Xiaomi Black Shark: H πρώτη live φωτογραφία του gaming smartphone

Xiaomi Black Shark, Xiaomi Black Shark: H πρώτη live φωτογραφία του gaming smartphone

To Xiaomi Black Shark είναι η πρώτη gaming πρόταση της Xiaomi που θα ανακοινωθεί επίσημα σε ειδικό press event στις 13 Απριλίου. Χάρη σε μία νέα διαρροή από το κινέζικο δίκτυο Weibo έχουμε την πρώτη live φωτογραφία του, έστω το πίσω μόνο μέρος.

Το gaming smartphone ενσωματώνει διπλή κάμερα με LED flash και το κάπως ανορθόδοξο σχέδιό του δείχνει ότι το νέο μοντέλο φοράει κάποιου είδους θήκη με ενσωματωμένο gamepad(;) ή κάτι σχετικό.

Παρά το γεγονός ότι το Black Shark είναι project θυγατρικής της Xiaomi, το λογότυπο του Κινέζου κατασκευαστή δεν εμφανίζεται πουθενά (έχουμε δει και αντίστοιχα teaser posters). Ένα μεγάλο γράμμα ‘S’ πράσινου χρώματος βρίσκεται χαραγμένο στην πλάτη του gaming smartphone και τίποτε άλλο.

Σύμφωνα με την πηγή το νέο μοντέλο έρχεται με οθόνη τεχνολογίας OLED και under-display fingerprint scanner που είναι και η νέα τάση στις σύγχρονες ναυαρχίδες. Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz για υψηλού επιπέδου εμπειρία gaming.

Για το Xiaomi Black Shark γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα «τρέχει» Android 8.0 Oreo και ότι είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 845 SoC και μνήμη RAM που διαφέρει ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο, δηλαδή 6GB/128GB, 8GB/128GB και 8GB/256GB.

Περισσότερα νέα για το επόμενο gaming phone μέσα στην εβδομάδα και φυσικά στην επίσημη αποκάλυψή του την ερχόμενη Παρασκευή!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konviv Gamer

1ον) Σοβαρά έρχεται με ολεντ και 120hz; Απίστευτο, για να δούμε.
2ον) Πως είναι ετσι πίσω; Χαχα!

Ante_geia

Δλδ αυτό στο πάω μέρος είναι τζοιστικ;;

Ante_geia

πάνω*

giorgosgek

το οτι ειναι oled δεν εχει καμια σχεση με τα herz, μπορει να ειναι και 60 και 120, δεν ειναι κατι αδυνατο οπως ακουστηκε εδω μεσα

Theo

Νομίζω αυτή η φώτο είναι από αυτές που η ίδια η εταιρεία έχει πει ότι είναι fake. Είναι κανονικό κινητό, δεν μοιάζει σαν παιχνιδοκονσολα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.