Καθυστερεί η κυκλοφορία του BlackBerry KEYone στην Ευρώπη

blackberry keyone, Καθυστερεί η κυκλοφορία του BlackBerry KEYone στην Ευρώπη

Το νέο εντυπωσιακό smartphone της BlackBerry με Android Nougat 7.1, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 5 Μαΐου όμως τελικά θα υπάρξει μια καθυστέρηση στο ντεμπούτο του.

Αντί λοιπόν για την προγραμματισμένη ημερομηνία, το τηλέφωνο αναμένεται να βγει στην αγορά στις 22 του ερχόμενου μήνα λόγω καθυστερήσεων στις παραδώσεις των παραγγελιών.

Σύμφωνα με τον CEO της BlackBerry, John Chen, το Blackberry KEYone αναμένεται να φτάσει σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές ακόμα και μετά τα τέλη Μαΐου.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Και που θα βγει..

JohnWave

@giannogeorge, ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα :-p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.