Black Friday 2017: XPERIA XZ1 τιμή 399 ευρώ

Κωτσόβολος Black Friday XPERIA XZ1 τιμή 399 ευρώ, Black Friday 2017: XPERIA XZ1 τιμή 399 ευρώ

Επιθετικά ξεκίνησε απόψε το βράδυ το πανηγύρι που ονομάζεται Black Friday και αναμένεται να κορυφωθεί αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Γερμανός και Κωτσόβολος μόλις ανέβασαν ή μάλλον “χαντάκωσαν” την τιμή του Sony Xperia XZ1 στα 399 ευρώ από 699 ευρώ που ειναι η επίσημη λιανική τιμή. 399 ευρώ ειναι πολύ πιο κάτω και από το Skroutz.

Θα το τσιμπήσετε;

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog.

Το Sony Xperia XZ1 έρχεται με οθόνη αφής 5.2″ Full HD HDR τεχνολογίας LCD IPS, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 19 Megapixel με super slow motion video 960fps, μπαταρία 2700 mAh (γρήγορη φόρτιση), κατασκευή από αλουμίνιο, Android 8.0 Oreo, πιστοποίηση IP68 μπροστινή κάμερα 13 Megapixel wide-angle, στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 256GB.

Δείτε το hands-on review του Sony Xperia XZ1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν θα το πάρω μόνο και μόνο για την μπαταρία.. Με καλομαθε η χιαομι.. 😉

georgerapp

αν οντως ειχα αναγκη το επερνα το δουλευα μισο χρονακι ετσι για το γουστο και το πουλας ΑΚΡΙΒΩΣ οσο το αγορασες.
πολυ καλη προσφορα και φοραει τον αφρο των specs του 2017.
εαν κανουν την κινηση και δωσουν τον μπομπιρα με τα μπρατσα το xz1c σε τετοια τιμη ομως δε θα κρατηθω θα παει καλαθι.

nikos

Το Xperia xz1 compact θέλουμε!!!

georgerapp

πολυ φοβαμαι οτι θα ερθει και αυτο νικο και θα ξηλωθώ στα καλα καθουμενα.

Ιορδανης

Το xz1c θα το βαλετε???θα το παρω με 1000

Ιορδανης

Παντα σας ακολουθω ειστε αξιοπιστο blog….stay alive

I am

Έχει καλή κάμερα; Αλλιώς δεν αξίζει

nikos

Χαχα κωστα για κατάστημα σε πέρασαν Black Friday!! 😉

Ιορδανης άμα είναι να το πάρεις με 1000 στο σκρουτζ το έχει με 544 χαχα!

Μια ερώτηση γιατί το Xperia xz1 compact δεν το έχουν γνωστά κατάστημα; Μόνο στο σκρουτζ υπάρχει;

Georgerapp

I am σύμφωνα με κατόχους υπολείπεται από τον άμεσο ανταγωνισμό σε κάμερα.μη φανταστείς τραγικά απλα ενα s8 πχ τραβάει καλύτερα σε κλειστό χώρο και νύχτα.
Απο εκει και πέρα παντα σύμφωνα με κατόχους απο διάφορα αλλα φορουμ ειναι εξαιρετικά γρήγορο η μπαταρία κρατάει (δε ξερω αν ισχυει την βρίσκω μικρή σαν νουμερο) ειναι πολυ ομορφο ηχεία μπροστινά (όχι δυνατά σε ένταση αλλα ποιοτικά) πολυ καλή οθόνη και oreo απο το κουτί που εγγυάται 2 εκδόσεις ακόμα.
Είναι καλή τιμή μη το συζητάμε άλλο.

Ιορδανης

Κ ο γερμανος το εχει μονο σε μαυρο χρωμα

Παπαροκας tiamat

τελικα γινεται δουλιτσα με τα black friday. ελπιζω να υπαρχουν αποθεματα

I am

Δηλαδή αξίζει η αλλαγή από x peria m5 ή το I phone που προσφέρεται σε πιο πρόσφατο άρθρο συμφέρει πιο πολύ; Ευχαριστώ!

Sint

Αν είχε οποιαδήποτε άλλη σχεδίαση θα ήταν καλή επιλογή. Τώρα όμως με αυτή τη σχεδίαση κ με τόσο μικρή μπαταρία,( όσο κι αν προσπαθούμε κάποιοι να πείσουν, το μέγεθος παίζει ρόλο,) δεν είναι καν υποφερτή πρόταση, εκτός αν είσαι καλλημενος στη συγκεκριμένη μάρκα. Εξάλλου είναι η εποχή μου έρχονται οι επόμενες ναυαρχίδες οπότε μάλλον δεν τσουλαει.
Η τιμή λόγω της ημέρας, είναι η τιμή που θα έπρεπε να κάνουν τα κινητά. Κατά τα άλλα, τα γνωστά black Friday , λίγα κομμάτια προσφορά και μόνο μέτριες συσκευές.

