BlackBerry BBM, Προεγκατεστημένη η εφαρμογή στα κινητά της LG

Η δημοφιλής εφαρμογή instant messaging της BlackBerry, BBM, θα βρίσκεται από εδώ και πέρα προεγκατεστημένη στα smartphones της LG. Ο Καναδός κατασκευαστής smartphones ήρθε σε συμφωνία με την LG και έτσι η εφαρμογή θα βρίσκεται στα νέα smartphone της Κορεάτικης εταιρείας. Το LG G Pro Lite θα είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει προεγκατεστημένη την εφαρμογή.

Αν μοιάζει με έκπληξη, τότε να αναφέρουμε ότι στις περιοχές που προσφέρεται το LG G Pro Lite, η εφαρμογή της BlackBerry είναι εξίσουν δημοφιλής. Οι περιοχές είναι οι Νότια Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Ινδία αλλά και άλλες στην Μέση Ανατολή και στην Ασία.

Από την ώρα που η εφαρμογή BBM έγινε διαθέσιμη σε Android και iOS αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, με 20 εκατομμύρια συνδρομητές από την πρώτη εβδομάδα της διάθεσής της.

BlackBerry BBM LG, BlackBerry BBM, Προεγκατεστημένη η εφαρμογή στα κινητά της LG

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zόρζ

Χμμ…what a deal..
τι μπορεί να τρέχει πάλι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.