BlackBerry, Διαρροή φωτογραφίας μοντέλου C Series

Μέσω του BBin έγινε η διαρροή μίας φωτογραφίας με ένα ακόμα νέο μοντέλο με οθόνη αφής από την BlackBerry, το C Series, το οποίο αποδεικνύει ότι η εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την μάχη. Το μοντέλο εκτιμάται ότι έχει μία οθόνη διαγωνίου 4.2 ιντσών με ανάλυση 720×1280 pixels.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα λειτυργεί σε ταχύτητες 4G, ενώ ένα τέτοιο μοντέλο θα τοποθετηθεί σε πιο entry level κατηγορία σε σχέση με το Ζ30. Αναμένουμε και με ενδιαφέρον την όποια πιθανή επίσημη παρουσίασή του.

BlackBerry, BlackBerry, Διαρροή φωτογραφίας μοντέλου C Series

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Όσο και να προσπαθεί, πάει………..το κράβι των smarphones………Έφυγε

forneverarrow

Ενώ είναι αξιοπρεπέστατες οι συσκευές και το BB OS 10, οι τιμές είναι καταστροφικές!! Σιγά μη δώσω 600+ ευρώ για ένα BlackBerry Z10, όταν μπορώ να πάρω iPhone 5, Galaxy S4 ή HTC One στα ίδια και λιγότερα χρήματα…

Αν κόστιζε κοντά στα 400 θα έκανε γερό μπάσιμο!

Μάριος

Η οθόνη του είναι 4.5 και όχι 4.2. Προσέξτε πόσες οριζόντιες σειρές από εφαρμογές έχει.Αν έχει οθόνη 4.2 τότε πρέπει να έχει 4 σειρές όπως το Ζ10(4.2).Όμως αυτό έχει 5 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.