Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για εσάς; [poll]

Αφορμή για αυτό εδώ το poll είναι τα σχόλια που διαβάζουμε στις συζητήσεις στο Techblog σχετικά με τα νέα μοντέλα smartphones Samsung Galaxy S5 και Sony Xperia Z2 αλλά και το HTC One (M8) 2014 που σχεδόν γνωρίζουμε τα πάντα για αυτό. Επίσης για την προσμονή για το LG G3 αλλά και την πτώση της τιμής σε Galaxy S4, Xperia Z1 και HTC One (2013) όταν κυκλοφορήσουν τα καινούργια.

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και επιλέξτε με ποιο είστε αποφασιμένοι να παραμείνετε ή ποιο θα θέλατε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα smartphones από τους συγκεκριμένους κατασκευαστές αλλά και άλλους, όμως σε αυτό εδώ το poll θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα “αφεντικά”.

Ψηφίστε στο νέο poll του Techblog και αφήστε ένα σχόλιο δικαιολογώντας την ψήφο σας.

Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για εσάς, Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για εσάς; [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

121 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παυλος

Iphone 5s. Ασχετα απο specs κλπ λογω υποστηριξης των προιοντων της απο την εταιρια

dimpep

Sony Xperia Z2. Υπέροχος σχεδιασμός, καλη ποιότητα κατασκευής και αξιόλογα specs. Το μόνο που μπορεί να χτυπήσει iPhone 5s ευθέως

Tom

Καλυτερο phablet: Samsung Galaxy Note 3
Καλυτερο smartphone: Sony Xperia Z2
Best value for money: LG G2

Giorgos

το καλυτερο smartphone ειναι αυτο που δουλευει σαν phone αρχικα!!!! και μετα όσα περισσοτερα κανει τοσο το καλυτερο!!! δλδ δυστηχως iphone 5s!

Δημήτρης

Μόνο και μόνο ότι γίνεται σύγκριση μοντέλων που το ένα αντικαθιστά το άλλο (S5-S4, ONE -M8, Z1-Z2) καθώς και μοντέλων διαφορετικών γεννιών , αυτόματα ακυρώνει την όποια σύγκριση με βάση Specs και τεχνολογία.

jonjon

Κάτοχος note2 , μ’αρέσει το 5s άλλα πανάκριβο για τα δικά μου γούστα , το note 3 Ίσως να είναι το καλύτερο τηλέφωνο του 13 αλλά η μετάβαση σε αυτο από το 2 δεν αξίζει για εμένα. Θα ψηφίσω s5 γιατί νομίζω ότι είναι το πιο ώριμο της σειράς galaxy.

alexandros

Όμορφο το LG G2 ειδικά για τα λεφτά του ! Εγώ θα επέλεγα το Nokia Lumia 1020 αν υπήρχε λόγο κάμερας και here apps αρα θα ψηφίσω το Nokia Lumia 1520 🙂

KostasB

Από τα καινούρια θα ήθελα το xperia z2 αλλά προς το παρόν θα μείνω με το s4.

greg

Lg g2 για την οθονη,καμερα,επεξεργαστη,ταχυτητα,ομορφια και τελος χαμηλου κοστους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . Σ

Καλυτερο smartphone: oppo find 7

jo

@Tom +1

Solon

Για μένα το καινούριο μου S4 9506 με τον Snapdragon 800. Κορυφαίες επιδόσεις, πολύ καλή Amoled οθόνη, απίστευτη κάμερα, κάρτα microSD 64gb και το βασικότερο: μέγεθος ακριβώς στο όριο.
Ένα εκατοστό παραπάνω και θα εξείχε από τις τσέπες του πουκαμίσου μου!

Μιχάλης Φ.

Με βαση τα χαρακτηριστικα το Xperia Z2, αλλα για να εχει καποιος πληρη αποψη θα επρεπε να δουλεψει το καθενα ξεχωριστα για να βγαλει ασφαλες συμπερασμα!

Alex

Z2…Z2…Z2…
Για έμενα βασικό σε ακριβό smartphone η αντοχή
Αν και έχει ακόμα το θέμα με τα bezel η SONY έχει καλά χαρακτηριστικά για κινητό(και δεν εννοω για προγράμματα s-health η heartbeat αυτά να βρίσκεις και στο google play) σε σύγκριση με άλλα top smartphone του 2014…

Dimitrinho

iphone 5s γιατι οτι και να πεις για αυτην την κινηταρα ειναι λιγο

Lazaros

LG G2 : κάνει ότι και όλα τα υπόλοιπα, έχει μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερο (!!!) μέγεθος, τεράστια μπαταρία, και μισή τιμή από όλα τα άλλα!!!

