Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

black friday 2018 honor χαμηλές τιμές, Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

Βρισκόμαστε στον “πυρετό” της Black Friday με τις εκπτώσεις συνεχίζονται ακάθεκτες κι έτσι μπορεί να βρει κανείς τα Honor 10, Honor Play και Honor 9 Lite σε χαμηλές τιμές.

Ειδικότερα, στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το Honor 10 κοστίζει 329 ευρώ από 479 ευρώ που έκανε πριν, το Honor Play πωλείται στα 269 ευρώ με όφελος 100 ευρώ και, τέλος, το Honor 9 Lite με μπορεί να το αγοράσει κανείς με 30% έκπτωση στα 159 ευρώ.

Το Honor 10 αποτελεί τη φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας κι είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 970, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, εσωτερική μνήμη 64GB και μνήμη RAM 4GB. To Honor Play με τη σειρά του έρχεται με οθόνη 6.3 ιντσών ανάλυσης 1080+ και Android 8.1 ενώ, τέλος, το Honor 9 Lite διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 3GB μνήμη RAM και δύο κάμερες 13 και 2 MP στο πίσω μέρος.

black friday 2018 honor χαμηλές τιμές, Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

black friday 2018 honor χαμηλές τιμές, Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

black friday 2018 honor χαμηλές τιμές, Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mak

Χεχεχεχε για αλλη μια χρονια θα γελασουν οι πετρες……κρατηστε τα λευτα σας….μια απλη βολτα σε online μαγαζια και θα τα βρειτε πιο οικονομικα …..

John Real

Στην Κινα παντως η Honor σαρωσε την αντιστοιχη μερα της black friday…
Η Honor, το νεανικό και καινοτόμο smartphone e-brand, ανακοίνωσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της, την ημέρα των Singles, κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση σε πωλήσεις κι έσοδα στην κατηγορία smartphone στο Tmall.com και στο JD.com ξεπερνώντας στις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες e-commerce στην Κίνα ολες τις αλλες εταιρειες.

JohnWave

Καλές προτάσεις τα Honor. Όσοι έχουν κάποιο Honor από τον κοινωνικό μου περίγυρο είναι ευχαριστημένοι όσο αφορά τη σχέση αξίας/τιμής (τα 8 και 9 έχουν).

sakisq_87

Μονο εκθεσιακο υπαρχει το Honor Play Player Edition στο καταστημα του Mall.Black Friday απο τα Lidl!

John Real

Παρε το απο το πλαισιο. Εγω παρηγγειλα ηδη ενα απο το διαδικτυακο καταστημα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.