Black Shark Helo: Με οθόνη AMOLED 6″, Sd 845, επιλογή 6GB/8GB/10GB RAM και τιμή από 460 δολάρια

black shark helo snapdragon 845 6gb 8gb 10gb ram 460 δολάρια, Black Shark Helo: Με οθόνη AMOLED 6″, Sd 845, επιλογή 6GB/8GB/10GB RAM και τιμή από 460 δολάρια

Η Xiaomi έκανε επίσημο το Black Shark Helo, το νέο της gaming smartphone με flagship τεχνικά χαρακτηριστικά, design κατάλληλο για τους φίλους των video games και όχι μόνο και τιμή που το κάνει προσιτό σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες.

Μια από τις κύριες διαφορές του Black Shark Helo σε σύγκριση με το αρχικό μοντέλο είναι η οθόνη. Το Black Shark Helo διαθέτει πλέον οθόνη AMOLED χωρίς notch, με το μέγεθός της να φτάνει τις 6.01 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2160 pixel και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 με επιλογή για 6GB/8GB/10GB RAM αλλά και 128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD.

Στον τομέα των καμερών, η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει φακούς στα 12MP (f/1.75) και 20MP, με τη selfie κάμερα να έχει φακό στα 20MP και διάφραγμα f/2.2. Επιπλέον, το Black Shark Helo διαθέτει μπαταρία στα 4000mAh με Quick Charge 3.0, λειτουργικό σύστημα Android Oreo, ενώ υπάρχει η εφαρμογή Gamer Studio όπου ο χρήστης μπορεί να “πειράξει” τη CPU, την οθόνη και άλλα μέρη της συσκευής αλλά και να δημιουργήσει ξεχωριστά gaming profile για κάθε video game.

Το Black Shark Helo είναι εφοδιασμένο με στερεοφωνικά ηχεία στη μπροστινή πλευρά του, RGB LED φωτιζόμενο λογότυπο και πλευρές, vapor chamber για την ψύξη της συσκευής και οθόνη συμβατή με HDR10 αλλά και ξεχωριστό chip από την Pixelworks για τη μετατροπή, σε πραγματικό χρόνο, SDR περιεχομένου σε HDR.

Η έκδοση με τα 6GB και 8GB RAM θα διατείθεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου με κόστος 460 και 505 δολάρια αντίστοιχα στην Κίνα, με την premium έκδοση με τα 10GB RAM και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης να μην είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει αλλά και σε τι τιμή.

black shark helo snapdragon 845 6gb 8gb 10gb ram 460 δολάρια, Black Shark Helo: Με οθόνη AMOLED 6″, Sd 845, επιλογή 6GB/8GB/10GB RAM και τιμή από 460 δολάρια

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Εμφανισιακά, ύμνος στη καγκουρια!
Εσωτερικά δυναμιτακι!

ΚώσταςD.

Τουμπανακι!!!

grekpek

ενα απο τα καλυτερα desin σε gaming κινητο καλυτερο και απο το razer ετσι πρεπει να ειναι ενα gaming κινητο σχεδιαστικα και οχι χοντροκομμένο

Agnostos13

Δεν έχω καταλάβει τον όρο “gaming” στα smartphone (αλλά και στα PC).
Δηλαδή εκτός από το stealth-εξωγηίνο σχεδιασμό σε τι άλλο διαφέρει από μια hi-end μη “gaming” συσκευή;

GS

Άλλη κλάση το κινητό.

NikosAr

@Agnostos13
– Χοντρότερο ( μήπως χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία )
– Καλύτερο σύστημα ψύξης
– Ρύθμιση game mode ( software )
– Άντε και καλύτερη μνήμη ( γρηγορότερη )

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν μαγικά ( εξωτικά υλικά κατασκευής ή άλλο hardware που δεν μπαίνει σε ναβαρχίδες )

NikosAr

@Agnostos13
Κατάλαβα ότι ήταν ρητορικό το ερώτημα σου … απλά κι εγώ πολλές φορές … ψάχνω να βρω την διαφορά ….

Μakis

Ουτε εγω καταλαβαινω την διαφορα πχ ενος gaming και ενος μη gaming κινητου… Σημερα το πρωι σκεφτομουν που θα σου χρησιμευσει, δλδ ως προς τα παιχνιδια, δλδ τα πολυ βαρια παιχνιδια που μπορει να χρησιμοποιησεις… Και δν καταλαβαινω μεγαλες διαφορες στο ματι απεναντι στα “σουπερ ντουπερ ουαου” χαρακτηριστικά τους απεναντι στο κινητο μου IPhone 6s. Δλδ τι αλλο θα κανουν για να στα τσεπωσουν χοντρα…

billy

Το επομενο κινητο μου ,τουμπανο λεμε και κλαιμε …αλμα μεταβασης απο αγαπημενο xiaomi remi note 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.