Thodoris

Ποσο σοβαρο θεωρειται ενα Poll οταν λαμπει δια της απουσιας του το Nexus 5 και συμμετεχουν συσκευες που δεν εχουμε δει οπως το νεο HTC One, το Samsung Galaxy S5 ή το LG G Pro 2;

Περαστε το, την αληθεια λεω…

Αντώνης Μαρίνος

Προφανώς ψήφισα G2, αφού κατέληξα σε αυτό μετά από σκέψη και αφού αποφάσισα ότι είναι το καλύτερο, πήγα και το πήρα. Ακόμα και σήμερα, παραμένει κορυφαίο σε πολλά στοιχεία του, ενώ έχει μείνει πίσω μόνο από πλευράς SoC (και αυτό λογικό). Κανένα από τα καινούρια δεν μου λέει τίποτα, ούτε καν προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο. Άρα περιμένω να δω το G3, αλλιώς θεωρώ ότι και όλο το 2014 θα μείνω με το G2 😉

ilias

Εχω το note2. Fetos θα ηθελα ενα τηλεφωνο αδιαβροχο οπως z2 ή s5 αναμεσα σε αυτα τα 2 διαλεγω s5 διοτι δε με ενδιαφερουν premium χαρακτηριστικα και ειναι και ελαχιστα ποιο προχορημενο απο τη σειρα galaxy s σε σχεση με τα xperia z

forneverarrow

Galaxy S4. Αυτό έχω, αυτό εμπιστεύομαι! Αν ήταν και πιο συνεπής η Samsung με τα updates της θα ήμουν πανευτυχής. Τόσο δύσκολο είναι να δώσεις 4.4.2 σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα? Η Apple πως το κάνει και μάλιστα για όλες τις συσκευές της ταυτόχρονα?

andrew

samsung galaxy s4 s5 να θυμησω μονο οτι στα forum το g2 εχει κραχτει για το software του εντομεταξη το note 3 δεν το εχει ξεπερασει κανεις μεχρι τωρα η σαμυ κραταει ψηλα ολοι οι αλλοι ερχοντε δευτεροι

Μιχάλης

Που είναι το oppo find 7 ? Τέλος πάντων εγώ εβαλα το note 3 γιατι είναι απο τα μόνα που με εντυπωσίασαν πολύ

Άγγελος

Το μόνο κινητό του 13 που παλεύει τα φετινά ειναι το g2 … Η ερώτηση ειναι που βρίσκεται το nexus 4 στο poll ? για εμένα το g2 ειναι το πιο αξιόλογο διότι παρότι παλαιότερο μοντέλο αντέχει στον ανταγωνισμό. Το s4 ειναι παντόφλα όπως και το one 2014 . Όχι οτι το g2 δεν ειναι αλλά τουλάχιστον σε μικρότερο μέγεθος δίνει μεγαλύτερη οθόνη. Για το z2 δεν συζητάμε καν λόγω μεγέθους όπως και το note 3 . To iphone ειναι κατηγορία μόνο του.

Κράτος

Ζ2 εννοείται για πολλούς πολλούς λόγους…!! και ο πιο σημαντικός.. Αυτά τα bezel της τα λατρεύω!!!!! 🙂 (κάτοχος Ζ1)

Panos

Nexus 5. Σε λιγο καιρό λογικά το Oppo 7.

dimitris

Πραγματι…τα κινητα της sony εχουν τα μικροτερα bezel και ειναι και χωρις καθολου ελαττωματα…….. :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ

Αλεξανδρος

Τα λόγια είναι περιττά…. Το βραβείο καλύτερου smartphone 2013 το έχει πάρει το HTC one..

RigoMS

Lumia 1520…ολα τα αλλα είναι να έχουν τα παιδιά να παίζουν…

basilis

πολυ καλο το g2 πραγματικα (κατοχος) ! τωρα η sony κατι κανει με το z2 αλλα αυτα τ bezel της αεροπλανο προσγειωνεται επισης εχουν μικρο ελατωματα οπως λεει και ενας φιλος ποιο πανω ! αναμονη μεχρι το g3

Johnny

SONY XPERIA Z2 γιατί λετρεύω τον σχεδιασμό και το ui της sony.Συν το ότι (επιτέλους!) έχει μια υπέροχη οθόνη και είναι εξοπλισμένο με ότι καλύτερο κυκλοφόρει αυτή τη στιμγή (snapdragon 801, 3 GB RAM,20.7 MP κάμερα με όλα τα καλούδια κτλ)
Δεύτερο το LG G2 και τρίτο το Nokia Lumia 1520

Αλέξανδρος

LG G2, η μοναδικη αγορα smartphone, απο την οποια εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Top χαρακτηριστικα, απιστευτη μπαταρια & διαχειριση ενεργειας, πρωτοποριακα τα πισω πληκτρα, συνολικα value for money!!!

True

Lg G2 γιατι ειναι κινηταρα και το πιο ομορφο!..Μετα απο αυτο θα διαλγεγα το Ζ2.

Γιωργος

Αν και λιγο μεγαλο σαν μεγεθος για τηλεφωνο…..note 3! Ειχα iphone 5 πριν( ποτε ξανα apple), εχω δοκιμασει και αλλα smartphone στο παρελθον οπως s3,xperia z, htc one, το note ειναι το κατι αλλο. Ολα τα αλλα μπροστα του ειναι….
Αν δεν το εχεις χρησιμοποιηση για λιγο, δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα με τα αλλα. Αν το εχεις ομως, δεν το αλλαζεις με κανενα:)

kwstas

G2

tolis

Lg g2 για πολλους λογους…μπαταταρια οθονη τιμη μπεζελς οτι καλυτερο βγηκε το 2013!!!

