσών, ενώ τέλος θα εξοπλίζεται με 2.600mAh μπαταρία και Android 8.1 Oreo. Φαίνεται, ότι αυτά τα χαρακτηριστικά, ανήκουν στην έκδοση SM-J260F της συσκευής, δηλαδή εκείνης που θα προορίζεται για την αγορά της Ευρώπης.

Δηλαδή, σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones της Samsung, τα οποία εξοπλίζονται με το Samsung Experience UI, η εν λόγω συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της με μια έκδοση stock Android 8.1 Oreo. Κάτι τέτοιο, ίσως σημαίνει σημαντικές βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις και ίσως ανοίξει το δρόμο για περισσότερα Android smartphones από την Samsung που θα περιλαμβάνουν stock Android.

Samsung, Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής έκδοσης της Android Go συσκευής της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-DOHA

max €100 στην ελλαδα με φορους και ολα…..ΟΡΟΦΗ ΟΜΩΣ…..να το κανουμε δωρο στους γονεις μας για να ξεμπερδευουμε με μεταφορες επαφων και αλλα ωραια καθε φορα που αλλαζουν τα ”καπακωτα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.