Αυτά είναι τα νέα Surface προϊόντα της Microsoft με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά

νέα surface προϊόντα microsoft αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, Αυτά είναι τα νέα Surface προϊόντα της Microsoft με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά

Η Microsoft παρουσίασε σε είδικό event έναν αριθμό από νέα Surface προϊόντα με αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, με τα Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 και τα Surface Headphones να μοιάζουν πολλά υποσχόμενα αναφορικά με τις επιδόσεις τους.

Surface Pro 6

Το Surface Pro 6 διαθέτει τον τελευταίο τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή όγδοης γενιάς, βελτιωμένη ψύξη και ταχύτητες κατά 67% βελτιωμένες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Βελτιώσεις όμως υπάρχουν και στην αυτονομία τους, με τη μπαταρία να έχει διάρκεια ζωής 13.5 ώρες και τη συσκευή να ζυγίζει 770 γραμμάρια.

Είναι εφοδιασμένο με οθόνη 12.3 ιντσών, μνήμη RAM που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 16GB και SSD δίσκο μέχρι 1TB. Αλλαγές στην εμφάνιση δεν έχουν γίνει και η θύρα USB-C συνεχίζει να απουσιάζει. Το Surface Pro 6 με τον επεξεργαστή Core i5 σα βασική έκδοση, θα είναι διαθέσιμο με τιμή που ξεκινάει από τα 899 δολάρια.

Surface Laptop 2

Το Surface Laptop 2 αναμένεται να είναι 85% πιο γρήγορο από το αρχικό μοντέλό μιας και θα είναι εφοδιασμένο με τον όγδοης γενιάς επεξεργαστή Intel, ενώ η οθόνη του θα είναι η πιο λεπτή LCD που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε laptop. Το υπόλοιπο hardware δεν έχει αλλάξει, USB-C θύρα δεν υπάρχει και η οθόνη είναι τεχνολογίας PixelSense και έχει μέγεθος 13.5 ίντσες, με την αντίθεση να είναι 1500:1.

Η μπαταρία, σύμφωνα με τη Microsoft, έχει αυτονομία 14.5 ωρών, το νέο πληκτρολόγιο θα είναι ακόμα πιο αθόρυβο κατά τη χρήση του, με την τιμή του νέου φορητού να ξεκινάει από τα 999 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου.

Surface Studio 2

Το Surface Studio 2 είναι εμφανισιακά σχεδόν ίδιο με το πρώτο Surface Studio αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο. Διαθέτει οθόνη 38% πιο φωτεινή από την προηγούμενη και έχει 22% περισσότερο contrast, ενώ υποστηρίζει την DCI-P3 κλίμακα χρωμάτων που χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις με ανάλυση 4K.

Όσον αφορά τον τομέα των γραφικών, το Studio 2 είναι εξοπλισμένο με τη νέας γενιάς Pascal graphics από την Nvidia, αντί μιας RTX GPU, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης μιας και ο υβριδικός δίσκος καταργήθηκε και στη θέση του βρίσκεται ένας SSD με χωρητικότητα 2TB.

Το νέο Surface Studio 2 θα κυκλοφορήσει με τιμή στα 3499 δολάρια και τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Surface Headphones

Η Microsoft δεν αποκάλυψε μόνο τους νέους υπολογιστές της αλλά και τα νέα ασύρματα ακουστικά, Surface Headphones, τα οποία συνδέονται μέσω Bluetooth και διαθέτουν ρυθμιζόμενο από το χρήστη noise cancelation μέχρι 13 επίπεδα αλλά και ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Cortana. Είναι εξοπλισμένα με 4 beam forming και 4 active noise cancelling μικρόφωνα και θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο 2018 με τιμή 350 δολάρια.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stefanos

Καλησπερα,
γνωριζει κάποιος αν το νεο surface pro 6 υποστηρίζει LTE???
Στο official site της Microsoft οταν κανεις compare τις surface συσκευες , σου δειχνει οτι υποστιριζει.

Δεινόσαυρος

Άμα δεν έχει type C είναι για κλάματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.