Drake

Z1 compact (που φυσικά και δεν υπάρχει στο poll!) επειδή δεν θέλουμε όλοι παντόφλες!!!
Και όπως λέει και ο Αλέξανδρος πιο πάνω, μεταξύ των υποψήφιων του poll, τα λόγια είναι περιττά…. Το βραβείο καλύτερου smartphone 2013 το έχει πάρει το HTC one! Μετά iPhone5s λόγω μεγέθους και ποιότητας κατασκευής-λειτουργικού!

arg

Motorola Moto G γιατί απλά μέχρι εκεί φτάνουν τα λεφτά μου…

Καλημέρα

Αντρέας

LG G2 ( Πρώην κάτοχος s3, s4 ) πριν από το G2 δεν εκτιμούσα την Lg ιδιαίτερα για τα smartphone τις. Με το G2 έκανε την διάφορα 5.2 οθόνη με μηδαμινά benzel ,φαίνεται πιο μικρο διπλά σε κινητά που έχουν 5 οθόνη, Μπαταριαραα φοβερή μου βγάζει 2 μέρες φουλ χρήση ( με την ίδια χρήση έκανα στο s4 μου έβγαζε 10 ώρες) το κινητό ρολαρι απίστευτα πετάει, έχει και τα αρνητικά του π.χ μη επέκταση μνήμης sd , σε ένα άλλο τομέα που πρέπει η lg να κάνει την διαφορά σε σχέση με παλιότερα μοντέλα τις, είναι με τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Θα πάρει την 4,4,2 ελπίζω να συνεχίσει αναβαθμίσεις. έτσι θα κρατήσει και κόσμο και θα αλλάξει το αρνητικό όνομα που έχει στον συγκεκριμένο τομέα.

mpakas

μου βάλατε 10 android phone και ένα wp και ένα ios έλεος….
και σοβαρά καλύτερα smart phone αυτήν τη στιγμή στην αγορά είναι το note 3 iphone 5s και lumia 1520 ποιο lg…!

xristos p

LG G2!!!!!!!!!!!!!

Denis

Το δημοψήφισμα μπάζει.
Ψηφίζω iPhone 5s αλλα θα έπρεπε αντικειμενικά να υπάρχουν κ αλλα κινητά κ όχι όσα τελείως μπακαλίστικα θυμήθηκε ο δημιουργός τελευταία στιγμή

panos

xperia z2 αδιαβροχο,φοβερη καμερα και λιγα λεω!!

Spiros

Που είναι το Nexus 5; Οέο;;;

kVel

iPhone γιατί απλά το 4άρι που έχω δουλεύει ακόμα καλά, ενώ έχουν περάσει απο τα χέρια 3 android (xperia x10, T και GS3) τα οποία δεν άντεξαν και πολύ, και γενικά το iOS προσωπικά μου φαίνεται πιο αξιόπιστο. Πάντα με βάση την προσωπική μου εμπειρία και για αυτά που θέλω να κάνω με ένα smartphone

sosimple

Τα 4 πρωτα στη λιστα, με διαφορα μαλιστα απο τα υπολοιπα, δεν ειναι τυχαια εκει..
Το nexus 5 οντως ,απλα ξεχαστηκε. Θα ηταν σε καλη σειρα αν ειχε μπει..
Στο γκαλοπ ομως ψηφιζουν αυτοι που τουλαχιστον διαβαζουν και λιγο πριν αγορασουν. Η αγορα βγαζει και αλλα πρωτα.

Enki

samsung galaxy s4 lte-a E330s (i9506) Το καλυτερο κινητο στον κοσμο αυτην την στιγμη με διαφορα!!!

Γιάννης

LG G2 Κινηταρα

JohnWave

Δεν άλλαξε η γνώμη μου με την έλευση των νέων ναυαρχίδων. Ψηφίζω ξανά LG G2. O 11λογος : 1) Εμπιστεύομαι τις rom της LG. Χίλιες φορές να έχω απροβλημάτιστη rom παρά να έχω άχρηστα προβληματικά updates. 2) Θαυμάζω τη φοβερή δουλειά που έγινε στα bezels και την οθόνη. H Samsung έμεινε στα ίδια, ενώ οι HTC και Sony δεν έκαναν τίποτα σε αυτόν τον τομέα που δεν επηρεάζει μόνο την αισθητική αλλά και την ευκολία χρήσης του κινητού. 3) Δεν έχει καμία διαφορά στην πράξη ο επεξεργαστής του σε σχέση με τους επεξεργαστές των νέων μοντέλων των άλλων εταιριών. 4) Έχει την καλύτερη μπαταρία όλων. 5) Έχει άψογη κάμερα και δεν με απασχολεί το αν αυτή του Ζ2 είναι ακόμα καλύτερη. 6) Είχε την πιο τίμια τιμολόγηση όταν πρωτοκυκλοφόρησε χωρίς να κοροϊδεύει τον κόσμο. 7) Δεν αγοράζω κινητά με ύψος μεγαλύτερο από αυτό του G2 καθώς δεν με βολεύουν στη χρήση με το ένα χέρι. 8) Δεν με ενδιαφέρουν γελοίες καινοτομίες όπως η μέτρηση παλμών του S5. 9) Δεν έχω ως κύριο κριτήριο τον ήχο( βλ.ΗΤC One ) 10) Δεν μπορώ με τίποτα να γυρίσω πίσω σε κινητά με οθόνες 4άρων ή 4.3 ιντσών ( πχ iphone ) 11) Δεν… Συνέχεια »

antteas

Ζ2

chris

S4 Φυσικά

Παρακαλώ πολύ να μην ψηφίσουν αυτοί που δεν έχουν κάποιο από τα παραπάνω κινητά…γιατί δεν ξέρουν ποιο είναι καλύτερο
thanks.

