To Black Shark gaming phone σε hands-on video 3 δευτερολέπτων

To Black Shark gaming phone της Xiaomi είναι έτοιμο και όλοι περιμένουμε σήμερα 13 Απριλίου, την επίσημη ανακοίνωσή του από την ίδια ή τη θυγατρική της Black Shark. Μέχρι να έρθει η μεγάλη ώρα μία καλή δόση μπορείτε να πάρετε από το πρώτο hands-on video που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το video έχει διάρκεια μόλις 3 δευτερολέπτων αλλά είναι αρκετό για να δούμε έστω για πολύ λίγο και τις δύο όψεις, την μπροστά και την πίσω, του πρώτου gaming smartphone της Xiaomi.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία μας «τάιζε» με teaser posters, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και μία -όχι και τόσο ξεκάθαρη- real-time φωτογραφία του Black Shark gaming phone.

Η 360-degree προβολή του smartphone στο video αποκαλύπτει μία αρκετά ογκώδη συσκευή με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και κυρτή πλάτη για λόγους εργονομίας και κρατήματος, ειδικά στην οριζόντια θέση που είναι και το ζητούμενο για τους gamers.

Από προηγούμενα leaks για το Black Shark γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα «τρέχει» Android 8.0 Oreo και ότι είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 845 SoC και οθόνη 18:9 FullHD+ με ανάλυση 2160×1080. Επίσης, έχει διαρρεύσει ότι το panel θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μέγιστη μνήμη RAM θα είναι τα 8GB αλλά και εκεί μάλλον θα υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο. Οι πιθανές εκδόσεις είναι 6GB/128GB, 8GB/128GB και 8GB/256GB.

Black Shark gaming phone, To Black Shark gaming phone σε hands-on video 3 δευτερολέπτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Δεν βλέπω κατι ιδιαίτερο που να παραπέμπει σε gaming phone πέρα από την κουμουτσοκατασκευή (προφανώς για να χωρέσει κάποια μπαταρία από powerbank) και το εξωγηίνο-φουτουριστικό design που έχει γίνει μόδα στα gaming laptops. Όυτε sticks, ούτε pads, ούτε fire-buttons!

Κώστας Ζ.

Συγνωμη που θα την χαλασω σε οσους τη χαλασω, αλλα το μονο, πραγματικο, gaming smartphone που εχω δει ειναι το πλεον παλιο Xperia Play

Agnostos13

@Κώστας Ζ:
Ξεχνάς το N-Gage…

@papaki

Άμα δεν βγάλει η Sony, η Microsoft, και η Nintendo gaming phone που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα όλα τα άλλα είναι της πλάκας.

Κώστας Ζ.

@Agnostos13, σωστός, αλλά δεν είναι smartphone, και όντως, το ξέχασα!

Flagship killer

Τελικά παρουσιάστηκε;

Agnostos13

@Κώστας Ζ:
Έτρεχε Symbian OS οπότε για τα δεδομένα της εποχής ήταν smartphone…

@papaki:
Μα έχει βγάλει η Sony χωρίς ιδαίτερη επιτυχία. Το πρόβλημα για μένα είναι οτι δυνατοί τίτλοι βγαίνουν ελάχιστοι σε σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Άσε που τις περισσότερες φορές είναι κουτσουρεμένες mobile εκδόσεις που έχουν σαν σκοπό να πλαισιώσουν και να διαφημίσουν τις κανονικές παρά να τις υποκαταστήσουν.
Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι τίτλοι που τα έχουν πάει πολύ καλά (Real Racing, Infinity Blade, Modern Combat κλπ) αλλά δυστυχώς παραμένουν μετρημένοι στα δάχτυλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.