BlackBerry A10 Aristo σε βίντεο

To BlackBerry A10 Aristo με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 και οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD έκανε την εμφάνισή του σε ένα μικρό βίντεο και δείχνει πολύ sexy. Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ από τo Βιετνάμ και συμπληρώνει ότι έχει διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 8 Megapixel. Θα θέλαμε να μας το δείξει και από την πίσω πλευρά. Περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

BlackBerry A10 Aristo video, BlackBerry A10 Aristo σε βίντεο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ενα κινητο (των οποιων το design και η φορμα πλεον εχει ημιισεπεδωθει σε χαρακτηρα και τεινει να καταργησει τον ορο κινητο) μπορει να χαρακτηριζεται sexy. Πραγματικα νομιζω οτι υπαρχουν τοστιερες που ειναι πολυ πιο σεξυ (!) απο αυτες τις …συσκευες. Ακομη θυμαμαι κατι τηλεορασεις και τηλεκοντρολ που ειχα δει του philip stark. Εκεινα ναι, ειχαν ψαγμενο design αναφορες σε διαφορα κουλτουριαρικα και μη σχεδια…Τα τωρινα κινητα ειναι παντοφλες (σορρυ αλλα ειναι…) που λεπτυναν ευτυχως και παλι ενοχλουν στην καφετερια.

Παντως για την blackberry…μακαρι να μπορουσα να εκφραστω θετικα αλλα δεν βλεπω και κατι που να μπορει να αλλαξει τα πραγματα και τις πωλησεις προς τα εκει που θελει η εταιρεια. Ποιος ξερει ομως, ισως με δικλειδες ασφαλειας να απευθυνεται παραπανω σε επαγγελματιες? Απο την αλλη οι αλλες εταιρειες θησαυριζουν στο ευρυ κοινο παρα τα κενα ασφαλειας…

Teo

Ήμουν απ τους πρώτους που είχαν σχολιάσει το BB z10 και είχα πει ότι μου αρέσει πολύ σαν συσκευή και στιλ αλλά το ήθελα σε μεγαλύτερες ίντσες(με βολεύουν από 5″ και πάνω)..Να που το A10 ήρθε να με βάλει σε σκέψεις (όταν έρθει από τα μέρη μας και το δω βέβαια από κοντά).

geohot

Αυτο που μου τραβα το ενδιαφερον σε αυτο το βιντεο ειναι τα γλυκα στο τραπεζι. Αδιαφωρω πια για τη Blackberry. Θεωρησα την πιο καλη της κινηση το Playbook και μολις ειδα οτι αφησε το development ειπα τελειωσε το παρτυ αντε σπιτια σας.

Wolf

Φίλε tech21man το λάθος που κάνεις είναι ότι αυτές οι συσκευές που εσύ αποκαλείς παντόφλες δεν είναι κινητά τηλέφωνα αλλά είναι “και κινητά τηλέφωνα”..! Μπορείς να διαβάζεις βιβλία,να παίζεις τρισδιάστατα παιχνίδια,να βλέπεις ταινίες,να γράφεις κείμενα και ένα σωρό άλλες δυνατότητες που φυσικά δεν τις είχαν τα κινητά τηλέφωνα που θυμάσαι εσύ..! Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μεγάλα αφού όσο μεγαλύτερη οθόνη έχεις τόσο πιο άνετος είσαι…! Τώρα για να μπούμε και λίγο στο θέμα, το z10 που το είδα πρόσφατα από κοντά μου φάνηκε αδιάφορο από όλες τις πλευρές οπότε δεν περιμένω και τίποτα ιδιαίτερο από το A10..!

tech21man

Βλαχακη, εχω τηλεφωνο απο τα 16 μου (ειμαι 32) τελευταια πηγα απο το 5800, στο iphone, στο galaxy και τελικα …xperia mini που το εσπασα και xperia S. Και προτιμω το mini απο ολα αυτα (οχι λογω design αλλα ευκολιας και νομιζω οτι το ποιανω και καλυτερα απο ολα). Καποτε ειχα και το viewty smart της LG και οταν το πουλησα σε ενα τυπο ο οποιος ειχε ενα πολυ μεγαλο τον ρωτησα, γιατι ξανα αυτο (το ειχε και παλια)? Μου ειπε θα με καταλαβεις καποια στιγμη χα χα! Νοσταλγω την εποχη που ειχα το siemens s25 η εκεινο το υπερ λεπτο για την εποχη t28 (ericsson σκετο). Εκεινο ηταν κομψο και πολυτελες για τοτε και πολυ βολικο. Λογικα εχεις δει το διαγραμμα μειωσης μεγεθους των κινητων χρονολογικα (για αυτο πληρωνες παραπανω τοτε) και μετα αυξησης τους… Αυτο που λεω περι design ειναι ο,τι απλα οσο μειωνεις το περιθωριο (αρνουμαι να χρησιμοποιησω τη λεξη bezel ελληνας ειμαι και εχουμε δικες μας!) τοσο ειναι -λογικο- να ομοιαζουν οι νεες συσκευες. Η εξελιξη φυσικα το οριζει-οριοθετει… Στο τι να διαφοροποιηθουν? Λιγο στα υλικα σε ενα αλουμινε περιβλημα η σε καμια παιχνιδιστικη υφη οπως εχει το nexus 4 η το S III? Η στα… Συνέχεια »

tech21man

Λογικο μου φαινεται, η συνηθεια. Μακροσκελης η δικια μου απαντηση off topic, ειναι παντως αρκετα ενδιαφερουσα η εξελιξη των κινητων. Θα μπορουσες να κανεις ενα σχετικο αφιερωμα καποια στιγμη οπως και για καινοτομιες που αλλαξαν το χωρο απο διαφορες συσκευες, μεσα σε αυτες και η blackberry!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.