Γιάννης

ήμουν ανάμεσα σε G2 και Z2 θα πω όμως Z2 είναι πιο καινούργιο 4κ βίντεο, πολύ όμορφο εξωτερικά, κακά bezel όμως δυστυχώς,καλύτερη κάμερα και επεξεργαστεί.

tiamat

κωστα ,βγαινει σε λιγακι το oppo. δεν ημουν φαν ποτε της συγκεκριμενης εταιρειας και κινας γενικα αλλα απο τις διαρροες θα εχει τη καλυτερη καμερα που εχει υπαρξει ποτε σε κινητο (50mp!) και ενα απο τα καλυτερα design -ever- !!!

mark

iphone 5s γιατι εχει ωραιο design , ειναι το μονο κινιτο που εχει 64 bit cpu arm

NickJ

Το κινητό που έχω ψηφίσει είναι το Z2.Πρώτον μου αρέσει το ui της Sony που το έχω γνωρίσει μέσω του T(το έχω ακόμη-καθημερινό κινητό).Επίσης έχω και ένα Nexus 5 αλλά δεν μου αρέσει τόσο πολύ το stock android του.Δεύτερον είναι η οθόνη του.Τρίτον η κάμερα του.Τέταρτον είναι τα πολύ τέλεια specs και σημαντικά κιόλας τα extra του όπως αδιάβροχο.Οπότε Z2

pmike

Παιδες το θεωρω σφαλμα να συγκρινεις ενα κινητο 5,9 note 3 με ενα 5,2 Z2 το οποιο ηρθε να τα βαλει με το s5 και ας μου επιτραπει η εκφραση του ριχνει στα αυτια… ασε που το s4 ειναι πιο τιμιο για τα λεφτα του με το κ καλα πιο συγχρονο s5 οπου λεγοταν οτι θα ειχε καλυτερη μνημη ram κ αναλυση 4k αλλα μαπα το καρπουζι… κ επειδη δεν θελω να κουβαλαω ολοκληρο λαπτοπ μαζι μου (note 3) με τα τωρινα δεδομενα θεωρω και εκει εστιαζω οτι η sony προσεξε πιο πολυ να αναβαθμισει κ μαλιστα ποιοτικα το z1 με z2 εν” αντιθεση με την samsung οπου με απογοητευσε και δεν εριξε καθολου βαρος να εξελιξει το s5… Πολυ πιθανον να θελει να ταραξει με κανα note 4 οταν αυτο βγει αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει… Tablet/ λαπτοπ phone… ειναι μη πρακτικο ως προς το μεγεθος… και ασχημο… (κατοχος s4). Αυτη η κινηση μου δειχνει σαν να δισταζει κ παραλληλα να προτρεπει τους υποψηφιους πελατες της να προτιμουν το s4 απο το s5… ειδικα τωρα που λογικα η τιμη του s4 θα υποχωρησει… (τα μεταφερω κ εδω )

Σπύρος

Chris δηλαδή εσύ με το S4 έχεις άποψη για όλα τα παραπάνω; Στην ίδια θέση με αυτούς είσαι ή μάλλον σε ακόμα χειρότερη, αφού έχοντας ένα από αυτά γίνεσαι πολύ λιγότερο αντικειμενικός. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για όλους μας πάνω κάτω αφού δύσκολα κάποιος να έχεις όλες τις παραπάνω συσκευές για να κρίνει. Οπότε.. άκυρο το μήνυμα σου. Tiamat δύσκολο έως απίθανο να έχει 50MP κάμερα το oppo find 7. Το πιο πιθανό είναι να έχει 13MP κάμερα. Mark ωραία, έχει 64bit cpu το 5S… Ε και; Στην πράξη πολύ λίγα πράγματα και γενικότερα αν πιάσουμε τα αρνητικά και τις ελλείψεις του 5S και κατ’επέκταση του iOS έχουμε να μιλάμε για αρκετή ώρα. Πέρα από αυτά ναι είναι μια όμορφη και designάτη συσκευή, αλλά απλά είναι πολύ ακριβή και σε σχέση με τον ανταγωνισμό που σου δίνει περισσότερα. Κατά τ’άλλα κάτοχος Note 3 & Nexus 5, πρώην κάτοχος S4 και για τα γούστα & τις ανάγκες μου κορυφαίο το Nexus 5, το οποίο για άγνωστο λόγο λείπει από το poll όταν εκεί υπάρχουν τα περσινά HTC One, S4 και Z1. Όμορφη και ποιοτική όσο πρέπει συσκευή, με καλά χαρακτηριστικά (δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τις κατά πολύ… Συνέχεια »

JimiGr

Ψήφισα – αναγκαστικά – το LG G2. Κι εγώ νομίζω ότι έπρεπε να υπάρχει το nexys 5 στην λίστα.
Κι αφού υπάρχουν τηλέφωνα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα θα έπρεπε να υπάρχει και το oppo find 7. Βασιζόμενος στην ποιότητα κατασκευής και την εντύπωση που έκανε πέρσι το find 5 μάλλον εκείνο θα ψήφιζα.

