BlackBerry: Έρχονται τρία νέα Android smartphone

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον Evan Blass του γνωστού για τις αξιόπιστες διαρροές @evleaks, αναφέρουν πως η BlackBerry έχει στα σκαριά τρία ακόμη νέα Android smartphones.

Η διαρροή αυτή τη φορά έρχεται από έναν άνθρωπο εντός της εταιρείας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Blas και μιλάνε για τρία νέα Android smartphones για τα οποία υπάρχουν τόσο οι κωδικές ονομασίες τους, όσο όμως και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Αυτά τα νέα smartphones θα έρθουν να συμπληρώσουν την γκάμα των Android smartphones της BlackBerry, στην οποία αρχή έχει κάνει το Priv. Προφανώς και κάποια από τα τεχνικά που θα δούμε παρακάτω είναι πιθανόν να αλλάξουν πριν τα smartphones κυκλοφορήσουν επίσημα.

Το πρώτο από τα τρία μοντέλα είναι το BlackBerry Neon και έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης full HD στα 1.920×1.080 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, μνήμη RAM 3GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB, μπαταρία 2.610 mAH με Quick Charge 2.0, οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 13MP και εμπρόσθια με αισθητήρα 8MP. Κατασκευή εκ των έσω με αλουμινένιο σασί και μαλακό πλαστικό πίσω κάλυμμα, ενώ η τιμή του θα το τοποθετεί στη μεσαία κατηγορία. Το Neon θα το δούμε είτε εντός του Ιουλίου, είτε τον Αύγουστο.

Το επόμενο μοντέλο είναι το BlackBerry Argon το οποίο θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 2.560×1.440 pixels, επεξεργαστή τον κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, εσωτερική μνήμη 32GB και μπαταρία 3.000 mAh με Quick Charge 3.0. Η πίσω κάμερα θα έχει αισθητήρα 21 MPixels, η εμπρός 8 MPixels, ενώ το Argon θα ενσωματώνει θύρα USB Type-C, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα το δούμε τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πληροφορίες για την τιμή του δεν έχουμε, αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά μιλάμε για μια ναυαρχίδα, προφανώς με ανάλογη τιμή.

Το επόμενο μοντέλο είναι το BlackBerry Mercury και είναι αυτό που οι κλασσικοί “φίλοι” της BlackBerry θα λατρέψουν μιας και έρχεται με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο. Θα έρθει με οθόνη 4,5 ιντσών η οποία θα έχει λόγο πλευρών 3:2, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 και 3GB μνήμης RAM. Εσωτερική μνήμη θα είναι 32GB, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.400 mAh. Στην πίσω πλευρά θα έρθει με κάμερα που θα φέρει αισθητήρα 18 MPixels, στην εμπρός 8 MPixels ενώ το περιμένουμε κάποια στιγμή το πρώτο τρίμηνο του 2017.

BlackBerry, BlackBerry: Έρχονται τρία νέα Android smartphone

BlackBerry, BlackBerry: Έρχονται τρία νέα Android smartphone

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Το Priv καλό κινητάκι αλλά δεν πέφτει η τιμή του εδώ ούτε για πλάκα.
Τώρα για τα καινούργια καλά ακούγονται και με το καλό να έρθουν και βλέπουμε.

Vai

Α ρε Blackberry εχασες τον δρομο σου με αυτον τον Chen που εμπλεξες.
Τοσο ομορφο και “λογικο απλο” και ευχρηστο λειτουργικο που δυστυχως δεν επιασε.

Χρήστος

Φιλε περιμενε μεχρι τα χριστουγεννα και λιγο πιο μπροστα και η τιμη του θα πεσει στο μισο παντα ετσι γινεται με την blackberry αμα δεις

Jorge

Για το BlackBerry Mercury έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες πως θα είναι. Είναι τέλειο!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.