Παπαροκας tiamat

εγω θα παιρνα ροουζ γκολντ iphone και θα φοραγα μια θηκη η και χωρις θηκη δε κολλαω σιγα… αλλα το xz1 αξιζει περισσοτερο . η sony εχει φτιαξει πολυ τη καμερα νυχτα (βιντεο δε θα το λεγα αν κρινω απο x compact πολυ μετριο), οθονη φοβερα χρωματα ομολογω , τα ηχεια της ποιοτικα οπως του iphone και πολυ φρεσκο μοντελο οχι σαν το μπαγιατικο iphone αλλα τα πανγρηγορα 256 storage του iphone μετρανε πολυ ασχημα…

αν θα περνα το iphone θα ταν για τα πανγρηγορα 256 και rosegold για να πετυχω καλυτερο vfm

vladimiros

Πολυ καλη αγορα στα 400 ευρω το ΧΖ1,μιλαμε για ενα κινητο 2 μηνες και κατι κυκλοφοριας,σε αυτην την τιμη (400) θα ειναι σε κανα 8μηνο και αν…γιατι ακομα και στο σκρουτζ δυσκολα αυτην την εποχη κατεβαινουν οι τιμες απο ολες τις εταιριες!

djfapples

Το καλύτερο deal αν είχα τα λεφτά με κλειστά μάτια

Παπαροκας tiamat

αυτο που κανει ο κωτσοβολος ειναι αληθινο black friday. ακριβως ιδια τιμη 390 ξεκινανε ακομα το s6 edge στο σκρουτζ ….

Nicko

Αν και το ήθελα στο ασημή να πω την αλήθεια αλλά με αυτή την τιμή δεν με χαλάει και πολύ. Άξιος διάδοχος του Xperia M5 μου.

Γιώργος Κ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτή είναι πραγματική προσφορά. Σε αυτή την τιμή δύσκολο να βρει κάποιος κάτι καλύτερο πλην του lg g6 που είναι εφάμιλλα σχεδόν αλλά είναι και αρκετά πιο παλιό σαν συσκευή με άλλη φιλοσοφία στο design

John

Βλέπω μετά το Sony Xperia m5 να πηγαίνω σε αυτό. Βέβαια θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη αλλά δεν βαριέσαι

Georgerapp

John καλο και άγιο το m5 αλλα το κλείστρο ελληνας δημοσιος υπαλληλος πως το άντεξες;
Εδω αλλάζεις κατηγορία.

ChrisGnn

Στην ίδια τιμή 399 έπεσε και το huawei p10! Μιας και θα κάνω αγορά κινητού τώρα ποιο απο τα 2 θα προτείνατε xz1 ή huawei p10?? (ευχαριστω προκαταβολικα για την απάντηση)

Georgerapp

Καταρχην έφυγες για δοκιμή παλαμης σε ενα μαγαζί που τα εχουν και τα 2 η κοτσο η μιντια.
Απο εκει και πέρα οθοναρες chipset κορυφαίο 4 γιγα και τα 2 πιο μεγαλόσωμο το xperia για αυτο και λεω για δοκιμή, μπροστινά ηχεια το sony αλλα έχω διαβάσει για κάμερα ίσως καλύτερη το huawei με σίγουρα πιο πλούσιο manual mode.
Δύσκολη απόφαση.για αυτο λεω να αποφασίσει η παλαμη και το μάτι.

Georgerapp

Ξεχασα το sony ειναι με oreo αν και νομίζω τις ίδιες αναβαθμίσεις θα πάρουν,δε πιστεύω μελλοντικά η hauawei να δώσει στεγνά 2 εκδόσεις απο το λανσάρισμα, γιατί τότε το sony θα πάρει μια παραπάνω.
Αν παίζει ρόλο για σένα κάτι τέτοιο.
Για μενα ας πουμε κλαιν η έκδοση αν κάτι μου αρέσει στο μάτι.

Nicko

Εγώ παιδιά πήγα και το πείρα σήμερα από τον Γερμανό 399 ευρό αλλά πλήρωσα με κάρτα της eurobang και πείρα επιστροφή 80 ευρώ πράγμα που σημαίνει 80 ευρό τζάμπα πετρέλαιο στο αυτοκίνητο. Σαν να λέμε το κινητό βγήκε 320 ευρό και σε αυτά τα λεφτά τέτοιο κινητό δεν βρίσεις.

Georgerapp

Τούμπανο σε βρίσκω.

djfapples

Nicko πήρες katana εργαλείο

Makis

Ωραίος Nicko…

Giorgos

Το πηρα και γω σε προσφορα στα 400 ευρω….η καμερα σε κλειστο χωρο και με χαμηλο φωτισμο ειναι πολυ μετρια και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανταξια ναυαρχιδας…το xperia x που χω σαν δευτερη συσκευη ειναι πολυ καλυτερο σε νυχτερινες ληψεις.το χω στειλει στο service της arvato.ευχομαι να ναι λειτουργικο προβλημα και να διορθωθει.αλλιως θα ζητησω αντικατασταση η θα αναγκαστω να το πουλησω…δεν περιμενα τοσο μετρια καμερα απο ναυαρχιδα της sony…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.