Αλεξ

Παιδιά πιστεύω λύπει το καλύτερο (για μένα) smartphone.. Το Nexus 5.. Έτσι έδωσα την ψήφο μου 5s..

Γιώργος Λοίζος

Νομίζω το G2 είναι το καλύτερο σχεδιαστηκά smartphone.Άψογο design με πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα samsung smartphone και οχί καλύτερη από αυτά της sony,htc,apple
αλλά κερδίζει με τα εντυπωσιακά μικρά bezel που διαθέτει.Απίστευτη οθόνη,άλλωστε φημίζεται η LG για τις οθονάρες της.Πραγματικά η κάμερα του κάνει πολύ καλή δουλειά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Άψογο και σε ταχύτητα,χωρίς κάνενα Lag.Ακόμα και με το 4.2.2 jellybean που τρέχει δεν εχω παρατηρήσει κάποιο lag.Αν και ο snapdragon ο 800ρης δεν μασάει και δεν ξέρω αν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τον snapdragon 801.
Εντάξει τι να πούμε για την μπαταρία και την αυτονομία αυτού του smartphone; απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!
Τέλος,η τιμή του είναι το κερασάκι στην τούρτα…Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλόγη για αγόρα για αυτό και το αγόρασα !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΤΖΙΔΗΣ

oppo find 7

Χρίστος

το καλύτερο είναι το z1 compact… μικρό, όμορφο,αδιάβροχο,καλές φωτογραφίες επέκταση μνήμης και καλή μπαταρία…ότι θέλεις απο ένα κινητό

Γιάννης Παντελαίος

Note 3 χωρίς συζήτηση. Μόνο τα specs μιλούν απο μόνα τους. Μόνο θέμα το μέγεθος. 🙂

Γιάννης Χανιά

Lg G2 ….για μένα το απόλυτο value for money κινητό αυτή τη στιγμή!
Συνδυάζει τελευταία specs, φανταστική οθόνη, σχεδιασμό (υποκειμενικά πάντα), φοβερή τιμή (στα 340 τώρα) με μία υποχώρηση στα υλικά κατασκευής και στη μνήμη.

χρηστος σαμ

Lg g2 φυσικά και από εμένα… Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι αρνητικό, η Lg ήταν σε άσχημη φάση στο τομέα των smartphone και τα έδωσε όλα για όλα και κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο πολυεργαλείο.. Μπορεί να μην κατάφερε τις πωλήσεις που ήθελε αλλά να είστε σίγουροι πως η lg θα γίνει ότι ήταν μέχρι τώρα η Samsung αν το g3 έρθει πάλι τόσο καινοτόμο.

CSt90

LG G2 με χίλια, γιατι ειναι εμφανισιακα και τεχνολογικα αψογο. Εννοειται και λογω μπαταριας και τιμης.

basilis010

lg g2 και απο μενα πολυ καλο το εχω εδω και 1 μηνα και βλεπω να το κραταω ολο το χρονο !!! (αλλαζω κινητο αρκετα συχνα)

Δημητρης

Ζ2 ευκολα. Πανευκολα ομως. Δε θα ητανε πιο σωστο ομως να βγαζανε τα κινητα του 14 για να πουμε πιο ειναι καλυτερο του 13, και μολις βγει και το M8 να δουμε και για το 14?

EliasKir

Oppo Find 7

basilis

Lg g2 και απο μενα
Sony και samsung με εχουν ξενερωσει μεγαλα κενα το ενα πλαστικο της πλακας το αλλο και πανακριβω

Fotis Mesiakaris

LG G2 ….TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SMARTPHONE…ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!

AnestisTop

SG Note 3
Μεγάλη οθόνη SAmoled, 3 GB RAM, SPen, Camera Τούμπανο (Καθώς κατ εμέ δεν κάνουν τα Megapixel την διαφορά), Όμορφο, και 4,5 κατοστάρικα; Δεν νομίζω πως θέλει και πολύ σκέψη….

Takis

Z2 και τα μυαλά στα κάγκελα
Καλύτερη οθόνη ,καλύτερος ήχος ,tap tap to wake ,4Κ video και άλλα πολλά παραπάνω σε σχέση με το Z1 και πολλές άλλες ναυαρχίδες

spyros DsImaginarium

iphone 5s.χρήστης galaxy s4.(που δεν έχει πάρει ακόμα την 4.4)

spyros DsImaginarium

iphone 5s.χρήστης galaxy s4.(που δεν έχει πάρει ακόμα την 4.4)Μετά από 4 χρόνια Apple εκανα την αλλαγή σε Samsung και θα φύγω με την πρώτη ευκαιρία…

Tony Cool

Oppo find 7.

