BlackBerry 10, Το roadmap του 2013-2014 δείχνει δύο νέα smartphones και ένα tablet

Μαζί με το BlackBerry Z10 και το Q10, ακόμα δύο νέα μοντέλα smartphones θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2013 με αρχές του ’14 παρέα με ένα νέο μοντέλο tablet δύο χρόνια μετά το εξαιρετικό PlayBook. Από το roadmap της φωτογραφίες μαθαίνουμε για τα μοντελα U10, R10 και B10L.

Το BlackBerry U10 δείχνει να είναι full touch με οθόνη μεγαλύτερη από της 4.2″ του τρέχοντος μοντέλου Z10, το ίδιο και το R10 που θα είναι ο αντικαταστάτης του BlackBerry Q10 που ξεκινάει αυτές τις ημέρες να κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Το B10L είναι tablet και σύμφωνα με το roadmap θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και μάλλον νωρίτερα από το καλοκαίρι. Κάπου εκεί(;) θα πρέπει να περιμένουμε και την αναβάθμιση στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 για το tablet PlayBook που πρωτοκυκλοφόρησε τον Χειμώνα του 2011.

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
BlackBerry Q10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

BlackBerry 10 roadmap, BlackBerry 10, Το roadmap του 2013-2014 δείχνει δύο νέα smartphones και ένα tablet

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gataki

η αναβαθμιση το 2013 θα αφορα το ββ10?? θα παμε σε ββ11???θα ακολουθησουν αυτη τη λογικη σειρα ??!!!θελει πολυ δουλεια το λογισμικο ως κατοχος του ζ 10 δεν ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,και ας ελπισουμε σε καλυτερα γραφικα ….!!!

gataki

@Κώστας Βλαχάκης ναι το διατυπωσα λαθος,με την ελευση του u10 αναφερεται και καποια αναβαθμιση ,θα ειναι η νεα εκδοση του ΒΒ10(ΒΒ11??)αυτο ρωτησα στο Ζ10 μου εχει ερθει αναβαθμιση στην 10.1 ,θα ακολουθησουν “”αριθμιτικη ανοδο”” στις αναβαθμισεις??(ΒΒ11,ΒΒ12…ΚΛΠ)γιατι το λογισμικο θελει κατα την δικη μου αποψη γερο ρετουσαρισμα..!!αυτο..!!unbox παιζει να δουμε??η γνωμη σου για το τηλ.??δεν ξερω αν εχεις ερθει σε επαφη μαζι του,ευχαριστω

Γιώργος Κου.

Μπράβο η Blackberry δυναμικά……

Βαγγέλης

Υπάρχει ακόμη Blackberry;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.