Κωνσταντίνος

Nexus 5 ? Γιατί δεν είναι στην λίστα; Απτής λίστας πάντως νομίζω ότι η καλύτερη συσκευή είναι το Note3.

Νικος

Lg optimus g ρεε , κινηταρα , με 250 ευρω και εχει τα παντα !! Αν και παμε για το g2 σιγα – σιγα !!

chris

Σπύρος

Το να υπόθεσης πράγματα για κάτι που δεν έχεις δεν μπορεί να γνωρίζεις υπέρ και κατά. Αν δεν το έχεις δουλέψει
πριν Πάρο το S4 σκεφτόμουν να Πάρο το LG G2 Αλλά δεν με έπεισε που έχει τα κουμπιά από πίσω

Νίκος Τσαχουρίδης

LG G2 γιατί αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο τα λεφτά του.

panos

Nexus 5. Value for money ως εκεί που δεν πάει! Ελλείψει αυτού, G2.

trackbytrack

S Galaxy Note 3 γιατι μπορεις να κανεις τα παντα και ειναι πολυ γρηγορο….το μεγεθος το συνηθιζεις γρηγορα και δεν μ ενοχλει προσωπικα….επισης θα θελαμε στο poll και καποιο απο τα τελευταια της Blackberry που έιναινπαρα πολυ καλα smartphones…πχ Ζ10 η Ζ30….

manolis

Για μένα το καλύτερο κινητό από άποψη, υλικών, υποστήριξης αλλά και αξιοπιστίας είναι το iPhone 5s, όχι όμως και από άποψη αποδοτικότητας (Πόσα χρήματα στοιχίζει και τι σου δίνει σε σχέση με το 4s πχ). Αλλά είναι αμαρτία να μην υπάρχει στο poll το Blackberry z30 ένα κινητό χωρίς lag, αξιόπιστο, γρήγορο, με πάρα πολύ καλύτερη μπαταρία από το iPhone 5s και τα άλλα. Σε διαγωνισμό της CES 2014 που διεξήχθη από το wired βγήκε πρώτο και με διαφορά.(https://www.wired.com/gadgetlab/2014/01/thunderphone-challenge-results/?viewall=true)
Υστερεί στην κάμερα και στην έλλειψη όσων εφαρμογών έχουν τα άλλα app store, αλλά σε θέματα λειτουργικού και ευχρηστίας τουλάχιστον ανταγωνίζεται τις άλλες μεγαλύτερες σε πωλήσεις εταιρίες.

giannhs

g2 αντετα

darko

Εμαθε και η κουτση Μαρια να λεει bazels…..Z2 ftw με τετοια οθονη τελειοποιησε το κινητο της.Εσεις κραξτε εδω στο blog και η sony σαρωνει τα βραβεια.

Χάρης

Sony Xperia Z2 επειδη εχει τελεια χαρακτηριστικα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης

Φωτιάδης Ιωάννης

Επειδή έχω το Nexus 5 ξέρω πως το Lg G2 υπερτερει του Googloφωνου!!!οποτε G2 με κλειστά ματια και απο άποψη κάμερας,τιμής,σχεδίασης,όλα απλα Νο1 όλα τα άλλα υπό!!!!!!

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι οτι το Nexus 5 φυσάει απο όλες τις απόψεις και η τιμή του είναι εξωπραγματικη 399€ και τα βάζει στα ίσα με όλα τα μεγαθήρια αλλά το G2 απλα “μαμεί” !!!!

Gmis

Sony XPERIA Z2 … : Τελεια καμερα , TRILUMINOS οθονη 1080p , ανθεκτικό (γενικως οχι μονο στο νερο ) Qualcomm Snapdragon 801 quad και αλλα πολλα . Το μονο αρνητικο ειναι η τσουχτερη τιμη του . Ας ετρεχε και WP8 ωραια θα ητανε !

MrGeoX23

LG G2 φυσικά από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και τιμής !!! Τώρα για αυτούς που ακόμα λένε Iphone 5s … Δεν ξέρω τι να πω … Είναι ευχαριστημένοι με 4άρα οθόνη κλπ αξίας 750 ευρώ ?? Τι να πω … Εγώ πάντως θα ένιωθα αρκετά κορόιδο (Προσωπική μου γνώμη και επιχειρήματα υπάρχουν άπειρα να πούμε)

Τομ

MrGeoX23 μην το λες καποιοι δεν θελουν μεγαλα μεγεθη. Η τουλαχιστον δεν εχουν μαθει σε αυτα. Οταν σου αρεσει το iphone ειναι το καλυτερο κινητο για σενα για αυτο λενε πολλοι iphone. Εγω θα προτιμουσα iphone αν ηταν στις 4.7 ιντσες η εκει γυρω, η αν ειχα mac υπολογιστη που θα ειχε πολυ νοημα. Προς το παρον βολευομαι με android τα οποια φοβαμαι οτι εχουν αρχισει και γινονται ολα Phablet.

nikos

ειναι δυνατον να μην υπαρχει στη λιστα το nexus 5?ειναι το καλυτερο smartphone και απο θεμα τιμης και απο θεμα spec πιστευω εχει απο τα καλυτερα specs

frogakis

Για βασικό τηλέφωνο θα επέλεγα το iphone 5s φυσικά!
Για δεύτερο το note3 λόγω του s pen αλλά με ελάχιστη διαφορά από το lg G2!

fan

Ακομη δεν βγηκε το κινητο που θα τρελαθω…αναμενω για τα επομενα….αν θα επελεγα καποιο ειναι το note 3

Αργύρης

xperia z1 compact τρομερη οθόνη, 21 mp κάμερα, full hd video, τετραπύρηνο

mixalis vassilopoulos

Fujitsu Arrows A 301F

makis

lg g2. 32gb γιατί απλά δουλεύει δεν μας δουλεύει

giota

LG. G2 το androit έβαλε Τα καλά του.

simxat

Note 3 γιατι απλα πλην του s4, s5 και τω LG τεχνολογικα και απο δυνατοτητες ολα τα αλλα ειναι πολυ.. μα πολυ λιγα ….και γιατι αλλωστε να μην εισαι με τον καλυτερο…????

Αλέξανδρος

Galaxy S5 με διαφορά!!!!!!!

pmike26

Αυτο που βλεπω εγω και πραγματικα με εντυπωσιαζει… ειναι πως τελικα υπαρχει το lg g2 μετα απο τοσο χρονικο διαστημα οπου εμφανιστηκε να αναφερεται ως κορυφαιο… με 100+ ψηφους διαφορα απο το δευτερο, ενα smartphone το οποιο ακομα δεν το εχουμε “δει” sony z2… μηπως τελικα ειναι “το κινητο” το lg g2 ??? Ενδιαφερον…

υστερ : ερωτηση προς κατοχο lg g2
δλδ το πισω κουμπι ειναι τοσο βολικο? ελα πειτε την αληθεια… σας εχει κανει ποτε καμια επανεκκινηση ετσι στα ξαφνικα?? (κατοχος s4)

vtag

LG G2!!! Απλά το καλύτερο κινητό! Υπερτουμπανο σε όλα και super μπαταρια!

greg

Φιλε @pmike26 για την ερωτηση σου για το πισο κουμπι θα σου απαντησω ως κατοχος του g2 ναι το πισο πληκτρο βολευει και δεν εχει κανει καμια επανεκκινηση απο μονο του

nikolas

Nokia Lumia 1520, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κάμερας, το λειτουργικό Windows που δεν εχει να ζηλέψει τιποτα από ios και Android και φυσικά τις δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης Gps της Nokia, Here maps, Here drive.

ηλιας

iphone 5s δεν υπαρχει αλλο,ουτε samsung ουτε lg,η apple θα ειναι παντα στην κορυφη και παντα ολοι θα τη ζηλεβουνε

andrew

ναι γι’ αυτο ειναι στη τεταρτη θεση μετα απο samsung και lg αστω το κες

GoGoBear

Κοίτα, το Ζ2 ψήφισα, αν και έχω το S4. Πιστεύω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από το Android λόγω της ελευθερίας που μου δίνει και του καθαρού multitasking.
Επίσης, εξελίσεται και η πλατφόρμα των Windows ΑΛΛΑ θέλει πολλή δουλειά ακόμα με το κατάστημα του.
Την Apple μπορεί να την πάρω σοβαρά όταν θα βγάλει κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος. 64 bit σε 4 ίντσες είναι περιττό.

kostas-3-

lg g2 γιατι πολυ απλα δουλεβει δεν μας δουλεβει!!

tolis

SONY γιατί Είναι Τέλεια Κινητά εγώ ψήφισα το XPERIA Z2 γιατί είναι Τέλειο Κινητό και αδιάβροχο και πόλη καλή οθόνη πχ χρώματα 4κ και καλύτερη. Από. Την amoled

andrew

Tolis εγω στη θεση σου θα διεγραφα το σχολιο ακου εκει ρε η tft καλυτερη απο την amoled χαχαχαχαχαχαχαχα

tolis

Ένταξη σορι. Και η tft είναι καλή

Δημητρης

ειχα iphone 4s…2μιση χρονια και δεν ειχα κανενα προβλημα…η apple ειναι και θα ειναι ενα βημα πανω λογω λογισμικου…τελος παντων το εσπασα και επειδη ψαχνω ενα κινητο κοντα στα 300ευρο
το LG G2 μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι οτι καλυτερο…αλλα αν ειχα ενα 500αρι 5s….περιμενουμε το 6αρι ρε….(ενας πωλητης στον γερμανο μου λεει :’ δεν συγκρινονται τα λογισμικα…..πολυ καλυτερο το android…ααα και στελνεις και φωτογραφιες….χαχαχαχαχαχαχαχα)

Dimitris

Το s4 εχει υπέρυθρες για σύνδεση με την τηλεόραση?

Αντώνης Μαρίνος

Προφανώς παραμένω στο G2, μέχρι να δω την πραγματική μορφή και specs του G3. Γιατί ακόμα και με τα τελευταίας εσοδείας “ναυαρχοκινητά”, απλά δεν υπάρχει ούτε ένα που να είναι ξεκάθαρα καλύτερο -ή έστω παντού ισάξιο- του G2 (με πιο εύκολο παράδειγμα την αυτονομία).

Με την έλευση του G3 τα ξαναλέμε….

aris

Ρε παιδια..η apple ειναι και θα ειναι η καλυτερη εταιρεια κατασκευης smartphones…Η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,δεν θα σε προδωσει ποτε και νανμην μηλισω για specs….Και τελος για οσους λενε οτι ειναι πανακριβα να σκεφτουν τι τους προσφερει η apple και αν δεν σας αρεσει να πατε να παιξετε με το g2 τεχνικοι κινητων του κωλου

MrGeoX23

@aris φίλε μου πες μου λίγο πως είναι να βλέπεις βίντεο και να παίζεις σε 4άρα οθόνη γιατί δεν θυμάμαι … 😛 (Μην αρπαχτείς) Αλλά πραγματικά πιστεύω πως είναι τραγικό να δίνεις τόσα λεφτά για κινητό που δεν σε καλύπτει σε θέμα οθόνης (εμένα προσωπικά) . Αν κάνει το μεγάλο μπάμ με το 6 και φέρει 4,5 έστω τότε μάλιστα θα είναι πολύ καλό !! Αλλά τώρα όχι ειδικά σε σχέση με G2 και όχι δεν είμαι κάτοχος

geri

Διαλέγω Sony xperia z2 γιατί:έχει σούπερ κάμερα,τέλειο σχεδιασμόκαι επειδή είναι αδιάβροχο!!!!!

Nikol

Εγώ είμαι μπερδεμένη.. γιατί μου αρέσει παράλληλα και το phone 5s αλλά και το Sony Xperia Z2 και δεν ξέρω ποιο να πάρω…..Πριν βγει το Sony Xperia Z2 ήμουν να πάρω το iphone 5s αλλά όταν βγήκε το Sony Xperia Z2 δεν ήξερα και δεν ξέρω ποιο να πάρω… Iphone 5s η Sony Xperia Z2….Ψηφίζω πάντως iphone 5s γιατί κατά την γνώμη μου… Έχει πολύ ωραία σχεδίαση το μόνο αρνητικό σε αυτό το κινητό είναι ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία

Dimitrinho

@Nikol αν θες την γνωμη μου διαλεξε ενα κινητο μεταξυ iphone 5s και lg g2 ειναι τα μονα κινητα που αξιζουν πραγματικα και οποιο απο τα δυο διαλεξεις θα δικαιωσει την επιλογη σου

Σταμάτης

Ειχα iphone 4 μεχρι πριν λιγο καιρο τωρα ειμαι κάτοχος s4 το κινητο τα σπαει! Αά και ποτε ξανα apple..!!

Αντώνης

LG G2: Παρόλο που κυκλοφόρησε μέσα στο 2013 συναγωνίζεται στα ίσα όλες τις ναυαρχίδες των HTC, Samsung, Sony εώς σήμερα. Πρακτικά το LG G3 υπερέχει αποκλειστικά σε ανάλυση οθόνης που προσωπικά θεωρώ ότι είναι απλά υπερβολικό το να ζητά κανείς κάτι πάνω από FHD καθώς και στον τομέα της κάμερας [βλ. ευκρίνεια, λήψη βίντεο Ultra High Definition (4K)]. Εκεί που πραγματικά το LG G2 είναι ασυναγώνιστο σε σύγκριση με όλα τα smartphones που έχουν τεθεί στην κυκλοφορία εώς σήμερα είναι η αυτονομία της μπαταρίας που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη (2 μέρες γεμάτες με αλόγιστη heavy χρήση, κι ίσως και λίγο παραπάνω). Φανταστική σε χρώμα και ευκρίνεια 5.2″ οθόνη, ιδανική σε μέγεθος για τους περισσότερους, έξυπνη σχεδίαση με την απουσία πλήκτρων περιμετρικά της συσκευής, εύχρηστο και ταχύτατο user interface με πολλαπλές δυνατότητες, γρήγορο internet, καθαρό ηχείο, πολύ ενδιαφέρουσα κάμερα και (ξανά) τρομερή αυτονομία μπαταρίας!

apple

Οτι και να λετε ολα τα adroit κολαν
Ακομη και κινητο με 800 ευρο αν ειναι adroit κολλαει ενω τα apple δεν κολλανε και φυσικα δεν κολλας ιους το iphone 5s ειναι το καλητερο smartphone του 2013 !

kleovis

Note 3 με διαφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones featured HTC HTC One

HTC One: Premium Android smartphone από το μακρινό 2013 [throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το HTC One, το πρώτο Android smartphone που ήρθε για να μας δείξει πως γίνεται σωστά το premium.

Smartphones featured Lumia Nokia

Lumia 1020: Ο βασιλιάς της κάμερας [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το Lumia 1020, μία συσκευή που ακόμα και σήμερα τα βάζει στα ίσα με πολλές ναυαρχίδες, χωρίς καμία βοήθεια software.

Smartphones featured LG LG Android Smartphones

LG G2: Φέρνοντας την LG στο προσκήνιο [Throwback]

Σήμερα θα μιλήσουμε για το LG G2, μία συσκευή που κατάφερε να φέρει την LG στο προσκήνιο και να κάνει τη Samsung να νιώσει ανταγωνισμό.